- 14 Nisan 2018
- 403
- 684
- 23
- Konu Sahibi MMihrimahh
Yalnız değilsin canım benimde kist falan yok doktorların demesiyle herşey normal ama 1 yılda hamile kaldım o da düşük .... Mayıs ayında düşük yaşadım o da çok kötü inan ki düşük olmaktansa geç hamile kalmak daha iyi ... Bende yine her ay umutla bekliyorum ama yok Allah'ım henüz nasip etmedi inşallah sanada banada bizim gibi olan herkese de en kısa zamanda nasip etsin Allah'ım
Çevreyi hiç anlatmiyorum kenar köşe de WC köşelerinde boğazım düğüm düğüm agladiklarimi her sozleriyle içimi dagladiklarindan bahsetmeyeyim
Allah'ım bize de verir inşallah inşallah boynumuzu bükük bırakmaz Rabbim inşallah bizimde kucagimizi doldurur yüce Mevla'm
Evlat hasretiyle evlat acısıyla kimseleri sinama Rabbim sana sigindik hayırlısıyla tez zamanda dualarimizi kabul buyur Allah'ım
Çevreyi hiç anlatmiyorum kenar köşe de WC köşelerinde boğazım düğüm düğüm agladiklarimi her sozleriyle içimi dagladiklarindan bahsetmeyeyim
Allah'ım bize de verir inşallah inşallah boynumuzu bükük bırakmaz Rabbim inşallah bizimde kucagimizi doldurur yüce Mevla'm
Evlat hasretiyle evlat acısıyla kimseleri sinama Rabbim sana sigindik hayırlısıyla tez zamanda dualarimizi kabul buyur Allah'ım