kizlar selamlar ben de Nebil beye ameliyat olmustum 15 ay oldu. bende de sol gogsumde gogus ucundan koltuk altina dogru bir hissizlik vardi uyusma gibi birseydi ama meme ucunu fln hissetmiyordum. telas yaptim tabii... sonra zamanla yavas yavas once meme ucum sonra koltuk altina dogru duzelme oldu. her sordugumda eski haline gore daha iyi degil mi yavas yavas duzelecek diyordu. dedigi gibi oldu. biraz siki bir sutyen almistim onceki giydiklerime nazaran inanir misiniz onu her giydigimde bir kasinti ve iyilesme oldu. kalan sislikler de indi. baya bildiginiz duzelme oldu. bgnlerde de koltuk altlarim kasiniyo. artik oralarda mi iyice iyilesio yoksa baska bisey mi bilmiyorum. ama Nebil beyle ilgili ne yazikki olumsuz yorumlar da gormek beni hala telaslandirmakta. kendisini buradan tavsiyelerle bulmustum. ama sanirim bu hepimiz icin gecerli mutluluklari paylasmak olumsuzluklari paylasmaktansa daha cok yaptigimiz birsey bu forumda.
bir de bir sorum var. bu kasinma olayi bende ameliyatin basindan beri hep hissizlik alici iyilestirici bir sonucla tamamlandi. bu ara bir de goguslerin ortasi kasiniyor. protez sinirlari. size de oluyor mu?? bir de acayip bir fobi edindim nerden bilmem. protezler ortada birlesebilirlermis gibi gelio duvari kaldirip. iyi miyim:S