Arkadaşlar meraba bende yeni katıldı aranıza ama uzun zamandır takip ediyorum Forumu ben ankarada oturuyorum bi arkadaşım Nebil Bozdoğan a ameliyat olmuş çok memnun kalmıştı bende şimdi ameliyat olmayı düşünüyorum ama kararsızım yaa(
hemen panik yapmayın bence .bunu nebil beyle konuştunuzmu.8 ay önce karıngerme oldum kendisine çok memnunum . benimde sezeryan bölümünde his kaybı var bir yılda ancak düzelir diye biliyorum.bende silikon düşünüyorum ama çok korkuyorum .karın germeden korkmadım ama bu beni korkutuyor. bana neler yaşadığını yazarmısın .
canim bende nebil beye hem karin germe hemde gögüs protezi ameliyati oldum. karin germeden son derece memnunum, ancak protez icin ayni seyi söyleyemeyecegim. kendisine bu his kaybini sordugumda; ameliyat esnasinda bazi sinirleri kesmek zorunda kalmisimdir ve hislerin tekrar gelmesi sözkonusu degil dedi. iki yil oldu ve hala his yok. cok üzücü bir durum...
göğüs ucu kesi ile ameliyat olanlarda bile hissizlik çok nadir olurken koltuk altı kesi ile ameliyat olup göğüs ucunda hissizlik nasıl olur anlamıyorum
merak ettiğim konu şu. şimdiki aklın olsa yaptırırmıydın yani küçük içi boş bir meme mi yoksa diri güzel ama hissiz bir meme mi. böyle bir ihtimal var ve bende çok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. pişman olmaktan korkuyorum. hislerini yazarmısın. ankaraya geldiğimde seni tanımak isterdim
ben cevap vereyim, şimdiki aklım olsa küçük ama benim doğal memelerim olsun isterdim. hissiz bir meme ne sana ne de eşine zevk vermez,mutsuz eder.yapılan arastırmalar da her 5 kadından 1 inin pişman olup çıkarttığını gösteriyor.
kizlar selamlar ben de Nebil beye ameliyat olmustum 15 ay oldu. bende de sol gogsumde gogus ucundan koltuk altina dogru bir hissizlik vardi uyusma gibi birseydi ama meme ucunu fln hissetmiyordum. telas yaptim tabii... sonra zamanla yavas yavas once meme ucum sonra koltuk altina dogru duzelme oldu. her sordugumda eski haline gore daha iyi degil mi yavas yavas duzelecek diyordu. dedigi gibi oldu. biraz siki bir sutyen almistim onceki giydiklerime nazaran inanir misiniz onu her giydigimde bir kasinti ve iyilesme oldu. kalan sislikler de indi. baya bildiginiz duzelme oldu. bgnlerde de koltuk altlarim kasiniyo. artik oralarda mi iyice iyilesio yoksa baska bisey mi bilmiyorum. ama Nebil beyle ilgili ne yazikki olumsuz yorumlar da gormek beni hala telaslandirmakta. kendisini buradan tavsiyelerle bulmustum. ama sanirim bu hepimiz icin gecerli mutluluklari paylasmak olumsuzluklari paylasmaktansa daha cok yaptigimiz birsey bu forumda.
bir de bir sorum var. bu kasinma olayi bende ameliyatin basindan beri hep hissizlik alici iyilestirici bir sonucla tamamlandi. bu ara bir de goguslerin ortasi kasiniyor. protez sinirlari. size de oluyor mu?? bir de acayip bir fobi edindim nerden bilmem. protezler ortada birlesebilirlermis gibi gelio duvari kaldirip. iyi miyim:S
ben ne yapacagımı şaşırmış durumdayım. siz kaç cc taktırdınız. yani pişmanmısınız onu anlayamadım.