Ne zaman geçecek? 🥺

Bu hikayede mantıklı olan tek şey çocuk olmaması
Bunu bile dilekçede yazmış çocuğun olmasını çok istiyormuş ama ben onu babalığa layık görmediğimi söylemişim. Bu konuda da çok baskı gördüm olması yönünde karşı taraftan ama olmamasını daha uygun gördüm hep, hep toparlayalım kavgalarımızın ortasına çocuk getirmek istemediğimi söylemek reddettim. Ne büyük akıllılık etmişim

Evliliğinizin başında durmadan boşanmak isteyen siz olmuşsunuz, eşiniz boşanmak isteyince de kıymetli mi oldu? Madem bu kadar kaldıramayacak ve geri dönmek isteyecektiniz ne diye evi terk ettiniz?
Son dönemlerde de hep böyle tahammülü biten taraf oydu. Tartışmalarımıza hep ailesini karıştırdı. Yok geri dönmek istemiyorum ki asla sadece ben böyle zorlanacağımı bilmiyordum ve ne zaman geçecek bu duygu durumu ne zaman toparlanacağımı tecrübeli kişilerden öğrenmek istiyorum. Hemde dertleşmek için yazdım

Kendinize dürüst olun acı hissetmenizin nedeni geri dönme isteğiniz zaten eşiniz bu yüzden arayıp konuşmak istemişsiniz.

Adam sizin aramalarınıza , mesajlarınıza cevap vermedikçe ulaşılmaz olmuş, kıymete binmiş.

Size şiddet göstermiş hem de birden fazla , hala nasıl oluyor da “seviyorum” diyebiliyorsunuz ?

Bir an önce profesyonel destek alın ve kendinizi toparlayın .

Son düzenleme:
Sizin bu gözyaşlarınız yanına kalmaz inşallah ılahı adalet diye bir sey var

Bilmiyorum inanın bilmiyorum aptal gibi hissediyorum kendimi. Alacağım toparlayacağım kendimi ALLAHın izniyle

Bilmiyorum onun toparlayıp toparlamadığını. Psikiyatriye gidiyormuş takıntıları için ilaç kullanıyormuş tek bildiğim bu
Toparlayamadıysa toparlamak için adım etmıs, tedavi görüyor .

Siz de silkelenip kendinize gelin .
Size şiddet uygulayan birini de sevmeyin ama yani olmaz .

sizin yapmanız gereken şeyi kocanın yapıyor bravo allahtan o net boşanma konusunda.
Yahu size şiddet uygulamış siz aklımı yitiricem diyorsunuz. Üstelik birde yalancı içiniz nasıl soğumuyor o herife karşı? Ben size söyliyim niye kararlı olduğunu siz burda kendinizi hasta ederken o birini bulmuştu bile. Unutmak mutlu olmak istiyorsan bir an önce kendine gel. Fotoları mesajları sil, annenle çık dolaş hobi edin tatile gitme imkanın varsa git.

Çok kişi söyledi başka biri mi var diye hayatında hiç hissetmedim ama bunu söyleyen ilk kişi siz değilsiniz. Başka birini bulmadan erkekler kolay kolay bırakmaz diyenler bile oldu. Annem ancak evin içinde ihtiyaçlarını görebiliyor dolaşmaya sağlığı el vermiyor. Ama konuşamıyorum ben annemle hem üzmemek için hem de beni anlamadığını hissediyorum. Tatile bir sonra ki sene çıkacağım yıllık zin hakkım yeni işe girdiğim için yok. Böyle ölü toprağı varmış gibi hissediyorum üstümde hiçbir şey yapasım yok çalışmak zorunda olmasam dışarı çıkmayı bile gözüm kesmiyor. Bu durumun kalıcığı da geçiciliği de benim elimde biliyorum o gücü bulacağım kendimde elbet bir gün biliyorum. Çok dua istiyorum sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…