Gebeliğe Hazırlık Ne zaman hamile kaldınız ? Ne yaptinız ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ona ne zaman baslaniyordu onu deneyim ya vu ay siz yaptinizmi ..
Evet hamile kalmama vesile oldu. Tam hatırlamıyorum ama adetin 7. Günü başlamıştım sanırım. Netten tam yapılışına bakın. Kaynama süresi vs önemli.
yaptığım ay değil sonraki ay hamile kaldım.

Canım benimde 1.5 yıldır hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen olmadı. En son rahim filmi çektirdim sonuç da temizdi açık dediler. ve normal yolla hemen hamile kaldım çok şükür. Demem o ki bazen hsg esnasında küçük tıkanıklıklar açılabiliyor gönderdikleri sıvı sayesinde. İhmal etme derim hsgyi. Tez zamnda hayırlı sağlıklı evlatlar versin rabbim sana ve isteyen herkese

Inanin sadece bu dusunce icime huzur dolduruyor ... cocuksuz gunlerin tadini cikar kizim diyorum kendi kendime olunca hep ona adicaksin kendini rahatligina bak diyorum
Aynen öyle valla şu günlerinin tadını çıkar gez toz eşinle güzle vakitler geçir bol bol uyu ayaklarını uzat rahatına bak
Çünkü çocuk olunca bunların hepsine bir sınır geliyor

Of bende bi buçuk sene oldu kalamadım, tüp tedavisindeyim inş olur

hamilelik düşünmeye başlamadan 3 ay önce folik asit (folbiol) kullanmaya başladım 4-5 ay önce de dengeli ve sağlıklı beslenmeye başladım fazlam olan 3 kg ı verdim, normalde mart ayında gebelik planlıyordum fakat hemen olmuyacağını düşünerek şubat ovülasyon dönemimi değerlendirdim ve pazar günü idrar ve kan testinde pozitifi gördüm Allah isteyen herkese nasip etsin

Bende bu ay yapicam suan 2.gunum bende bikac gun sonra baslayayim denemekten zatar gelmez bi arkadasta 39 yasindaydi sogan kuruyle hamile kaldi demekki ise yario cok sagolunnnn

Ben hissiyatlarima cok guveniyorum icimden bi ses gitme diyor o yuzden .. ama 2 3 ay daha deneyip olmazsa ilk is hsg hayirli olsun sizinde

Bende suan spor yapiyorum biraz kilom ve insulunim yuksek belki oda etkiliyodur bilmiyorum ama... ne guzel olmus rabbim aratmasin vala 2.cocugu dusunmeden yapcam yani ilk bebegim bi olsun 2 yasina gelsin direk korunmayi birakicam nasilsa gec oluyor

Benim bı kızım var 5 yaşında ikinci için bı buçuk sene bekleme sonucunda hamileyim eşimde sıkıntı yoktu bende pco yumurta tembelliği rezerv azlığı artı kilo sorunum vardı bı ay ilaç tedavisi oldum olmadı adet oldum o ay bal çörek otu tarçın kürü denedim yine adet oldum ama son adetim oldu o ay hiç bı şey yapmadım spora gidiyorum cidden hiç tutacak mı acaba tutmayacak mi dusuncesi olmadan hep ozledgmz istedhmz için ilişki oldu ki çok şık da olmadı esim yola gidip geldiği için beklemiyordum keisn olmaz diyordm adete bı gün kala çok silik testte öğrendim geç döllenme olmuş Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllah bence herşeyin zamanı var onu bekliyor biz bazen naparsak yapalım boş hayırlı vaktinde kendiliğinden de gelebiliyor daha fazla bekletmeden Rabb'im insAllah sizi de kontrollerinizi yaptrdnz mi kendiniz ve eşiniz büyük bı problem yoksa zamanını bekliyor demektir

Bende suan spor yapiyorum biraz kilom ve insulunim yuksek belki oda etkiliyodur bilmiyorum ama... ne guzel olmus rabbim aratmasin vala 2.cocugu dusunmeden yapcam yani ilk bebegim bi olsun 2 yasina gelsin direk korunmayi birakicam nasilsa gec oluyor
Evet kilo ve insülin etkiliyor öncelikle vücudu gebeliğe hazırlamak lazım :) en kısa sürede kavuşursunuz inşallah bebeğinize

Ya benim alt taraf pek hassas bide kistim var yani disarida haff sislik oda acitio o yuzden siringa bana faydali olur diye dusunuyorum herkes ilk ay hamile kalmis ben kalamadim ama denicem bu ay .. bence sende dene .
Nasıl yani şırıngayla anlamadım eğer faydalı oluyorsa deneyelim biz de

Bende spora gidiyorum ama adet yaklasinca yine cok yormuyorum kendimi belki hamileyim diye oyle beklemek okdr zorki hep hayal .. aslında kafam artik rahat bukdr zaman olmadiya diyorum artik ne zaman olcaksa olsun inanin bazen kimseyi arayasim gelmio herkes cocuk sordugu icin keske istiyorum dusunuyoruz demeseydim hic.... ya bizim ileri hizimiz dusuk en buyuk sebep bu bence bu yuzden skntilı artik yoruldumda denemekten .. yani ama evet bizimde arkadaslardan ilki normal olup 2.cisi olmayan tup bebek dahi tutmayanlar var hersey nasip tabiki.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…