cam şişeleri de tercih edebilirsiniz, akşamları kapağını kapamazsanız ve düzenli temizlerseniz koku olmuyortupper larda kokuyor sanki bir süre sonraben bardak şişe tupper aralarında gidip geliyorum maksat su içmek olsun aslında :))))
cam şişeleri de tercih edebilirsiniz, akşamları kapağını kapamazsanız ve düzenli temizlerseniz koku olmuyor
Toplu icme suyu her ictiginde 200 ml icmelisin yani o kucul siseyi 2.5 seferde bitirmelisin yoksa 2 saat sonra fazla su oldugu gibi atiliyorBardak biraz ugrastirici oluyor su hesaplama konusunda.
Benim 500 ml lik sisem var. Kahvaltıdan önce 1 şişe, öğle yemeğin kadar bir şişe, akşam ye engine kadar bir şişe, yatana kadar da bir şişe bitiriyorum, 2 lt ye tamamlamış okuyirum
Tek seferde içmiyorum bir şişeyi 3-4 kere de yudum yudum içiyorumToplu icme suyu her ictiginde 200 ml icmelisin yani o kucul siseyi 2.5 seferde bitirmelisin yoksa 2 saat sonra fazla su oldugu gibi atiliyor
kafanıza takılan birşeyler mi var ?
Toplu icme suyu her ictiginde 200 ml icmelisin yani o kucul siseyi 2.5 seferde bitirmelisin yoksa 2 saat sonra fazla su oldugu gibi atiliyor
Bazen sadece ailenin tadini cikarmak pahala bicilemez.
İş durumum
Zorunlu bir tayin durumum var
Ve beklenmedik şekilde gelişti
Eşimle ayrı kalacağız ben başka şehre gideceğim
Onun da gelmesi 1 seneyi bulabilir
geçmiş olsun annenize.umarım sorunsuz bir sekilde geçer ameliyatı.sorunu neyse en kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilerim.hayırlı sabahlar;
bugün ananem ameliyat olacak kafama takılanlardan 1 tanesi Allahın izniyle sağsalim atlatılacak.
Ev arayışlarımız sürüyor.. Valla bıktım ne zormuş
İş düzenim allak bullak sanırım ev durumu hallolmadıkça rahatlayamıcağım.
kaç gündür işe geç kalıyorumm
alt üst durumum devam ediyor.
geçmiş olsun annenize.umarım sorunsuz bir sekilde geçer ameliyatı.sorunu neyse en kısa sürede sağlığına kavuşmasını dilerim.
günaydın bu arada:))
Karnım ağrıyor hastayım işe gidemedim
Teşekkür ederim inşaşşahgeçmiş olsun. ağrın geçince evde yatmanın keyfini çıkarmalısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?