ben de salon ve oturma odası olmasına asırı karsıydım hatta ve hatta bana geleneksel,eski usül ,modern olmayan evler olarak gelirdi.
fakat 1 yıl salonda oturduktan sonra ben de oturma odası denen seye ne kadar ihtiyaç oldugunu anlamıs oldum :)
salondaki koltuklarım sürekli oturup kalkmaktan deforme olmaya baslamıstı sanki,ayrıca orda yiyip içtiğimiz için de koltuklar lekelenmeye basladı kısacası mobilya ve koltuklarım zarar görmeye basladı bu sefer de aman burası çizilmesin aman leke olmasın diye diye rahat edememeye basladık:18:,ayrıca salon büyük oldugu için daha az ısınıyordu.televizyon bile salondayken uzakta kalıyordu.biz eşimle küçük odaları da oldum olası cok sevmisizdir daha sıcak bir havası oluyormus gibi gelir hep:) 2 kişi oldugumuzdan olsa gerek cünkü ev kalabalık oldugunda böyle bir his olmuyor pek :)
o yüzden biz de bir oturma odası yapmaya karar verdik küçük sıcacık,dilediğimiz gibi yıpratmak için de uygun fiyatlı ama gözümüze gönlümüze hitap eden bişeyler aldık ayrıca koltugumu secerken de yataklı olmasına dikkat ettim çünkü misafirimiz geldiğinde de yine burda yatırıyoruz.bizimki de cok işlevli oldu diyebilirim :)
sonuc itibariyle doya doya kullanıyoruz odamızı
yayılıyoruz koltugumuza filmimizi izliyoruz yiyoruz içiyoruz,kitaplıgımdan bir kitap alıp geciyorum sandalyeme kitabımı okuyorum
herkese de tavsiye ediyorum