Ayy çok kotu olmus sibelburakcigim ben sinirden aglardim 1 ay herhaldeSeninki de sopalikmis tam saka bi yana hayirli ugurlu olsun canim gule gule mutlu mutlu yasayin insallah
Benim bir salonum var, oturma odam yok. Yapmayı ve salonu misafir gelsin diye süsleyip püsleyip kaldırmayıda hiç düşünmüyorum.önemli olan benim misafir değil. Hem misafir umduğu yerde değil, bulduğu yerde otursun
Merci kizlar, anladigim kadariyla oturma odasi sizin odaniz salonda misafir odasi denebilir
Rkyogn aslinda hakli burada çok takilmazlar pis evi konusurlar ama daginik oldugunda zaten önlerinde topluyoruz eger davetsiz misafirse bu kotu karsilanmaz hani, ama genelde haber verilir gelen olursa ona gore toplanir temizlenir.
Anlamadigim daha cok sey var her 2 odadami tv, tv unitesi koltuk süs falan olur? öyleyse nasil yapiyorsunuz yaaaa iyice karisiyor olay 2 kati msraf :26:
Oyle yapacaginiza temiz tutsaniz daha mantikli olmazmi :26:
Hersey salonda diyosun, salonda misafir odasi olduguna gore sadece misafir geldiginde kullanacagin bi odayi neden susleyesinki?Ailenizin ve sizin oturdugunuz bölumun daha onemli daha guzel olmasi gerekmezmi? Millet icinmi susluyorsunuz anlamadim
Amann bosver bosuna mi cocuklara yatak odasi yapiyoruz,eger orada oynamicaksa ne geregi var gonder odasina salonda hic kirlenmez zaten
Benim bir salonum var, oturma odam yok. Yapmayı ve salonu misafir gelsin diye süsleyip püsleyip kaldırmayıda hiç düşünmüyorum.önemli olan benim misafir değil. Hem misafir umduğu yerde değil, bulduğu yerde otursun
Ah canım keşke dediğin kadar kolay olsa.
bazı durumlar için o senin dediğin olmuyor işte.
Misal bi örnek veriyim, eşimin bi komutanı kurmaylığı kazandı, ailecek görüşürüz, aramız çok iyidir.
Geçen konuşuyoruz telefonda, kurmaylık sınavını kazananların eşleri de ufak çaplı bi kurs görüyorlar. 12 kişilik gruplar oluyor mesela, hanımlar birbirlerine gitmek zorundalar. Bu 12 kişiyi gündelik oturma odanda mı ağırlıcaksın? Hadi diyelim oturma odasını yapma, salon kullan. Çocuk bi yandan dağıtacak, habire onu toplamaya mı uğraşıcaksın? Evine tabur komutanı geldiği zaman ''hadi buyruuun şöyle yayılalım'' diyemiyosun. Bazı misafirlerin ağırlığı olur, oluyor. Yani bazı durumlar için mecburi bi hal kazanıyo bu salon, oturma odası muhabbeti.
İyi sen güzel diyosun, misafire kullandığım bi odayı neden süsleyim ki? diye ama, bu senin kararın. Bi başkası böyle düşünmüyor, ve sen dalga geçer gibi konuşmuşsun, hiç de yakışmamış.
Farklı toplumların farklı kültürleri vardır, bunlara saygı göstermek gerekir.
İnsan evini istediği şekilde dekore edebilir.
Merhaba arkadaslar ben Belçikada yasiyorum dolayisiyla Turkiyede ve Belcikada farkli farkli aliskanliklar var ama benim en çok kafama takilan sey neden orada 2tane salon olmasi :44:
Turkiyeye gittigim zamanlar komsulardan falan goruyorum 2tane salon var hep herkeste, baya bi aklima takildi sordum bir komsuya, bizde oyle olur dedi neden dedim cevap alamadim soruyorum turkiyedeki arkadaslarima oyle olur oyle olur diyip duruyolar ama neden?..
Belcikada çok fazla turk var bilirsiniz belki ama bizde 1tane salon var kimsede 2 salon goremezsiniz, bugunde KK'de gezinirken, bu basliga dustum, herkez evini paylasmis yine bakiyorum 2tane salon var iyice kafam karisti
Kisaca size sorum salon ne? oturma odasi ne? Fark nedir ?