Ne yapsam ne etsem bı ra ka ma dım !!

hiçbir şey çocuk değişmez etken değişen etkenler sevgilimin tavrı benim tutumum
Sevgilini tavrı ne olmalı mesela
Çocuğu anneye gönderip hiç aramasın sormasın seninle yeni bebeler yapıp utlu mesut yaşasın mı?

Pardon da oğlu tabi ki senden kıymetli, bi adam bana aksini söylese durup düşünürüm iki gündür tanıdığı biri için oğlunu canını evladını benden aşağı yere koyan adamı bi sorgulardım ama görüyorum ki sizin zihniyetiniz bundan çok uzak.Adam olması gerekeni söylemiş ağzınızın payını da vermiş ama siz hala onu sinir anında söylediğine inanarak kendinizi avutma peşindesiniz.

bu adamın hiç oluru yok bence..
niye bu kadar kafayı taktınız ki..
başka adam mı kalmadı..
anneme bile savunamam demişsiniz zaten, ne tarafını tutsan elinde kalıyor..
yol yakınken dönün..çok üzülürsünüz.

Annesi her ne kadar ilgilenmese ve babasına da çok düşkün olsa da boşanmadan etkilenmiş 13 yaşında ergen bir çocuk o. Babasının sizinle birlikteliğini bile zor kabullenmiştir, siz ona birde kardeş konusunu açmışsınız. Siz kendinize bir hayat kurmak istiyor olabilirsiniz ama böyle çocuklu biriyle hayat kuracaksanız önce çocuğun huzurunu düşünüp onu kırmadan, bu evlilik vs fikirlerine alıştırarak hareket etmek zorundasınız.

Gel canım ben seni hem sarsarım hrm silkelerim hem kendine getiririm
Bekar arkadasım çocuklu adamla evlendi, adamın oğlu da şımarık bir çocuktu. Ne yaptıysa olmadı. Haftasonu başbaşa bi plan yapamadılar tatile giderken bile çocuk bunlarlaydı. Velayet ennede ama çocuk hergün babada.
Adamen son kızı da aldatıp üçüncü karısıyla evlendi. Yani erkeklerin boşanmış olanında genelde bir haltlar çıkıyor. Kadın için durum farklı kadınlar bunlardan bıktığı için artık başlarından atıyorlar.
Yani sana ait bir hayatın olmayacak, düğününde heyecanlı taraf yalnız sen olacaksın, doğumda o senın kadar heyecanlanmayacak. Adam ununu elemiş eleğini asmış sen daha ne beklıyorsun kaç canım kaç bu adam sana değer vermiyor.

Herkes size yüklenmiş, haklı oldukları çok tarafta var tabii ama ben adamı da hiç iyi niyetli bulamadım...36 yaşında çocuklu boşanmış bir adamın gözü neden 23 yaşında hiç evlenmemiş birinde olur? Hiç bir şekilde denk değilsiniz, adamda sizi sindirip istediği kalıba sokacağını anlamış, kusura bakmayın ama resmen sizi kullanıyor...sizin yerinizde olsam onunla birlikte olacağıma yalnız kalırım daha iyi. 3nity ne güzel anlatmış sizinle yaşıt kardeşinin hayatını...azıcık açın gözünüzü... benim kardeşim olsanız vallahi aklınız başınıza gelsin diye evire çevire döverdim, sonrada sevgiline başka kapıya çekerdim...

Diyelim ki çocuk bundan sonra 7/24 babasıyla yaşama kararı alırsa, ne yapacaksınız?
Sonuçta babası.

Diyelim ki çocuk bundan sonra 7/24 babasıyla yaşama kararı alırsa, ne yapacaksınız?
Sonuçta babası.

Adam da g.vatlik yapip, dul ve cocuklu haliye genc ve evlenmemis birine goz koymasin o zaman...Adam madem baba once cocugunu dusunecek. Hem genc guzel kadinla gezeyim hem de cocugum rahat olsun oyle olmuyor. Kendine denk cocuklu ve cocuk istemeyen bir kadin bulsun o da.

Herkes kendi zevkince
Kadın da adam da
Yazık olan herr zaman çocuklara oluyor

Eveeeet, yine salakligin kadinlara vergi oldugu bir cocuksuz genc kadin-bosanmis cocuklu adam konusundayiz. Seviyorum, emek verdim yazmissiniz da bu adam bencilligin dibi sizi hic dusunuyor mu acaba? Bacak kadar cocuga kardes diyip ezilmissiniz, su dustugunuz durum ne kadar acinasi bir durum farkinda misiniz? Genc kadinsiniz tabi ki cocuk isticeksiniz ama adam sizi hic mi hic dusunmuyor, ben cocuklu bir insanim yarin obur gun bu kadin tabi ki cocuk ister demiyor. Sizi hic dusunmeyen bencil bir herifin pesine paspas olmussunuz konu sahibesi aynen devam.

Yani bir kadinin pesine sartlar bu kadar olumsuzken dusup kendini kepaze den erkek gormedim daha. Ama erkeklere yapisip kendini boyle kotu duruma dusuren pekcok kadin var, kadinlar neden bu kadar degersiz goruyor kendilerini? Bosuna ilk cumlemi aptallik Turk kadinlarina vergi seklinde yazmadim goruyorsunuz.
Konu sahibesi baska erkek yok mu Allah askina, sneden cetrefilli islere meraklisiniz?

Erkeklerin hepsi böyle.
70 yaşındaki bile yaşıtına bakmaz. 20 yaşındaki genç kadına göz koyar.

Benim anlayamadığım şu; 22-23 yaşında hayatının baharındaki genç kızlar neden yaşlı ve çocuklu adamların peşinde koşuyor?
Bu konuda adam kıza rest çekmiş, paspas muamelesi yapmış ama kızımız hala yapışmış, bırakmıyor.

Artık adamın suçu değil kızın suçu, gördüğü muamele.

Oncelikle kendini ona sevdircegine alismasina caliscagina lop diye kardes ister misin demek cok abes geldi konunun gecmisini bilmiyorum. Zaten bosanmis cocuklarin pskolojileri daha hassas. Evlenmeyin bence herkes icin hayirli olur.

Sahsen ayni jenarasyondayiz cocuklu biri asla istemiyorum ayrica erkeklere kiran girmedi. Buyuk yas farki kesinlikle istemiyorum.
Dimi?
Ne gerek var
Bi de adam git diyecek ben köle olacam?
Hani yaşlar uygun olur sen olgun olursun anlarım da ben 23 yaşımda arkadaşlarımla kafe kafe gezip güzel günler geçiriyodum
Ki keşke o günlere geri dönebilsem

Sahsen ayni jenarasyondayiz cocuklu biri asla istemiyorum ayrica erkeklere kiran girmedi. Buyuk yas farki kesinlikle istemiyorum.
37 yaşında bekar kuzenim bile boşanmışlarla hiçbir şekilde muhattap olmuyor, yani olmasında bence...davul bile dengi dengine...

Yaa kesinlikleee annelige bile hazir hissettmiyorum kendimi.

Yaa kesinlikleee annelige bile hazir hissettmiyorum kendimi.
Zor işler zor
Biz kızlar evlenene kadar olan jer şey için kendimizi yırtıyoruz
Evlendikten sonra da kaçacak delik arıyoruz
Yani ben

37 yaşında bekar kuzenim bile boşanmışlarla hiçbir şekilde muhattap olmuyor, yani olmasında bence...davul bile dengi dengine...
Ben 21-22 yaşındayken 30 yaşındakiler bile yaşlı gelirdi.
En fazla 25 yaş olsun derdim.
40 yaş ve çocuklu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…