- 2 Kasım 2012
- 1.007
- 961
- 323
- Konu Sahibi MMihrimahh
Merhaba kızlar ne yapacağımı artık bilmiyorum çok yoruldum 1 buçuk senedir 2 günde 1 ilişkiye rağmen asla hamile kalamadım sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor eşimde hiçbir sorun yok her sonucu mükemmeld yakın değerler . Benim sağ över polikistik. Hormonlar vs herşey normal. Hsg ise henüz çekilmedim bir ay sonra çektirme kararı aldım. Ben olur baban bir akıl veren ben nerede hata yapıyorum benden sonra evlenen arkadaşlarım düşük bile yaptılar bir tanesi ise 2 kere düşürüp 3 kere hanile kaldı 6 ayda . Hangi dr a gitsem herşey çok iyi çok güzel diyor erken diyor 1 buçuk seneyi geçti nasıl erken olabilir ben 1 kere bile gebe kalamadım acaba tüplerim mi tıkalı .... kafayı yemek üzereyim. Bir arada çalışıyorum işim de aşırı derecede stresli . İş arkadaşlarımın çoğu beni çekemiyorlar sürekli mobbing e maruz kalıyoruz . Yaşım 27 . Çevremde sürekli baskı var etrafımdaki herkes hamile ve bana hava basıyorlar her fırsatta ben çok kolay hamile kalıyorum diyorlar aylarca uğraştıkları halde ben çocuk istemiyordum allah zorla verdi kaza kurşunu diyorlar (bana önceden çocuk için uğraştığını söylediğini unutmuş ). Benim çocuğum olmadığı için mutlu oluyorlar . Kendimi çok ezik ezilmiş horlanan yalnız biri gibi hissediyorum sanırım kafayı yemek üzereyim psikolojim tamamen alt üst oldu insanlar mutsuzluğumla mutluluk duyuyorlar eli ayağı düzgün göze çarpan hatta göze batan biriyim eşim de öyle sürekli nazara geliyoruz sürekli ben hasta oluyorum özellikle idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum daha çok uzun sürecek sanırım anlatmam . .. son olarak aşılama klomen çatlatma iğnesi herşeyi denedim bir ara soğan kürü de yaptım . Ümidim bitti gibi artık çok üzgünüm be yapmalıyım ...