Nebil bozdoğan'a meme büyütme yaptıranların dikkatine

capslock

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2010
10
0
48
kızlar merhaba,
neredeyse 1 yıldır bu forumu takip ediyorum.ve yeni üye oldum.hepinize yardımlarınız için teşekkürler.
benim sorunum şu bende çocuk emzirdikten sonra göğüslerimde deformasyon oldu,
silikon ameliyatına karar verdim.ve 7-8 ay önce ankaraya nebil beyin yanına gittim.
muayene etti göğüs dokum çok az olduğu için kas altı olacağını söyledi.o an kararımı verdim 1 hafta sonraya ameliyat gününe karar verdik.ama bazı sorunlar nedeniyle ameliyat olamadım.ve şimdi aynaya baktığımda gerçekten ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.şimdi kararım kesin.ve haziran sonu ankaraya tekrar gideceğim

sizlere şunu sormak istiyorum...

nebil beye ameliyat olanlar kol altı ve kas altı bir sorun yaşadınız mı?
kol altı izleriniz ne durumda?
ve ev işlerine kolay dönebildiniz mi?

çoook teşekür ederim şimdiden
.

merabalar ben 35 gun once ameliyat oldum kolaltı ve kasalti... ilk hafta zor gecti..ama hergun iyilestigimi farkediyordum... 2 haftadan sonra iyice hizlandi iyilesmem ama ev islerine bence ancak 1 aydan sonra baslanabilir.. yada ben oyle yaptim.. kolalti izlerim gittikce kuculuyor yani siliklesiyor, simdilik pembe duruyor..heralde o da 1 aya gecer.. bu arada kesinlikle tavsiye ederim insanin yuruyusu degisiyor memeler buyuyunce :)

merhaba capslock nebil beye bende meme oldum..benim ameliyatımda kol altı oldu..izlerim şu anda kalmadı..yaklaşık 2 hafta sonra normal hayatına devam ediyosun..doktorun söylediklerini harfiyen yapmak lazım..ben ameliyat olalı 2yıla yaklaştı..

cevap için çok teşekkür ederim.sana çook geçmiş olsun.umarım süper olmuştur.
bende bir an önce yaptırmak için sabırsızlanıyorum.ben high profil düşünüyorm.
sana hangisi ve kaç cc takıldı.cevaplarsan sevinirim

merhaba svetlana,
cevap için teşekkürler.2 yıla yakın oldu demişssin.sertlik varmı?doğal meme kıvamı na geldimi?birde silikon dışardan hissediliyor mu?

merhaba svetlana, PIP ile ilgili haberlei almışsındır, bu konu hakkında ne düşünyorsun, yasaklandı, muhtemelen sizede bu marka takıldı

Benim medikalcı tanıdığım var..2yılıda geçti bence..Euroslikon marka takıldı.Sertli şu anda yok tabii.Kendi memem gibi şimdi..

bana 275 high profile takildi, cok dogal oldu..kiyafetimle gorenler anlamiyor, destekli sutyen takiyor gibi gorunuyorum..tek fark artik o sıkıcı sungerleri kullanmiyorum :)

selamlar

hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim
nebil bey ile ilgili bugun esme2 'nin yazmış olduğu yazılar kafamı karıştırdı.
umarım bir sorun çıkmaz temmuz ayı içinde ameliyat olmam gerek çünkü

svetlana koltuk altından girince serum dolgulu silikon mu kullanıyor doktor? çünkü jel dolguluların koltuk altından koyulmadığını okumuştum.

arkadaslar nerdeyse 6 ay olacak ameliyat olali ama gogusucumda hala hissizlik var!!! galiba hic bi zaman gecmicek (( benim durumumda olaniniz var mi? Gercekten cok panik oldum!!!! Nebil Bozdogan'a ameliyat oldum, kas alti 275 CC koltukaltindan protez takildi.... izlerim falan bayagi iyilesti ve silikonlarimla ilgili baska hic bir sikayetim yok... panik olmamin sebebi de bebek yapmayi dusunuyor olmam.. hissetmezsem nasil emzircem ben öhööööööööö

hıc meme dokunu olmayanlara dual plan de yapılıyo benımde hıc yoktu..gogus kafesım genıs oldugu ıcın 375 cc protez kullandı bana..sımdı tam ıstedıgım gıbıler buyukluk olarak ve cok dogalllar..ıyı arastır ve sonra amelıyat ol..

Benim ameliyatimin üzerinden 1,5 sene gecmesine ragmen hissizlik var hep bir umut gecer diye bekledim ama üzgünüm canim sag gögsümün ucunu hic ama hic hissetmiyorum ( Ayni doktor, ayni teknik benim kide yazik ki.
Son durumun nedir ?

Bende maalesef hic his yok sol gögüste bununla yasamaya alistim artik

arkadaşlar iyi düşünün koltuk altı çok da iyi bi sistem değil bende 1yıldır çok yoğun araştırıyorum koltuk altından yapılınca serum fijyolejik proteler kullanılıyo onlarda biraz sert ve diğerlerine göre daha doğaldan uzak oluyo sanırım hissizlik bundanda olabilir ama bence tamamen doktor hatası çünkü genelde kimsede hissizlik olmuyor çok araştırın doktor çok önemli herkes sağlıkla kullansın

Bende maalesef hic his yok sol gögüste bununla yasamaya alistim artik

hemen panik yapmayın bence .bunu nebil beyle konuştunuzmu.8 ay önce karıngerme oldum kendisine çok memnunum . benimde sezeryan bölümünde his kaybı var bir yılda ancak düzelir diye biliyorum.bende silikon düşünüyorum ama çok korkuyorum .karın germeden korkmadım ama bu beni korkutuyor. bana neler yaşadığını yazarmısın .

yanlış biliyorsun demek istemiyorum ama eksik biliyorsun nebil bozdoğan koltuk altndan jel kohozif deniliyor sanırım kullanıyor .bu bir teknik ve zor diye biliyorum. nebil bey bunu başarıyla yapıyor. ben de niyetliyim ama korkuyorum.kendisine 9 ay önce karın germe oldum gayet memnunum

göğüs ucu kesi ile ameliyat olanlarda bile hissizlik çok nadir olurken koltuk altı kesi ile ameliyat olup göğüs ucunda hissizlik nasıl olur anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…