• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ne yapsam olmuyor 1 buçuk seneyi geçti hamile asla olamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MMihrimahh

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
1.007
961
323
Merhaba kızlar ne yapacağımı artık bilmiyorum çok yoruldum 1 buçuk senedir 2 günde 1 ilişkiye rağmen asla hamile kalamadım sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor eşimde hiçbir sorun yok her sonucu mükemmeld yakın değerler . Benim sağ över polikistik. Hormonlar vs herşey normal. Hsg ise henüz çekilmedim bir ay sonra çektirme kararı aldım. Ben olur baban bir akıl veren ben nerede hata yapıyorum benden sonra evlenen arkadaşlarım düşük bile yaptılar bir tanesi ise 2 kere düşürüp 3 kere hanile kaldı 6 ayda . Hangi dr a gitsem herşey çok iyi çok güzel diyor erken diyor 1 buçuk seneyi geçti nasıl erken olabilir ben 1 kere bile gebe kalamadım acaba tüplerim mi tıkalı .... kafayı yemek üzereyim. Bir arada çalışıyorum işim de aşırı derecede stresli . İş arkadaşlarımın çoğu beni çekemiyorlar sürekli mobbing e maruz kalıyoruz . Yaşım 27 . Çevremde sürekli baskı var etrafımdaki herkes hamile ve bana hava basıyorlar her fırsatta ben çok kolay hamile kalıyorum diyorlar aylarca uğraştıkları halde ben çocuk istemiyordum allah zorla verdi kaza kurşunu diyorlar (bana önceden çocuk için uğraştığını söylediğini unutmuş ). Benim çocuğum olmadığı için mutlu oluyorlar . Kendimi çok ezik ezilmiş horlanan yalnız biri gibi hissediyorum sanırım kafayı yemek üzereyim psikolojim tamamen alt üst oldu insanlar mutsuzluğumla mutluluk duyuyorlar eli ayağı düzgün göze çarpan hatta göze batan biriyim eşim de öyle sürekli nazara geliyoruz sürekli ben hasta oluyorum özellikle idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum daha çok uzun sürecek sanırım anlatmam . .. son olarak aşılama klomen çatlatma iğnesi herşeyi denedim bir ara soğan kürü de yaptım . Ümidim bitti gibi artık çok üzgünüm be yapmalıyım ... :(

2016 nın agustos ayında evlendım ilk ay hamile kaldm. Fakat düşükle sonuclandı üstünden tam 2 yıl geçti her iki overde pko vardı kesnlkle kalamıyordum agladım ben de sizin gıbı horlandım.. nispetler yapıldı hamıleler karınlarını gerdıler bana karsı hep sustum hep allaha havale ettim.. catlama iğneleri hormonlar tedaviler hepsinin sonunda cıktım tam 72 kıloya arastrdim günlerce bu hastalıgın sebebını baş düşmanı kıloymus hemen gttım yazıldm spor salonuna şekeri ekmegı makarnayı pilavı patatesi cıkardm hayatımdan 4 ayda tam 59 kıloya düştüm ve geçen pazar hamıle oldgumu öğrendm ve hala ınanamıyorum ınsallah sag saglım kavusurum demem o kı sadece spor ve diyet sonrada rabbımın ıznyle hamıle kalcaksın rabbim kimseyı evlatla sınamasın allahım en kısa zmanda isteyen herkeze versin insallah :dua:

2016 nın agustos ayında evlendım ilk ay hamile kaldm. Fakat düşükle sonuclandı üstünden tam 2 yıl geçti her iki overde pko vardı kesnlkle kalamıyordum agladım ben de sizin gıbı horlandım.. nispetler yapıldı hamıleler karınlarını gerdıler bana karsı hep sustum hep allaha havale ettim.. catlama iğneleri hormonlar tedaviler hepsinin sonunda cıktım tam 72 kıloya arastrdim günlerce bu hastalıgın sebebını baş düşmanı kıloymus hemen gttım yazıldm spor salonuna şekeri ekmegı makarnayı pilavı patatesi cıkardm hayatımdan 4 ayda tam 59 kıloya düştüm ve geçen pazar hamıle oldgumu öğrendm ve hala ınanamıyorum ınsallah sag saglım kavusurum demem o kı sadece spor ve diyet sonrada rabbımın ıznyle hamıle kalcaksın rabbim kimseyı evlatla sınamasın allahım en kısa zmanda isteyen herkeze versin insallah :dua:
Kilo verdikten sonra adetlerin düzenlenmiş miydi canım ?

Canım yalnız değilsin emin ol, bende tam 3 yıl çok denememize rağmen bir türlü hamile kalamıyordum. Sonuçlarım çok iyiydi, eşimde varikosel çıktı tedavi oldu, 1,5 yıl geçti yine olamıyordum. Çok kilolu değildim ama sağlıklı beslenme ve spora başlamıştım ben eşim de öyle. Sonra kafamıza takmadığımız bir gün oluverdim çok şükür. Rabbim size de nasip edecek inşllh sakin olun stres yapmayın ben etrafımdakileri hiç takmadım, hatta bazen ben onlara hava atıyordum, eşimle her yere gidiyoruz çok geziyoruz, siz evde bebek bakıyorsunuz falan gibisinden hem kendimi ezdirmiyor hem de kendimi en azından bu şekilde sakinleştirmeye çalışıyordum.

Canım yalnız değilsin emin ol, bende tam 3 yıl çok denememize rağmen bir türlü hamile kalamıyordum. Sonuçlarım çok iyiydi, eşimde varikosel çıktı tedavi oldu, 1,5 yıl geçti yine olamıyordum. Çok kilolu değildim ama sağlıklı beslenme ve spora başlamıştım ben eşim de öyle. Sonra kafamıza takmadığımız bir gün oluverdim çok şükür. Rabbim size de nasip edecek inşllh sakin olun stres yapmayın ben etrafımdakileri hiç takmadım, hatta bazen ben onlara hava atıyordum, eşimle her yere gidiyoruz çok geziyoruz, siz evde bebek bakıyorsunuz falan gibisinden hem kendimi ezdirmiyor hem de kendimi en azından bu şekilde sakinleştirmeye çalışıyordum.
Eşinizin varikoselden dolayı değerleri düşük müydü yoksa etkilemiyordu sonuçları gayet iyi miydi?

Merhaba kızlar ne yapacağımı artık bilmiyorum çok yoruldum 1 buçuk senedir 2 günde 1 ilişkiye rağmen asla hamile kalamadım sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi geliyor eşimde hiçbir sorun yok her sonucu mükemmeld yakın değerler . Benim sağ över polikistik. Hormonlar vs herşey normal. Hsg ise henüz çekilmedim bir ay sonra çektirme kararı aldım. Ben olur baban bir akıl veren ben nerede hata yapıyorum benden sonra evlenen arkadaşlarım düşük bile yaptılar bir tanesi ise 2 kere düşürüp 3 kere hanile kaldı 6 ayda . Hangi dr a gitsem herşey çok iyi çok güzel diyor erken diyor 1 buçuk seneyi geçti nasıl erken olabilir ben 1 kere bile gebe kalamadım acaba tüplerim mi tıkalı .... kafayı yemek üzereyim. Bir arada çalışıyorum işim de aşırı derecede stresli . İş arkadaşlarımın çoğu beni çekemiyorlar sürekli mobbing e maruz kalıyoruz . Yaşım 27 . Çevremde sürekli baskı var etrafımdaki herkes hamile ve bana hava basıyorlar her fırsatta ben çok kolay hamile kalıyorum diyorlar aylarca uğraştıkları halde ben çocuk istemiyordum allah zorla verdi kaza kurşunu diyorlar (bana önceden çocuk için uğraştığını söylediğini unutmuş ). Benim çocuğum olmadığı için mutlu oluyorlar . Kendimi çok ezik ezilmiş horlanan yalnız biri gibi hissediyorum sanırım kafayı yemek üzereyim psikolojim tamamen alt üst oldu insanlar mutsuzluğumla mutluluk duyuyorlar eli ayağı düzgün göze çarpan hatta göze batan biriyim eşim de öyle sürekli nazara geliyoruz sürekli ben hasta oluyorum özellikle idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum daha çok uzun sürecek sanırım anlatmam . .. son olarak aşılama klomen çatlatma iğnesi herşeyi denedim bir ara soğan kürü de yaptım . Ümidim bitti gibi artık çok üzgünüm be yapmalıyım ... :KK43:
Evet insanlar gercekten mutsuzluktan mutlu olup bununla eğleniyorlar
Ama onlara veren de sana daha zamani gelmediği icin vermeyen de ALLAH
Benim de 3 seneyi geçti olmuyor
Sabir acı ama baska caren yok
Duadan baska sığınak yok
Ümit etmekten vazgecme
Nasil yorucu olduğunu en iyi bilenlerdenim bogazinin düğüm düğüm oldugu zamanlar aglamaktan helak olduğun zamanlar seni daha da güçlü yapacak beklenen geldiginde kiymetini en iyi biz bilicez

Tiksiniyorum insanların özel hayatina karisandan.. bilmeden sacma yorum yapandan.. kendinde olup hava atandan.. hatta ve hatta kendi bıkıp ay cocuk zor iyi ettin yapmıyorsun diyenden..
Artik insanlar o kadar bencil ve umursamazlar ki yolda goz goze geldigin insan bile selam vermez oldu. Cok genc olmama ragmen cocuklugumdaki samimiyeti inceligi anlasiyi simdi bizim neslimizde görmüyorum. Allah sonumuzu hayir etsin. Uzulmemek elde degil

Canim kendimi gordum sanki benimde sag tarafimda pko var 15 aydir hakile kalamiyorum. Bende artik kesin tuplerim kapali diyodum ama onda da bisey cikmadi. Suan 3 defa klomenden sonra asilama yaptirdim beklemedeyim tedaviye baslamadin sanirim

Bende pkos var ve prolaktin yükseliğim var ben çalışmalara yeni başladım ama tabi sonuç hüsran bu ayda bebiş yok. Soğan suyunu ne kadar içtin ? Düzenli içince etki gösteriyor diyorlar. Bende bu ay soğan suyu denemeyi düşünüyorum.

Çok uğraştık biz her ay 2 günde 1 denemiştik . Son zamanlarda çok uymadık buna artık ümitsizliğe kapıldık. .Allah ın vermemesinde bir hikmet olabilir diye düşünüyorum . . . Aile huzur vermiyor bize . Birbirimize girmiş vaziyetteyiz onlar yüzünden .

Duadan baska sığınak yok
Ümit etmekten vazgecme
Nasil yorucu olduğunu en iyi bilenlerdenim bogazinin düğüm düğüm oldugu zamanlar aglamaktan helak olduğun zamanlar seni daha da güçlü yapacak beklenen geldiginde kiymetini en iyi biz bilicez
Canım rabbim tez zamanda versin çektiğin acıyı çok iyi biliyoru m aynısını yaşıyorum etrafımdaki arkadaşlarım ay ben istemedim de kaza kurşunuyla oldu da yalanlar yalanlar hava basmalar tiksindim . Eşimin akrabaları da çok kolay hamile kaldıklarını ifade ediyorlar yanımda koltukları kabarıyor hanımefendilerin benim olmuyor diye .cahil cühela kesimiyle uğraşılmaz Allah a havale ediyorum . Etraftaki baskı bizi mahvetti . Evde huzur yok kalmadı aile de cabası. Bazen diyorum acaba bu bize bir mesaj mı acaba :(

Tiksiniyorum insanların özel hayatina karisandan.. bilmeden sacma yorum yapandan.. kendinde olup hava atandan.. hatta ve hatta kendi bıkıp ay cocuk zor iyi ettin yapmıyorsun diyenden..
Artik insanlar o kadar bencil ve umursamazlar ki yolda goz goze geldigin insan bile selam vermez oldu. Cok genc olmama ragmen cocuklugumdaki samimiyeti inceligi anlasiyi simdi bizim neslimizde görmüyorum. Allah sonumuzu hayir etsin. Uzulmemek elde degil
En ilginç olanı da şu ki bunu bir başarı gibi görüyorlar bak bak benim iki tane üç tane oldu o da hemencecik kolayca oldu gibilerinden yanımda konuşuyorlar o arkadaşlarla görüşmemeye başladım . Peki ya eşimizin ailesinden bize bunu yapanı ne yapacağız biz eşimle ailesi yüzümden her an küsüyoruz hayatımızı işgal etmiş durumdalar bize verdikleri zararın farkında bile değiller . Dillerinin kemiği yok bizi birbirimize düşürüyorlar eşim arada dengeyi kuramıyor

Duadan baska sığınak yok
Ümit etmekten vazgecme
Sizin neden olmuyor peki kuzum testler vs normal mi . Bunu söylemek öyle zor ki hsg çekinmedim daha ben sen çekindin mi . Evlendiğim geceden beri kendimi tüpleri tıkalı kısır biri olarak düşünüyorum ben . Hep aklımda o var

MaşaAllah Allah nazarlardan saklasın seni hikayeni okudum çok sevindirici haber sakın 3 ay kimseye söyleme herşeyin içine ettikleri gibi bunda da üzerler

Canım bende yazmak istedim bir umut olur belki bende 1 buçuk senelik evliyken artık çocuk istemeye basladik ama olmuyordu doktora gittik esımin sperm hızı düşük benimde sağ Over de polikistik vardı. Doktor en son kontrol ederken yumurtalıkların iyiye gitmiyor demişti.klomende kullandım çatlama igneside oldum soğan suyuda içtim. Baktım olmuyor bıraktım hastaneye gitmeyi. Artık kendimle uğraştım diyete girdim falan bi baktım hiç beklemediğimiz anda hamile kaldım. bide yine adetim gecikti diye doktora falan da gitmemiştim 1 buçuk aylıkken öğrenmiştim hamile olduğumu 2. Aya gidiyordu hatta doktor bile şaşırmıştı hiç belirti hissetmedin mi diye ama benim aklımın ucundan geçmemişti.o ay hamileliğini bilmediğim için de hala ağır diyete devam etmistim. Hiç üzülme hiç stres yapma umarım en yakın zamanda güzel haber alırsın .

Back