• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ne zaman hamile kaldınız ? Ne yaptinız ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar bende 10 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kürtaj oldum 3 ay oldu tekrar düşünüyorum adetimin 10 günü gittim 11 tane ovulasyon testi aldim bu arada adet döngüm 29 gunde bir takvime göre yumuryumurtlama adetten 16 gun sonra fakat ben adetin 1p .Gününden başladım yapmaya bugün 20 inci günün deyim ama yumurtlama göremedim testler şaşırtabiliyomu
Sivi alimina dikkat ettiniz mi ???

Benim bı kızım var 5 yaşında ikinci için bı buçuk sene bekleme sonucunda hamileyim eşimde sıkıntı yoktu bende pco yumurta tembelliği rezerv azlığı artı kilo sorunum vardı bı ay ilaç tedavisi oldum olmadı adet oldum o ay bal çörek otu tarçın kürü denedim yine adet oldum ama son adetim oldu o ay hiç bı şey yapmadım spora gidiyorum cidden hiç tutacak mı acaba tutmayacak mi dusuncesi olmadan hep ozledgmz istedhmz için ilişki oldu ki çok şık da olmadı esim yola gidip geldiği için beklemiyordum keisn olmaz diyordm adete bı gün kala çok silik testte öğrendim geç döllenme olmuş Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insAllah 🤲❤ bence herşeyin zamanı var onu bekliyor biz bazen naparsak yapalım boş hayırlı vaktinde kendiliğinden de gelebiliyor daha fazla bekletmeden Rabb'im insAllah sizi de 🤲 kontrollerinizi yaptrdnz mi kendiniz ve eşiniz büyük bı problem yoksa zamanını bekliyor demektir
Canim amh ne kadardi acaba
Bize dua et lutfen

Back