Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım denedim olmadı yarın detaylı ultrasona gideceğim randevu alırsam sabahtan perinatologa bakalım orda görürümSağa sola dönsen falan hareket edince uyanmaz mı
Maşallahh ay neyse kaldı o zaman maks 2 hafta umarım hissettirir artık kendini elim sürekli karnımda17. haftada hissettim Ama ilk gebelikte 21. haftaya kadar hissedilmeyebilir.
Bende 25inde gidicem ama detaylı için randevu bulamam heralde devletteYok canım denedim olmadı yarın detaylı ultrasona gideceğim randevu alırsam sabahtan perinatologa bakalım orda görürüm
İnşallah canım İlk hissettiğimde titreme gibi olmuştu.Maşallahh ay neyse kaldı o zaman maks 2 hafta umarım hissettirir artık kendini elim sürekli karnımda
Bebeginiz kizmi kizim ilk aylar tembeldi benim sonra basladi tekmelemeyeHanımlar selaammm
Bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz? Ben 19.haftanın içindeyim ilk gebeliğim ve hala hissetmiyorum arada kramp gibi bir şey oluyo ama sancı gibi değil saniyelik. Acaba o kramp gibi şey bebeğin hareketleri mi?
Yani bu nasıl bir his ve ben ne zaman hissedicem
Benim bebek erkek ama heralde benimki de tembel hiç hareket ettiği yok. Ultrasonda da öyle çok hareketli değil eşimde bende çok sakin bi bebekmişiz ondan heraldeBebeginiz kizmi kizim ilk aylar tembeldi benim sonra basladi tekmelemeye
Nasıl bi histi25.haftada
25.haftayi yazarken o hissi nasıl aciklayacagimi düşündüm ama bulamadım yani döndüğünde falan karnıma poposu ya da ayağını vs yaslarsa orda gerginlik hissediyodumNasıl bi histi
Ayyy yorumunuzu okurken resmen eridiimmmben ilk gebelik olmasına rağmen 18.haftada hissettim. bir kaç gün emin olamadım (belki de değildi bilmiyorum ) ama sırt üstü uzandığımda böyle pıt pıt bir şey oluyordu. ama varla yok arası. 18.haftada ayaktayken belirgin bi hareket hissettim ilk defa. esim inanmadı, çok erken vs dedi sonra bi kaç gün her yemekten sonra uzandığımda kücük kücük hareketlerini hissettim. (herkes kelebek kanadı gibi anlatıyordu ama benimki daha çok kalp çarpıntısı gibiydi) 20.haftadayken sanırım gece uyurken peş peşe belirgin tekmeler atmaya başladı. hemen esimi uyandırıp elini koydum ve ilk defa o da hissetti
onun dısında 28.haftaya kadar hareketler her gün olmuyor. benim en uzunu 36 saat olmak üzere 3-4 kez hiç hareket hissetmediğim zamanlar oldu ama doktorum hep normal bu haftalarda dedi.
su an 33+3teyiz. hala en çok sırt üstü yattığımda hareketleniyor. he bir de karnımın üzerine kitap, bardak veya elimi kolumu koyduğumda sinirlenip durmadan ittiriyor 30.haftada ilk kez hıckırıklarını hissettim ama artık tekmeleri eskisi gibi minnoş ve tatlı değil can yakıyor bazen. bazen iş yaparken öyle bir vuruyor ki iki büklüm oluyorum
ilk dönemler ben de hareket hissedicem mi, veya bugğn neden hissetmedim diye cok stres oluyordum. ama o kadar minik ki güçlendikçe çok net hissedeceksiniz
Benim oglanda öyleydi varligiyla yoklugu belli deildi arada bir tekme atardi yorulurdu galiba aksama kadar dinlenirdi birde yan yatin ozaman galiba rahatlari bozuluyo tekme ustune tekme atiyolarBenim bebek erkek ama heralde benimki de tembel hiç hareket ettiği yok. Ultrasonda da öyle çok hareketli değil eşimde bende çok sakin bi bebekmişiz ondan heralde
Ya hahahahaha karnımı sallıyorum yine tık yokBenim oglanda öyleydi varligiyla yoklugu belli deildi arada bir tekme atardi yorulurdu galiba aksama kadar dinlenirdi birde yan yatin ozaman galiba rahatlari bozuluyo tekme ustune tekme atiyolar
o his bende su an bebek dönerken oluyor o yüzden olabilir bence diyorum ya bi an öyle güçlü bir sekilde geliyor ki başka bir ihtimal olmuyor ben yeminler ediyordum valla tekme attı diye de inanmadılar banaAyyy yorumunuzu okurken resmen eridiimmm
Uçak aşağıya doğru inerken insanın içi bi değişik olur ya benim bi iki kere de öyle oldu acaba o his bebeğimin hissi olabilir mi yoksa ben şuan tetikte beklediğim için mi öyle hissettimm
Aaaa o zaman demekki hissettim benn ayy sağlıkla kucağımıza alalım inş hepimizzo his bende su an bebek dönerken oluyor o yüzden olabilir bence diyorum ya bi an öyle güçlü bir sekilde geliyor ki başka bir ihtimal olmuyor ben yeminler ediyordum valla tekme attı diye de inanmadılar bana
inşallahAaaa o zaman demekki hissettim benn ayy sağlıkla kucağımıza alalım inş hepimizz
Evet çok zor 2 haftadır bakıyorum yok yaniBende 25inde gidicem ama detaylı için randevu bulamam heralde devlette
19+4 tü ilk hareketi. Sabah uyanınca sırtüstü yat bekle hareket tekme gibi olmayabilir herkesin değişir ama benim sanki kayma hissi gibiydi. Pijamamın lastiği oynadı kaymıştı. Değişik bir his oluyor. Çalkalanma gibi. En azından bende öyle oldu.Hanımlar selaammm
Bebeğinizi kaçıncı haftada hissettiniz? Ben 19.haftanın içindeyim ilk gebeliğim ve hala hissetmiyorum arada kramp gibi bir şey oluyo ama sancı gibi değil saniyelik. Acaba o kramp gibi şey bebeğin hareketleri mi?
Yani bu nasıl bir his ve ben ne zaman hissedicem