Gebeliğe Hazırlık Ne zaman hamile kaldınız ? Ne yaptinız ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzeyguneyyy

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2019
496
146
23
Sevgili dert ortaklarım canim kadinlar klubum burası birbirimizi tanimadan rahatlikla konusabildigimiz belki de tek yer... 1 yil oldu hala hamile kalamadim tabiki rabbimin bildigi nasip ettigi ne varsa o . Buda belkide benim sınavım...merak ettigim ne yontemlerle ve ne kadar sure sonra hamile kaldiniz ????

Rahim filmi cekilmedim acikcasi korkuyorum ve kendimle alakali diger hersey normal adetlerim duzenli... esimin ileri hizi biraz dusuktu en son oda biraz yukselmisti beklemedeyim...
Rahil filmini hallet kafan rahat etsin. Anestezili yaptir mümkünse. Belki tikaniklik vardir acilir. Klomen kullandın mı?

Rahim filmi cekilmedim acikcasi korkuyorum ve kendimle alakali diger hersey normal adetlerim duzenli... esimin ileri hizi biraz dusuktu en son oda biraz yukselmisti beklemedeyim...
Merhaba ovulasyon testi var herkes onun sayesinde yumurtlama günü öğrenip iyi değerlendiriyorlar. Bende 2 aydır istiyorum nasip ovulasyon testini denemedim ama

Yumurtlamamda sikıntı yok canim yani hersey normal o yuzden rahim filmi cok gereksiz gelio ama 2 3 ay daha olmazsa gidicem artik mecbur...
Valla bi arkadaşta da sorun yoktu yumurtlamasında ama tek tarafta hafif yapışıklık çıktı. Klomen tedavisi oldunuz mu?

Merhaba ovulasyon testi var herkes onun sayesinde yumurtlama günü öğrenip iyi değerlendiriyorlar. Bende 2 aydır istiyorum nasip ovulasyon testini denemedim ama
Ben denedim canim birkac kere ve adetlerim duzenli oldugu icin 11 ile 13.gun arasi genelde yumurtluyorum olmayinda olmuyor kimisi yumurtlama gunu olmadan hamis kaliyor...

Klomeni hic soylemediler bana sıkıntı yok dediler gonderdiler diyebilirim klomen catlatma ignesi degilmi
Klomen yumurta geliştirici ilaç onu kullanıyosun birden çok yumurta oluşuyo sonra ovitrrlle caylatma iğnesi oluyosun. Ilişki saati veriliyor. Ihtimal arttirilmaya çalışılıyo. Ben de 4 ay kullandım henüź sonuç alamadım ama bu şekilde gebe kalan arkadaşlarımız var. Senin bir yıl yeni dolduysa bundan sonra verirler herhalde. Bir yıl dolmadan pek vermek istemiyorlar.

Ben doktor tavsiyesi üzerine takvimim uygulaması indirdim. Oradan takip ettim yumurtlama günümü. Ve ilk takibimde hamile kaldım. Bunun dışında, eşim ceviz yer, pekmez çok içer.. Rabbim kucağınızı doldursun

Acikcasi guzel bir ozele gitmek istiyorum devlet hastanesinde cok fazla ilgi yok .. en son 21.gun gel yumurtana bakalim dediler ama gitmedim .. icimden gitmek gelmiyor ya gerçekten hic gitmek istemiyorum ama gitmem lazım. Rahim filmi cektirdinizmi cok aciyomu

Gitseydin o gün kan verıyorsun çatlamışmi ona bakacaktı

Aminnnnnn... ilk zamanlar hic istemiyordum yani dusunmuyodum sanki hemen olucakmis gibiydi ama.... bende esime keciboynuzu iciriyorum caksir coban cokerten... yani bazen gunlerimizde olmadigida oluyo o zaman o ay çop oluyo zaten...

Ben henüz yaptırmadım benim de sıra onda. Klomenle çok stres yaptım ben biraz ara vericem galiba. Yani yakın bir zamanda çektirmek niyetimde değil. Ama acıyan da olmuş acımayan da. Özellerde çoğu direkt anesteziyle çekiyo mesela. Bilgi icin bir kac yere sordum biz anestezili yapıyoruz diyen çok oldu.

Yumurtlamamda sikıntı yok canim yani hersey normal o yuzden rahim filmi cok gereksiz gelio ama 2 3 ay daha olmazsa gidicem artik mecbur...

Adetin ve yumurtlaman düzenli olsada rahim filmi gerekli. Basit bi tıkanıklık olabilir. Rahim filminde öyle korkulacak bişey yok. Anestezisiz çektirdim ben.

Insan gercekten yoruluyor değilmi.... bide herkes sorup duruo ya .... diyemiyosunda olmuyo diye

Aminnnnnn... ilk zamanlar hic istemiyordum yani dusunmuyodum sanki hemen olucakmis gibiydi ama.... bende esime keciboynuzu iciriyorum caksir coban cokerten... yani bazen gunlerimizde olmadigida oluyo o zaman o ay çop oluyo zaten...
Bende aksine çok istedim ilk zamanlar. Her gün test aldım.. Hatta zevk meselesi yaptım test almayı sonra kist çıktı. İlişki yasak dediler. Doktora gittiğimde kistin geçmiş oldugunu öğrendim. Hatta o ara evliliğim rayına otursun öyle kalayım dedim. Biraz isteksiz olmuştum. Doktora hamile kalmak için ne yapayım dediğimde bu uygulumayaı söyledi. Ayıptır söylemesi, sadece 3 4 kez girilen ilişkide gebe kaldım. Sonra eşim şehir dışına gitti.. Cevizi ezip, balla karıştırmanızı şiddetle tavsiye ederim. Çok faydası var. Andız pekmezininde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…