Ne Yazık ki 26

baharresintisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2023
42
9
24
Merhaba iyi akşamlar daha öncede konu açmıştım 26 yaşındayım ve hayatta hiç birşey elde edemedim gençliğimi çocukluğumu yaşayamadım hiç bir istegim gerçek olmadı aile arkadaşlar her konuda çok büyük acılar çektim sagliksal sorunlar şimdi güzellik uzmanlığı kursu okuyorum ama düşünüyorum hangi zaman yaşadıklarıma iyi gelecek 6 ay sonra 27 olacam 20 li yaşların sonuna gelecem çok canım yanıyor lütfen benimle konuşun kimsem yok.Hayatta hiçbir isteğim olmadı

Maalesef ülkemizin yeni bitki örtüsü bu tip insanlar oldu. Herrrkes aynı durumda. Kişisel başarısızlığınız değil bu. Çok şükür canımız sağ sağlığımız yerinde diyerek yaşıyor herkes eskilerin 65+ grubu gibi.

Umarım bundan sonra diledikleriniz sizle olur.

Merhaba iyi akşamlar daha öncede konu açmıştım 26 yaşındayım ve hayatta hiç birşey elde edemedim gençliğimi çocukluğumu yaşayamadım hiç bir istegim gerçek olmadı aile arkadaşlar her konuda çok büyük acılar çektim sagliksal sorunlar şimdi güzellik uzmanlığı kursu okuyorum ama düşünüyorum hangi zaman yaşadıklarıma iyi gelecek 6 ay sonra 27 olacam 20 li yaşların sonuna gelecem çok canım yanıyor lütfen benimle konuşun kimsem yok.Hayatta hiçbir isteğim olmadı
Ben en çok istediğim şeye 30 yaşında kavuştum ve iyi ki bu yaşta olmuş. Bundan önce yaşadıklarım tecrübe içinmiş meğer.
Gene çok istediğim şeyler var ama bakalım doğru zaman değil demek ki.
Senin içinde doğru zaman illaki vardır

Ne gibi yaşayamadın anlamadım? Ben 21 yaşındayım şu yaşıma kadar nerdeyse deneyimelemediğim bişey kalmadı şu an nene gibi hissediyorum herşeyden sıkıldım
Naptınız dünyayı mı gezdiniz?
Dünyada o kadar çok deneyimlenecek şey var ki bu yaşta her şeyi deneyimledim derken her şey ne merak ettim

Herkesin zamanı kendisine göredir, kimisi hayata ağzında altın kaşıkla doğar, yaşlandıkça kaybeder. Kimisi 40ından sonra bambaşka bi hayata kavuşur. 26 güzel yaş. Dikkatli düşünün mutlaka vardır olan bi isteğiniz.

Bence bu hisleriniz geçici… kendinizi iyi şartlara getirebilirseniz mutlu olacağınızı düşünüyorum. Genel olarak coğrafya kaderdir doğru ama kendinizi mutlu etmeyede çalışmazsanız iç huzursuzlukla istediğiniz ülkede böyle olursunuz.

son iki sene işsiz güçsüz evde sürünüyordum, şuan avrupanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorum, çalışıyorum, cok iyi kazanıyorum, geziyorum ve herşey 1 senede değişti. ben de 27 yaşındayım.

en yakın arkadaşım 91 li seneler once evlendi, şimdi boşanacak, neden evlendim diye ağlıyor hergun.
hayatını kimseyle kıyaslama, kimsenin içini bilemezsin, herşey her an değişebilir. neler yapabilirsin araştır, aktif ol. uğraş, çabala ama bi noktada da sisteme güven.

cok inanclı biri değilim ama gerçekten her şeyin bi zamanı var, nasipsiz lokma yenmiyor. bunu ben diyorsam inan yani :) senin için olacak olan şeyler seni bulacak bi şekilde ama sen de emek harca, aktif ol, kulakların açık olsun işinle alakalı.
geçmişe takılma, sosyal medya mutluluklarına, başarılarına, dostluklarına, aşklarına inanma.​

Ay genceciksin daha 🥲

Daha sen ufacıksın. Kötü günlerimiz bizi karamsarlığa sürükleyebilir. Valla ben de neler neler sigdirdim 32 yıllık hayatima. Yaşadıkça daha kotu günler de goruyorum daha iyi gunler de. Ama napabiliriz gecmise takılıp kalan omrumuzu mu heba edelim? Mesela ne istedin de olmadi bi anlat care buluruz belki

14 yaşımda evden ayrıldım 1 yıl arkadaşlarımla yaşadım sonra 17 yaşıma kadar yetiştirme yurdunda kaldım yurttan sayısız kaçtım o arada yaşamadığım şey kalmadı 1 yıl önce dolu dolu geçen bir ilişkim oldu ve bir yetişkinin bile yaşamadığı daha bir çok şey . Çok merak ettiyseniz hayat hikayemi bir kitap yapıp size göndereyim ? dr_yad dr_yad

• Üzgünüm
Reactions: The
26 sadece bir rakam, rakamlara bu kadar takılmayın. Hayatta çoğu şey tercihlerimize ve hayata bakışımıza göre şekillenir. Maddi imkanı olmayıp çok şey başarabilen insanlarda var, eğer konu maddiyatsa. Manevi anlamdada kendinizi geliştirecek çok güzel şeyler yapabilirsiniz. Yeter ki isteyin.

26 sadece bir rakam, rakamlara bu kadar takılmayın. Hayatta çoğu şey tercihlerimize ve hayata bakışımıza göre şekillenir. Maddi imkanı olmayıp çok şey başarabilen insanlarda var, eğer konu maddiyatsa. Manevi anlamdada kendinizi geliştirecek çok güzel şeyler yapabilirsiniz. Yeter ki isteyin.
Evet konu yaşım geçti ve hiç bişey yaşamadım bu yaşıma kadar maddiyat sorun her konuda imkansızlıklar coktu hayatımda

son iki sene işsiz güçsüz evde sürünüyordum, şuan avrupanın en güzel şehirlerinden birinde yaşıyorum, çalışıyorum, cok iyi kazanıyorum, geziyorum ve herşey 1 senede değişti. ben de 27 yaşındayım.

en yakın arkadaşım 91 li seneler once evlendi, şimdi boşanacak, neden evlendim diye ağlıyor hergun.
hayatını kimseyle kıyaslama, kimsenin içini bilemezsin, herşey her an değişebilir. neler yapabilirsin araştır, aktif ol. uğraş, çabala ama bi noktada da sisteme güven.

cok inanclı biri değilim ama gerçekten her şeyin bi zamanı var, nasipsiz lokma yenmiyor. bunu ben diyorsam inan yani :) senin için olacak olan şeyler seni bulacak bi şekilde ama sen de emek harca, aktif ol, kulakların açık olsun işinle alakalı.
geçmişe takılma, sosyal medya mutluluklarına, başarılarına, dostluklarına, aşklarına inanma.​
Teşekkür ederim ama artık güzel şeyler olsun istiyorum çok büyük acılar çektim

26 da aşık olmuştum vay be 29 da evlendim 5 yıl dünyayı gezdim 35 de çocuk doğurdum

Daha sen ufacıksın. Kötü günlerimiz bizi karamsarlığa sürükleyebilir. Valla ben de neler neler sigdirdim 32 yıllık hayatima. Yaşadıkça daha kotu günler de goruyorum daha iyi gunler de. Ama napabiliriz gecmise takılıp kalan omrumuzu mu heba edelim? Mesela ne istedin de olmadi bi anlat care buluruz belki
6 yaşında tesettüre girdim yeni açıldım ne istediğim kıyafetleri giyinebildim ne sevildim ne gezdim hayatımda denize bile girmedim

X