Gebeliğe Hazırlık Ne zaman hamile kaldınız ? Ne yaptinız ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kilo ve insülin etkiliyor öncelikle vücudu gebeliğe hazırlamak lazım :) en kısa sürede kavuşursunuz inşallah bebeğinize
Sekerim yok ama insulun direncim var gerci bi arkadasimda benle ayniydi hatta onunki dAha yuksekti ilk ay hamile kaldı... bide beraber deniyosun ama herkes hamile kaliyorya oda degisik bi huzun oluyo .... icimden bi ses sanki bi iki ay icnde olcak dio

Nasıl yani şırıngayla anlamadım eğer faydalı oluyorsa deneyelim biz de
Canim vala ben ilk bu ay denedim ama galiba bi gun eksik yaptim hesaplamam yanlis oldu ondan olmadi galiba ... sizin sorununuz varmi bilmiyorum ben bu forumda okudum ve arastirdim esin bi kaba bosalio yada prezarvatif cok hizli bi sekilde enjektore cekiosun igneyi cikartip icine sokarak bosaltip yatiyomussun ayaklarini dikip daha cok sperm ilerliyormus yumurtlama gununde yapanlar hamile kalmis ben bu ay denicem tekrar bunu.

Olası varsa hiç engel değil ben ihtimal vermediğim için deli gibi yokuş koşu yapiordum koşu bandında ağırlıkta calisiyordm bı sure beklentiye gitmeyi dene cnm zor biliyorum aynı yoldan geçmiş biri olarak ama strestr etkiliyor snrm döllenmeyi tutunmayı snrm eşin takviye falan kullanıyor mu pek bilgim yok ama sperm sayısı az değilse hızını belki yükseltecek biseyler vardr öyle tabi kızımda üçüncü denememizde hamirl kalmıştım ikinci baya zorladı herşey nasip ilki tedaviylr olup ikinci doğal yolla olan da var dediğin gibi ilki normal olup ikinci için yıllarca ugrasanda Rabbim hayırlısını versin insAllah

Sayisi cok iyi cikti hareketsiz coktu ileri hiz dusuktu caksir suyu keciboynuzundan sonra yukseldi biraz ama en son baktirmadik doktor iste ultroson felandan sonra 3 4 ay sonra olur gibisinden konustu bide bizim duzenlide olmadi 1 yil oldu ama hep ard arda iliskiler olmadi o yuzden de bilemiyorum ama ben rahim filmine gidip gitmemede kararsizim.bosyere canimin yanmasini ugrasmak istemiyorum ... dedigin gibi 2 3 ay daha skntı yapmayacaģim zaten takmiyorum üzülüyoruuummmmm

Hayırlısı olsun canım Rabb'im sağlıkla nasıp eder insAllah

Bana da hiç sorunun yok demişlerdi 1 senenin sonunda gittiğimde.. Rahim filmi çekildim, hormon testleri yapıldı, smear temiz ama yumurtlama takibinde her ay düzenli yumurtlamadığım çıktı ortaya. Klomen kullandım ve 18.ayımda hamile kaldım.

Bu ay da denediniz mi

Canım doktora gitttin mi doktor mu verdi folik asit

Bende bu ay yapicam suan 2.gunum bende bikac gun sonra baslayayim denemekten zatar gelmez bi arkadasta 39 yasindaydi sogan kuruyle hamile kaldi demekki ise yario cok sagolunnnn
Merhaba, yaptınız mı soğan kürü bugun benim reglin ilk günü ne zaman başlamam gerek acaba

Ya kızlar bende 10 haftalik bebegimin kalbi durmasi sonucu kürtaj oldum 3 ay oldu tekrar düşünüyorum adetimin 10 günü gittim 11 tane ovulasyon testi aldim bu arada adet döngüm 29 gunde bir takvime göre yumuryumurtlama adetten 16 gun sonra fakat ben adetin 1p .Gününden başladım yapmaya bugün 20 inci günün deyim ama yumurtlama göremedim testler şaşırtabiliyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…