Normal Türkçe miKızlar merhaba.
Babam vefat etti.Kişisel eşyaları arasında bir ajanda vardı. Benim aldığım eşyalar arasındaydı o defter de.
Defterin arasında ikiye katlanmış bir kağıt buldum. Bir şeyler yazıyor ama çok az anlayabildim. En kötü en karışık yazıyı dahi okurum diyen varsa özelden kağıdın fotoğrafını göndereceğim.
Evet. Epey kötüydü babamın yazısı.Yazarken harfleri birleştireceğim diye yutardı.Normal Türkçe mi
Merak ettim atabilirsiniz banaEvet. Epey kötüydü babamın yazısı.Yazarken harfleri birleştireceğim diye yutardı.
Atıyorum. Belki çok basittir okuması ama ben hiçççç yetenekli değilim bu konuda.Merak ettim atabilirsiniz bana
Bana da atabilirsiniz.Kızlar merhaba.
Babam vefat etti.Kişisel eşyaları arasında bir ajanda vardı. Benim aldığım eşyalar arasındaydı o defter de.
Defterin arasında ikiye katlanmış bir kağıt buldum. Bir şeyler yazıyor ama çok az anlayabildim. En kötü en karışık yazıyı dahi okurum diyen varsa özelden kağıdın fotoğrafını göndereceğim.
GönderiyorumBana gonderebilirsiniz. Benim yazimda bayağı kötü çünkü
Hemmmmen efenim.Bana da atabilirsiniz.
Bana da atabilirsiniz.Atıyorum. Belki çok basittir okuması ama ben hiçççç yetenekli değilim bu konuda.
Birden fazla kişinin bakması daha güzel olacak, gönderiyorum.Bana da atabilirsiniz.
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. Özensiz, imla noktalamaya dikkat edilmeden yazılan yazılı kağıtlarıni kompozisyonları okuya okuya biraz çözmüş olabilirim. Özelden mektubu net bir şekilde çekip atarsanız okumaya çalışırım.Kızlar merhaba.
Merakinizin gitmiş olmasına sevindim. Allah rahmet eylesin. Size de sabırlar dilerim.Buymuş arkadaşlar. Bilinen bir sözmüş. Cahil cühela seviyemi konuşturdum veKontes001 okuduktan sonra babam kendi yazdı sanıp ne güzel yazmış demiş bulundum.
Buymuş arkadaşlar. Bilinen bir sözmüş. Cahil cühela seviyemi konuşturdum veKontes001 okuduktan sonra babam kendi yazdı sanıp ne güzel yazmış demiş bulundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?