merabalar ben 35 gun once ameliyat oldum kolaltı ve kasalti... ilk hafta zor gecti..ama hergun iyilestigimi farkediyordum... 2 haftadan sonra iyice hizlandi iyilesmem ama ev islerine bence ancak 1 aydan sonra baslanabilir.. yada ben oyle yaptim.. kolalti izlerim gittikce kuculuyor yani siliklesiyor, simdilik pembe duruyor..heralde o da 1 aya gecer.. bu arada kesinlikle tavsiye ederim insanin yuruyusu degisiyor memeler buyuyunce :)
merhaba capslock nebil beye bende meme oldum..benim ameliyatımda kol altı oldu..izlerim şu anda kalmadı..yaklaşık 2 hafta sonra normal hayatına devam ediyosun..doktorun söylediklerini harfiyen yapmak lazım..ben ameliyat olalı 2yıla yaklaştı..
merhaba capslock nebil beye bende meme oldum..benim ameliyatımda kol altı oldu..izlerim şu anda kalmadı..yaklaşık 2 hafta sonra normal hayatına devam ediyosun..doktorun söylediklerini harfiyen yapmak lazım..ben ameliyat olalı 2yıla yaklaştı..
selamlar
hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim
nebil bey ile ilgili bugun esme2 'nin yazmış olduğu yazılar kafamı karıştırdı.
umarım bir sorun çıkmaz temmuz ayı içinde ameliyat olmam gerek çünkü
ne yazmış ne demiş?
kızlar merhaba,
neredeyse 1 yıldır bu forumu takip ediyorum.ve yeni üye oldum.hepinize yardımlarınız için teşekkürler.
benim sorunum şu bende çocuk emzirdikten sonra göğüslerimde deformasyon oldu,
silikon ameliyatına karar verdim.ve 7-8 ay önce ankaraya nebil beyin yanına gittim.
muayene etti göğüs dokum çok az olduğu için kas altı olacağını söyledi.o an kararımı verdim 1 hafta sonraya ameliyat gününe karar verdik.ama bazı sorunlar nedeniyle ameliyat olamadım.ve şimdi aynaya baktığımda gerçekten ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.şimdi kararım kesin.ve haziran sonu ankaraya tekrar gideceğim
sizlere şunu sormak istiyorum...
nebil beye ameliyat olanlar kol altı ve kas altı bir sorun yaşadınız mı?
kol altı izleriniz ne durumda?
ve ev işlerine kolay dönebildiniz mi?
çoook teşekür ederim şimdiden
.
arkadaslar nerdeyse 6 ay olacak ameliyat olali ama gogusucumda hala hissizlik var!!! galiba hic bi zaman gecmicek(( benim durumumda olaniniz var mi? Gercekten cok panik oldum!!!! Nebil Bozdogan'a ameliyat oldum, kas alti 275 CC koltukaltindan protez takildi.... izlerim falan bayagi iyilesti ve silikonlarimla ilgili baska hic bir sikayetim yok... panik olmamin sebebi de bebek yapmayi dusunuyor olmam.. hissetmezsem nasil emzircem ben öhööööööööö
Bende maalesef hic his yok sol gögüste bununla yasamaya alistim artik
Bende maalesef hic his yok sol gögüste bununla yasamaya alistim artik
arkadaşlar iyi düşünün koltuk altı çok da iyi bi sistem değil bende 1yıldır çok yoğun araştırıyorum koltuk altından yapılınca serum fijyolejik proteler kullanılıyo onlarda biraz sert ve diğerlerine göre daha doğaldan uzak oluyo sanırım hissizlik bundanda olabilir ama bence tamamen doktor hatası çünkü genelde kimsede hissizlik olmuyor çok araştırın doktor çok önemli herkes sağlıkla kullansın