• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne zaman rahat ettiniz?

biannenin

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
174
164
33
28
Merhaba biliyorum çocuklar dünyaya geldiği andan itibaren ebeveynlerin sorumlulukları bitmez. Sadece şunu çok merak ediyorum kaç yaşından veya aylıktan sonra evde temizlik yemek yaparken bebeğinizi tehlikelere uyarmadan korkmadan iş yapabildiniz?
Kendi kendine oynamaya veyahut siz iş yaparken yanınızda tehlikesiz oynamaya başladı diyeyim?

Ben 4 yaşindan sonra rahat ettim acikcasi.O seni anliyor,kendini korumayi ögreniyor,tehlikleri biliyor.Ama 4 yaş oncesi zor

Merhaba biliyorum çocuklar dünyaya geldiği andan itibaren ebeveynlerin sorumlulukları bitmez. Sadece şunu çok merak ediyorum kaç yaşından veya aylıktan sonra evde temizlik yemek yaparken bebeğinizi tehlikelere uyarmadan korkmadan iş yapabildiniz?
Kendi kendine oynamaya veyahut siz iş yaparken yanınızda tehlikesiz oynamaya başladı diyeyim?
1 yaşından sonra biraz rahat etmiştim ben 😂

ne zaman söylediklerinizi tamamen anlamaya başladı ? Hayır, yapma, dur gibi gibi
İki yaşından sonra diye hatırlıyorum.
2-3 yaş arası sebepsiz ağlamalari saç baş yoldurtuyor 3 yaş geçince iyi oldu şükür

Benim kızım 3 ay sonra 3 yaşında olacak. Doğduğundan beri çok şükür ki eziyetli bir çocuk değil. Ama kucağa alışmıştı bir zamanlar kucagimdan inmezdi yemek öyle yapardım o zamanlar çok zorlanirdim. Şimdi kendi kendine oynuyor, ediyor. Bende işlerimi yapıyorum ama odaya kaç kez girip kontrol ediyorum tabiki. Yalniz şu aralar huyu çok değişti herşey istediği gibi olsun istiyor, mızmızlanıyor umarım bu da geçicidir😄

Benim kızım 3 ay sonra 3 yaşında olacak. Doğduğundan beri çok şükür ki eziyetli bir çocuk değil. Ama kucağa alışmıştı bir zamanlar kucagimdan inmezdi yemek öyle yapardım o zamanlar çok zorlanirdim. Şimdi kendi kendine oynuyor, ediyor. Bende işlerimi yapıyorum ama odaya kaç kez girip kontrol ediyorum tabiki. Yalniz şu aralar huyu çok değişti herşey istediği gibi olsun istiyor, mızmızlanıyor umarım bu da geçicidir😄
Allah bağışlasın aslında dönüp bakınca zaman çabuk geçiyor kıymet bilmek lazım ama gündelik hayat ve sorumluluklar bazen zorluyor işte 😄😅

Sanırım 3-5 yaş arası olan bi durumdu Kardeşimin çocukluğunu hatırlıyorumda bi anda uslanıyorlar ama ilginç bir şekilde

Back