• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam ne etsem bı ra ka ma dım !!

Günaydın bende ikinci evliligimi yaptım eşimin ilk evliliginden bi oglumuz var biz evlenirken 12 yaşındaydı şuan 15 yaşında bizimle yaşıyor annesini bazı nedenlerden dolayı çok çok nadir görür öncelikle ben ilk başda pedagoga gittim ve öyle iletişim kurdum çok şükür o bana evlat ben ona anne oldum şuan her konuda benden fikir alır yani bensiz hiçbişey yapmaz geçen gün kardeş istedigini söyledi inş rabbim kusmet ederse bizde istiyoruz ilk yaklaşım çok önemli pedegogda yardım alabilirsiniz bence Ben bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım cnm inş sende baglarınızı kuvvetlendirirsin
Bana mesaj atar mısınız ?

Sürekli aynı konuları açıyorsunuz, gelen cevaplar da aynı ve değişmeyecek bu ısrar niye ?

Henüz çok gençsin kendinden 13 yaş büyük ve çocuklu bir adamla evlilik için hele. İnsan bu yaşta böyle birinden ne bulur mesela ben merak ediyorum. Adamın önceliği elbette çocuğu olacak ve bu hep böyle olur umarım.

Çocuğa kardeş ister misin diye sormanız da abes, çocuğun ağzından laf almaya çalışmışsınız,içine oturmuş cevabı,güzelde olmuş.

Ayrıca bu çocuğun annesine birgün birşey olabilir, çocuk biraz büyüyünce daha çok babasında kalmak isteyebilir yani sizinle kalması sadece haftasonlarından ve yazdan ibaret olmayabilir zaman içerisinde, o zaman da ben bu çocuğu istemiyorum deme lüksünüz yok farkında mısınız? Siz de böyle bir şeyi normal karşılayıp idare edecek ne yaşta ve olgunlukta değilsiniz.

Bir buçuk yıllık emek nedir yahu insanlar 20 yıllık eşleriyle ayrılıyor çocukları varken, yok emeklerim yok bilmem ne, silkelenip kendinize gelin diyeceğim ama yapmayacaksınız çok belli.

Son düzenleme:
Ay ben anlatamıyorum onu direk eşinizin suratına der misiniz ?beni tercih etsin çöpe atsın vs vs demedim. Annesinin ilgilenmemesi beni ilgilendiriyor babasından babasına banyo olan çocuk evlenince Benide ilgilendiriyor sanırım
Eşimle muhabbeti olduğunda evet söylemişliğim tabiki oldu cok mu garip geldi size bu? Kimse de ah vah etmedi. Hele ki siz sevgilisiniz henüz ve cocugu tartisma konusu oluyo kusura bakmayin da adam ayni hatayi 2.kez yapmaya koşuyo demekki. Uzun süreli bişey beklemeyin birbirinizden.

Evet hala ayni fikirdeyim annesinin ilgisizligi sizi ilgilendirmez. Zaten cocuklu biriyle evlenmeyi düsünüyosanız cocugun sorumluluğunu düsünecektiniz. Evcil hayvan alsaniz bile bi sorumluluğu var ki bu bi insan hele ki bi cocuk. Yiyecek icecek banyo yapacak sımaracak dağıtacak yeri gelince yatağa çişini yapacak e napcaksınız o zaman?? İlgili anne olsa (size göre) carsafla yatakla annesine mi yollayacaktınız mesela? Annesi ilgili olsada bunları yapacaksınız zaten veya cocuksuz birini bulacaksınız. O yuzden cocuga olan ilgisizlik sizin haddinize değil.

Hedefleriniz neler? Bu adamla evlenmek ve ondan çocuk sahibi olmak falan mı?

Hedefiniz umarım bu değildir.

Yok eğer buysa, kusura bakmayın ama siz kendiniz, kendi ayağınıza taş bağlıyorsunuz. Seçim sizin.
Yüksek lisans doktora ALES vb vb hedeflerim aileme gitsem evleneceğim desem ilk ona Sonra adaya şaşırırlar çocuk sahibi olmak istemek hedef değil sonuç sadece o kadar sığ değilim

Sevgilisi bilmiyor diyorum off demedim ima Bile etmedim hatta çocukta öyle bir şey düşünmüyor anladığım kadar ile yoksa oturup konuştuğumuzda ben üniden bahsediyorum o kendi okulundan vb vb öyle muhabbetimiz bile Yok
O zaman kim sorarsa sorsun diyeyim. Çocuğun kafasının çalışmadığını sanmıyorum. Sizi birkaç kez gördüyse anlamıştır zaten.

Muhabbetiniz bile yoksa çocuk konusu açmak akıllıca olmuş

Eşimle muhabbeti olduğunda evet söylemişliğim tabiki oldu cok mu garip geldi size bu? Kimse de ah vah etmedi. Hele ki siz sevgilisiniz henüz ve cocugu tartisma konusu oluyo kusura bakmayin da adam ayni hatayi 2.kez yapmaya koşuyo demekki. Uzun süreli bişey beklemeyin birbirinizden.

Evet hala ayni fikirdeyim annesinin ilgisizligi sizi ilgilendirmez. Zaten cocuklu biriyle evlenmeyi düsünüyosanız cocugun sorumluluğunu düsünecektiniz. Evcil hayvan alsaniz bile bi sorumluluğu var ki bu bi insan hele ki bi cocuk. Yiyecek icecek banyo yapacak sımaracak dağıtacak yeri gelince yatağa çişini yapacak e napcaksınız o zaman?? İlgili anne olsa (size göre) carsafla yatakla annesine mi yollayacaktınız mesela? Annesi ilgili olsada bunları yapacaksınız zaten veya cocuksuz birini bulacaksınız. O yuzden cocuga olan ilgisizlik sizin haddinize değil.
İlgisiz olması evet hala aynı fikirdeyim beni ilgilendiriyor annesi olmasaydı daha kolay olurdu annesi tarafından ilgili özgüvenli çocuğa abla olmak mı kolay yoksa ilgisize mi hangisi daha problemli ?

Sevgilisi bilmiyor diyorum off demedim ima Bile etmedim hatta çocukta öyle bir şey düşünmüyor anladığım kadar ile yoksa oturup konuştuğumuzda ben üniden bahsediyorum o kendi okulundan vb vb öyle muhabbetimiz bile Yok

çünkü çocuğa abla olacak yaştasın.
çocukla aranda 15, babası ile 13 yaş var.
şaka gibisin gerçekten.
yavrum 23 yaşında ne işin var senin çocuklu adamla?
senin şu an okuluna odaklanman, yüksek lisansını, dil eğitimini düşünmen gerekiyor.
adamın çocuğu yüzünden iptal olan planlarına hayıflanacagına, yaşıtlarınla gezilere, konserlere gidip o planların alasını yapman gerekiyor.
adam mı kalmadı 23 yaşında evlilik peşine düştün?
bir de çocuk kardeş istemiyor diye başından aşağı kaynar sular dökülmüş.
niye canım? menopoz mu yaklaşıyor?
23 yaşındasın, şimdiden ne çocuk planı.
gerçekten üniversite okuyan genç bir kadın olarak bu kadar vizyonsuz olamazsın.
çok çok üzüldüm

Siz bence bir evlenin de sonra kardeşi düşünürsünüz .1.5 yıl olmuş hala ortada evlilik yok.çocuk zamanla alışır zaten.böyle dedi diye çocuktan niye soğuyorsun?çocuk o.bugün öyle der yarın kardeşi olunca herkesten çok o sever.

İlgisiz olması evet hala aynı fikirdeyim beni ilgilendiriyor annesi olmasaydı daha kolay olurdu annesi tarafından ilgili özgüvenli çocuğa abla olmak mı kolay yoksa ilgisize mi hangisi daha problemli ?
Allah allah neden anlaşamıyoruz?? Ayrıl o zaman başka ilgili anne bul kendine ne diyim daha

Günaydın bende ikinci evliligimi yaptım eşimin ilk evliliginden bi oglumuz var biz evlenirken 12 yaşındaydı şuan 15 yaşında bizimle yaşıyor annesini bazı nedenlerden dolayı çok çok nadir görür öncelikle ben ilk başda pedagoga gittim ve öyle iletişim kurdum çok şükür o bana evlat ben ona anne oldum şuan her konuda benden fikir alır yani bensiz hiçbişey yapmaz geçen gün kardeş istedigini söyledi inş rabbim kusmet ederse bizde istiyoruz ilk yaklaşım çok önemli pedegogda yardım alabilirsiniz bence Ben bu konuda hiç sıkıntı yaşamadım cnm inş sende baglarınızı kuvvetlendirirsin

yalnız konu sahibi kendini de pedagoga götürse olacak yaşta.
23 yaşında
çocuk 8
adam 36
bence de bir pedagoga gidip durumu anlatsın. belki o aydınlatır

çünkü çocuğa abla olacak yaştasın.
çocukla aranda 15, babası ile 13 yaş var.
şaka gibisin gerçekten.
yavrum 23 yaşında ne işin var senin çocuklu adamla?
senin şu an okuluna odaklanman, yüksek lisansını, dil eğitimini düşünmen gerekiyor.
adamın çocuğu yüzünden iptal olan planlarına hayıflanacagına, yaşıtlarınla gezilere, konserlere gidip o planların alasını yapman gerekiyor.
adam mı kalmadı 23 yaşında evlilik peşine düştün?
bir de çocuk kardeş istemiyor diye başından aşağı kaynar sular dökülmüş.
niye canım? menopoz mu yaklaşıyor?
23 yaşındasın, şimdiden ne çocuk planı.
gerçekten üniversite okuyan genç bir kadın olarak bu kadar vizyonsuz olamazsın.
çok çok üzüldüm
bunların hepsinin hemde hepsinin farkındayım çocuk seviyorum evet çocuğu şimdi istemiyorum ama çocuk çok seviyorum orası ayrı vizyonsuzluk evet şu olay beni demolize ediyor.

Sevgili konu sahibi,
O kadar olumsuzluğa rağmen ve sende bunların farkındasın bunun adı aşk değil.
Kusura bakma ama acizlik.
Dünyadaki tek adam oymuş gibi davranmayı bırak ve kendin gibi birini bul.

Senin gibi bir kuzenim aynı yaşlarda, aynı durumda bir adamla evlendi ve sülale onu dışladı, kötü kadın oldu.
Evlendi üstüne bir de çocuk yaptı, sürekli ayrıl barış durumdalar.
Evliliği hiç tatmamış anne olmamış bir kadının, evli kendinden 13 yaş büyük bir adamla ne gibi bir hayatı olabilir ki?
İnan bana hep sorun olacak o çocuk sizin için, adamın geçmişi sorun olacak.
O senin için her şeyde ilk olacakken sen onun için hep 2.plan olacaksın.
Buna hazırsan evlen.
Kangren olmuş kolunu kes at derim ben sana yoksa hayatını bataklığa sürükler gidersin, sende içinde boğulursun.

Oğlum 8 yaşında

Dün yemeğe gittik

Babası ile top oynadılar ben masada tek oturdum

İki muhabbet ederken babaaaaa diye bağırıyor laf kalıyor

Sonuçta bu ortak çocuk ama o yaştaki erkek çocuk böyle

Eşim benimle ilgilenmiyor çocukla ilgileniyor diye trip atmıyorum ama sizin durumda çocuk sizin olmadığı için rahatsız ediyor sizi

Bir de annesi babası ayrı çocuk tabii ben tek iyiyim der bu cümle öğrenilmiş cümledir

İstek içermez etraf bunu empoze eder o da söyler

İkinci çocuğu yapmayacağım oğlum da tek iyiyim diyor bunda istek yok şartlar var ister misin sorusuna verdiği cevap da normal

yani sana evet bir kardeşim olsun annesi de sen ol demez asla

Daha ortada nikah yok beraber yasamak yok,el kadar cocuga kardes ister misin diye soruyorsunuz. O cocuk sadece,gerizekali degil. Ne cevap bekliyordunuz ki,elbette hayir diyecek.
Cocuklu bir adamla evleniyorsaniz o iptalleri goze almalisiniz. Kendi cocugunuz olunca anlayacaksiniz zaten,hasta olacak tatil planlari kalacak,uyuyakalacak sizin aksam gezmesi iptal olacak,bunlar olagan.

Ve siz,asla cocuklu bir adamin esi olabilecek olgunlukta biri degilsiniz,yol yakinken donun bu is olmaz

Sevgili konu sahibi,
O kadar olumsuzluğa rağmen ve sende bunların farkındasın bunun adı aşk değil.
Kusura bakma ama acizlik.
Dünyadaki tek adam oymuş gibi davranmayı bırak ve kendin gibi birini bul.

Senin gibi bir kuzenim aynı yaşlarda, aynı durumda bir adamla evlendi ve sülale onu dışladı, kötü kadın oldu.
Evlendi üstüne bir de çocuk yaptı, sürekli ayrıl barış durumdalar.
Evliliği hiç tatmamış anne olmamış bir kadının, evli kendinden 13 yaş büyük bir adamla ne gibi bir hayatı olabilir ki?
İnan bana hep sorun olacak o çocuk sizin için, adamın geçmişi sorun olacak.
O senin için her şeyde ilk olacakken sen onun için hep 2.plan olacaksın.
Buna hazırsan evlen.
Kangren olmuş kolunu kes at derim ben sana yoksa hayatını bataklığa sürükler gidersin, sende içinde boğulursun.
teşekkürler yorumunuz için ısrar etmeyceksin bir şeye aile dışlanma olayından bende korkuyorum açıkcası annemi babamı üzeceğimi biliyorum 15 sonra oldum ve tek kızım Allah yardımcınız olsun kuzeninizin.

Önceki konumu okuyanlar bilirler dul ve çocuklu biri ile evlilik düşünüyordum. Hala onla mı berabersin diyecekler vardır belki evet :kızgın:şuanda çok konuşmuyoruz ama en son oğlu ile oturup yemek yedik mesele kuzenlerinden açıldı bir kuzeni ile hiç anlaşamıyor ondan yaşı küçük bende belki senin ağbilik yapmanı bekliyordur, onunla oyun oynamanı dedim. Arayada kardeşin olmasını ister misin ? dedim çocuk direk olarak istemiyorum değil ''ben tek iyiyim'' dedi. Başımdan kaynar sular döküldü bu meseleyi o kadar çok taktım ki gece rüyalarıma bile girdi. Ondan sonra film koptu zaten bende. Ben ters davranmaya başladım bana zaten devamlı oğlum oğlum böyle ben dengeyi kuruyorum diyor ama bence hayır bana en son oğlum senden kıymetli, onu istemeyen benide istemez, defol git o zaman dedi.

Ben emek verdim 1.5 sene oldu bırakması çok zor benim belkide takığım bilmiyorum ama çok yıprandım. Ailemden ya da çevremden kimse bilmiyor beni tutup sarsacak ya sen ne yapıyorsun kendine bunu mu reva görüyorsun diyecek birisi yok.:KK43: ben mantıken bitmesi gerektiğini biliyorum ama kalben..sevgim ağır basıyor. Onun beni tınlamaması, hele muhatap almamasına çok içerliyorum. Kendime diyorum ki bu adam dul 13 yaş büyük oğlu var eğitim durumunuz eşit değil sen ondan uzunsun annenin karşına çıkarsan ne der diyorum ama orda kalıyor sadece. Ben ilk 6 ay çocuğa karşı böyle değildim. Ama çocuk yüzünden o kadar çok planım bozuldu ki, o kadar çok beni ezip geçti ki 1 hafta 1 ay önceden gününü kararlaştırdığım şeyler bir anda bozuldu. Annesi desen cumadan yolluyor babaya her tatilerde hafta içi eve 8-10 arası geliyor annane bakıyor çocuğa bir hafta sonu demez mi insan hafta içi al ben oğlumla pazar kahvaltısı yapacağım hiç duymadım.

1.5 senedir..Bu durumun evlilik hayatımı çok etkileyecek hatta benim için çocuk çok önemli çocuğumuz olsa ona tam olarak ilgi göstermeyeceğini düşünüyorum onada dedim hayır ne alakası var etle tırnak ayrılır mı diyor. Evlenirsek bazen hafta içi bazen hafta sonu alacağım çocuğu diyor. Bizim planımıza bağlı sen sadece ablalık yap ben senden başka sorumluluk beklemiyorum diyor ama ben annesinin ilgilenmediğini gördüğümden babasına çok bağlı çocuk biliyor annesinin ilgilenmediğini yapamıycağız gibime geliyor. Kendi çocuğum olsa onu babasından çok severim ama direk eşime oğlum senden kıymetli denmez ya ben demem ama o bana dedi kızgınlık anında söyledim diyor. Beni oğlu için hep ezip geçicek gibi me geliyor ki şimdi bile böyle ben bekar olduğum için anlayamıyorum onu. Bırakmam lazım biliyorum ama bir türlü olmuyor yapamamadım bana yol gösterir misiniz çünkü tek buraya derdi mi yazıyorum :KK43:
erkekmi kalmadı allah aşkına, dertsiz başına dert arıyorsun....ayrıca her türlü heyecanı ilk eşinde yaşamış, sana ne yaşatabilirki bundan sonra...ailene anlat, seni ruyadan uyandırsınlar....

Cnm senin eş adayıyla yaş farkın var ve ben evlenirken benimde ikinci evliligimdi eşiminde ikinci evliligi senin ilişkinde senin ilk eşinin ikinci evliligi olcak buda biraz sıkıntı olabilir belki o konuda bişey diyemem

Back