Ne zaman geçecek? 🥺

Benim yaşadıklarım dışarı vuruyor. Evliliğimde panik atak hastası oldum. İlaç kullanmama rağmen ara ara geçiriyorum. Vücumda strese bağlı egzama ve zona çıktı. Hepsi stresten be üzüntüden maalesef. Kanser bizde ırsidir anneannem ve babaannem kanserden vefat etti. İyileşeceğim kendime 6 ay daha veriyorum toparlanacağım

Çevremde çocuk olsaydı bu denli kavgalarınız şiddetli olmazdı diyen de çok insan oldu hatta tartışmalarımızı çocuğun olmamasına bağlayanda oldu ama asla çocuğa cesaret edemedim çünkü biraz bu durumu öngörüyordum ben. Hani gidişattan az çok anlar bilinçli olan bir insan. İşim vardiyalı bir iş resmî tatillerde de çalışıyorum mayıstan sonra haftasonu tatilim olmayacak iznimi planlama belirleyecek ama elimden geldiğince aktivite yapmaya başlayacağım

Bosanmak istedigi icin kendinizi şansli hissedin olurmu. Evli kalarak devam etseydi herseye, daha kotu olucakti haliniz.
Güçlü olun, insanin en iyi doktoru kendisidir. Yuruyuş yapin, spor salonu yada farkli alanlarda kurslara katilin, kafanizi dagitin biraz, iyi gelicektir eminim

Çevremde çocuk olsaydı bu denli kavgalarınız şiddetli olmazdı diyen de çok insan oldu hatta tartışmalarımızı çocuğun olmamasına bağlayanda oldu ama asla çocuğa cesaret edemedim çünkü biraz bu durumu öngörüyordum ben. Hani gidişattan az çok anlar bilinçli olan bir insan. İşim vardiyalı bir iş resmî tatillerde de çalışıyorum mayıstan sonra haftasonu tatilim olmayacak iznimi planlama belirleyecek ama elimden geldiğince aktivite yapmaya
Ever herşeyi beraber yaptığımız için hayatımın merkezine almışım onu o yüzden bu denli zorlanıyorum. Belki ilaç kullanıyor olmasaydı o da böyle zorlanacaktı. İnanın çevremden bir insan bunu yaşamış olsaydı sizin söyledikleriniz 10 katını söylerdim. Hatta kızardım ona belki de böyle acı çektiği için. Herkes kurtulmuşsun diyor tabii yaptıklarını anlatınca. Amenna RABBİMden çok eminim geleceğimi onsan iyi kimse bilemez. Bu benim için bir lütuf dediğiniz gibi. AMİN AMİN Çok teşekkür ederim desteğiniz için ALLAH razı olsun

Bana Mart ayında geldi bazı durumlardan ötürü 2 kere tebliğ yapmak zorunda kaldılar. 2 haftalık süre dolmak üzereydi ki avukatım sürenin uzatılmasını talep etti kabul edildi şimdi her şeyi toparladık karşı dava açacağız bizde

Bana Mart ayında geldi bazı durumlardan ötürü 2 kere tebliğ yapmak zorunda kaldılar. 2 haftalık süre dolmak üzereydi ki avukatım sürenin uzatılmasını talep etti kabul edildi şimdi her şeyi toparladık karşı dava açacağız bizde
Sürekli bunu düşünün o vakit güzel anılardan ziyade
inanın o kadar çok şey yaşattı ki hepsini düşünüyorum

Evet birine mesajla bahsedince yaptıklarını o gece rahat uyuyorum. Sonra sıçrayarak uyanıyorum uykudan ya da rüyalarıma giriyor. Ya sanki biri beni ona görünmez bir cisim ile bağlamış sürekli onu düşünmemi sağlıyor. Yok ben hiç bu kadar uzak kalabileceğini düşünemezdim. İçim de bitirene kadar yaşattığı körü anıları zihnimde diri tutmam gerekiyor

Yok hayır seviyorum ama aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. İnanın onlardan eşten püften sebeplerden dolayı oluyordu ki tartışmalarımız şiddeti o kadar basit nedenler ki bunun için mi diyordum kendime. Aile terapistine gidiyorduk 2 seans gittik 3. Seansa gitmek için randevu almak istedik ayrı ayrı zamanlarda aradık terapistin sekreterini hep ben sizi uygunluk durumuna göre arayacağım dedi ve aramadı. Eşimde çok sinirlendi ve bir daha girmeme kararı aldı. Çocuk yok

Başlayacağım. Ben hep istedim ki mutlu, huzurlu olalım onun da isteği bu yöndeydi hep ama olmadı öfkesini yenemedi. Bizi bu hale getiren tartışmalarımız değil onun öfkesiydi hakim olmamasıydı kendisine. belki ilerde iyi olacak yenecek öfkesini ama yanında olmayacağım artık buna da çok üzülüyorum.

O çevredekileri yolasim geldi

İyi değilim biliyorum. Bu şekilde düşünmek çok sağlıksız.

Hayretler içinde okudum. Yediğiniz dayaklar az geldi herhalde, biraz daha yemek istiyorsunuz. Bu sevginin başka bir izahı mümkün değil. Ya da kafaya iyi darbe aldınız, sağlıklı düşünme yetiniz gitti. Özellikle eğitimli kadınların bu kafa yapısında olması beni çok üzüyor. Ekonomik özgürlüğünüz varmış. Lütfen terapi alın, mantıklı düşünemiyorsunuz. Böyle bir adamdan çoktan soğumanız lazımdı. Onun değil, sizin ondan kurtulmaya çalışmanız lazımdı. Umarım bir an evvel silkelenip kendinize gelirsiniz. Allah içinize ferahlık versin.

Kalkan el asla geri inmez...Bu da kanıtı işte..

Sizi sevmiyor artık. Bunu kabullenin bence. Bende eşimle ayrılırken çok kararlıydım ve sevgisi öyle bitmişti ki hiç üzülmedim. Yaptığı kötü şeyleri düşünün. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istermisin.

Sorunu bilen insan çözümüde biliyordur sizde biliyorsunuz lütfen kendinize çok iyi gelin yani her bir hucreniz ondan değerli sizi ayakta tutan felç olmadan yürüten iskelet omurilik sisteminiz bile ondan değerli ....ben ara ara tüm vücuduma teşekkür ediyor kendi ellerimi falan öpüyorum deli değilim bana iyi geliyor sadece onlar bile bir çok insandan değerli benim gözümde....bende bu aşamaya bir gecede gelmedim aşağı yukarı yediğim kazıklardan sonra gelen güncelleme bu .....İnşallah sizde bu aşamaya gelirsiniz insana önce kendisi sonrada kendisine iyi gelen insan lazım yoksa ilişki evlilik aile yuva dediğiniz şey 5 kuruş etmez.

AMİN teşekkür ederim

Çok haklısınız umarım en kısa sürede toparlarım kendimi

İstemem tabii ama işte kalbime söz geçiremiyorum sanırım zamanla azar azar bitecek içimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…