• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ne zaman hamile kaldınız ? Ne yaptinız ..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kalmadım ben pkoyum kistim var iğne kullanıyorum %32 sınır doktora danışıp alın üroloji yazmıştı eşime
Canim sana pko icin simdi bisey onercem beralife var instagramdab bak orda pco seyti var dogal yaglar hayit suyu orda onla cok hamile kalan var benfe hic igneye gerek yok

Yaaaa ne zaman basarmis biliyomusun... ben onu bu ay cok guzel bi sekilde yapicam bazen iliskide ben kendim kasiliyorum bazen o yuzden cok ileri gitmjyomu diyorum..
Iki kez bu yontemle basarıli olmuş. Simdi yeni hamile. 🤣🤣 valla bende sonuna kadar gidiyo bence. Benimki de geniş bence.:oops:

Iki kez bu yontemle basarıli olmuş. Simdi yeni hamile. 🤣🤣 valla bende sonuna kadar gidiyo bence. Benimki de geniş bence.:oops:
Ya benim alt taraf pek hassas bide kistim var yani disarida haff sislik oda acitio o yuzden siringa bana faydali olur diye dusunuyorum herkes ilk ay hamile kalmis ben kalamadim ama denicem bu ay .. bence sende dene .

Ya benim alt taraf pek hassas bide kistim var yani disarida haff sislik oda acitio o yuzden siringa bana faydali olur diye dusunuyorum herkes ilk ay hamile kalmis ben kalamadim ama denicem bu ay .. bence sende dene .
Su an düşünmuyorum canım belki daha sonra. 🤷🏻‍♀️

Hiçbirşey yapmadım teslim olup bekledim 7 ay sonra hamile kaldım

Ne yaparsan yap vakti gelmedikçe olmaz canm
Allah hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah

Insalallah canim ya ben de diyodum ki ilk ay hamile kalcam saniodum korkuyodum ilk yillar korundum simdi biraktik gecen subattan beri 1 yil bitti .. olsun yasim daha kucuk ama yinede insallahhhh saglikli bi sekidle kucagima alirim...
Insallah canim stres yapmamaya calis Allahim sana da tattirir insallah 🙏

Hiçbirşey yapmadım teslim olup bekledim 7 ay sonra hamile kaldım

Ne yaparsan yap vakti gelmedikçe olmaz canm
Allah hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah
Inanin sadece bu dusunce icime huzur dolduruyor ... cocuksuz gunlerin tadini cikar kizim diyorum kendi kendime olunca hep ona adicaksin kendini rahatligina bak diyorum 😂

Back