Ne yaşıyorum 2

Kuzum konunun devami varsa, yeni konu acmadan buradan yaziverin, konunun devamini diger başlıkta ararken siz ikincisini açmışsıniz.

O degil de bu adam habire nasil sizin mobil bankaciliginiza girip kredi cekiyordu?

Kuzum konunun devami varsa, yeni konu acmadan buradan yaziverin, konunun devamini diger başlıkta ararken siz ikincisini açmışsıniz.

O degil de bu adam habire nasil sizin mobil bankaciliginiza girip kredi cekiyordu?
Birazımı kapattı. Eşyalar bende kaldı falan . O şekilde anlaştık. Uğraşsaydım daha çok alırdım.Ama avukatım da var olduğu halde kestirip attım . Atamayacaktım çünkü. Ben uyurken kartım cüzdanımda çantamda mobil şifremi kırarak. Bir de insan bir tane de mi dekont göstermez. Çekip kendine atar kendi ne yapar yok. Yok nasıl bir insandı hala bilemiyorum.

Ailecek sizi dolandırıp kendilerine kullanmışlar ondan babanızı tehdit etmiş pezo babası da

Bunlara hiç değinmediğimi farkettim. Ama zaten o değil ben de vardı. Yanlış ifade etmişim. Fiili olarak 9 ay oldu hala geçmiyor bazı şeyler.

Bunlara hiç değinmediğimi farkettim. Ama zaten o değil ben de vardı. Yanlış ifade etmişim. Fiili olarak 9 ay oldu hala geçmiyor bazı şeyler.
Ailecek sizi dolandırıp kendilerine kullanmışlar ondan babanızı tehdit etmiş pezo babası da
insan bunu yaşarken anlamıyor, da şimdi oturuyor bazı şeyler

Şükredin bol bol kurtuldunuz diye. İlişki olmamış zaten çocuk da yok. Hayat bundan sonra sizin için daha da güzel olur Allah'ın CC izniyle. Kurtulmuşsunuz ya oh dedim . Babanızada teşekkür ediyorum arkanızda olduğu için.

Adam sizi mütamadiyen soymuş, tam 3 defa hasabınızı kırıp hırsızlık yapmış, siz hala kocamda kocam diyorsunuz da adamın kaç sene kocalıkta yaptığı yokmuş. Çocuklar bile bir defa hata yapıp canını yakarsa ikinci kez aynı şeyi yapmıyor. Kusura bakmayın ama diz başınıza gelenleri bile isteye yaşamışsınız, boşuna kimseye kızmayın

Yalnız kendime kızıyorum ..

Yalnız kendime kızıyorum .

Ay tam bi kabus bu ne. Ordan para cek burdan para cal dayaklar hirsizlar arada yirtik.dondan cikar gibi cikip babaya cemkiren kayinpeder. Iktidarsiz ogullarini size evlat edindirmisler. E herkes de baskasinin dogurduguna analik edecek degil. Kske surundurup altinlari falan alsaydiniz geri

Yazık ya simdi size olan borclarını da baska bir memur el kızıyla evlenip onun maasıyla oder bir kadınjn daha hayatını mahveder. İyi ki kurtulmussunjz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…