- 21 Haziran 2016
- 263
- 56
- 53
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
çok haklısnız çocuk benden olmadığı için bana tuhaf geliyor kesinlikle ben onları o kadar düşünemiyorum cidden yaşı şöyle ise böyledir şöyle anlamıştır cidden kendimden küçük kardeşim bile yok o kadar çocuklarla haşır neşir değilimOğlum 8 yaşında
Dün yemeğe gittik
Babası ile top oynadılar ben masada tek oturdum
İki muhabbet ederken babaaaaa diye bağırıyor laf kalıyor
Sonuçta bu ortak çocuk ama o yaştaki erkek çocuk böyle
Eşim benimle ilgilenmiyor çocukla ilgileniyor diye trip atmıyorum ama sizin durumda çocuk sizin olmadığı için rahatsız ediyor sizi
Bir de annesi babası ayrı çocuk tabii ben tek iyiyim der bu cümle öğrenilmiş cümledir
İstek içermez etraf bunu empoze eder o da söyler
İkinci çocuğu yapmayacağım oğlum da tek iyiyim diyor bunda istek yok şartlar var ister misin sorusuna verdiği cevap da normal
yani sana evet bir kardeşim olsun annesi de sen ol demez asla
bunların hepsinin hemde hepsinin farkındayım çocuk seviyorum evet çocuğu şimdi istemiyorum ama çocuk çok seviyorum orası ayrı vizyonsuzluk evet şu olay beni demolize ediyor.
teşekkürler yorumunuz için ısrar etmeyceksin bir şeye aile dışlanma olayından bende korkuyorum açıkcası annemi babamı üzeceğimi biliyorum 15 sonra oldum ve tek kızım Allah yardımcınız olsun kuzeninizin.
Konunuzu iki kere okuyun. Aradığınız tüm cevaplar orda. Ben okurken ilerde buraya açacağınız konuları gördüm resmen. Emek verdim diye illa görüşmeliyim kadar saçma bir düşünce olamaz. O emek evlilikten bir yıl sonra sinir krizleri ve boşanma ile zAten bitiyor. Hangisi daha kolay sizce. Şimdi vazgeçmek mi? Sinir hastası olmak mıÖnceki konumu okuyanlar bilirler dul ve çocuklu biri ile evlilik düşünüyordum. Hala onla mı berabersin diyecekler vardır belki evetşuanda çok konuşmuyoruz ama en son oğlu ile oturup yemek yedik mesele kuzenlerinden açıldı bir kuzeni ile hiç anlaşamıyor ondan yaşı küçük bende belki senin ağbilik yapmanı bekliyordur, onunla oyun oynamanı dedim. Arayada kardeşin olmasını ister misin ? dedim çocuk direk olarak istemiyorum değil ''ben tek iyiyim'' dedi. Başımdan kaynar sular döküldü bu meseleyi o kadar çok taktım ki gece rüyalarıma bile girdi. Ondan sonra film koptu zaten bende. Ben ters davranmaya başladım bana zaten devamlı oğlum oğlum böyle ben dengeyi kuruyorum diyor ama bence hayır bana en son oğlum senden kıymetli, onu istemeyen benide istemez, defol git o zaman dedi.
Ben emek verdim 1.5 sene oldu bırakması çok zor benim belkide takığım bilmiyorum ama çok yıprandım. Ailemden ya da çevremden kimse bilmiyor beni tutup sarsacak ya sen ne yapıyorsun kendine bunu mu reva görüyorsun diyecek birisi yok.ben mantıken bitmesi gerektiğini biliyorum ama kalben..sevgim ağır basıyor. Onun beni tınlamaması, hele muhatap almamasına çok içerliyorum. Kendime diyorum ki bu adam dul 13 yaş büyük oğlu var eğitim durumunuz eşit değil sen ondan uzunsun annenin karşına çıkarsan ne der diyorum ama orda kalıyor sadece. Ben ilk 6 ay çocuğa karşı böyle değildim. Ama çocuk yüzünden o kadar çok planım bozuldu ki, o kadar çok beni ezip geçti ki 1 hafta 1 ay önceden gününü kararlaştırdığım şeyler bir anda bozuldu. Annesi desen cumadan yolluyor babaya her tatilerde hafta içi eve 8-10 arası geliyor annane bakıyor çocuğa bir hafta sonu demez mi insan hafta içi al ben oğlumla pazar kahvaltısı yapacağım hiç duymadım.
1.5 senedir..Bu durumun evlilik hayatımı çok etkileyecek hatta benim için çocuk çok önemli çocuğumuz olsa ona tam olarak ilgi göstermeyeceğini düşünüyorum onada dedim hayır ne alakası var etle tırnak ayrılır mı diyor. Evlenirsek bazen hafta içi bazen hafta sonu alacağım çocuğu diyor. Bizim planımıza bağlı sen sadece ablalık yap ben senden başka sorumluluk beklemiyorum diyor ama ben annesinin ilgilenmediğini gördüğümden babasına çok bağlı çocuk biliyor annesinin ilgilenmediğini yapamıycağız gibime geliyor. Kendi çocuğum olsa onu babasından çok severim ama direk eşime oğlum senden kıymetli denmez ya ben demem ama o bana dedi kızgınlık anında söyledim diyor. Beni oğlu için hep ezip geçicek gibi me geliyor ki şimdi bile böyle ben bekar olduğum için anlayamıyorum onu. Bırakmam lazım biliyorum ama bir türlü olmuyor yapamamadım bana yol gösterir misiniz çünkü tek buraya derdi mi yazıyorum
kusura bakmayın tatil tatilsen bu adamı arkadaşlarınla nasıl tanıştırıyorsun? çocuklu ve 13 yaş büyük sevgilini?
ne sosyal hayatın olur, ne eğitim hayatın.
okula gideceğim desen, ev işi bekler.
arkadaşlarım desen, o kart sana yetemez korkusu ile kimseyle görüştürmez.
hani adam çok kibar, aranıza dengeyi kurar desem o da yok. sana defol git diyor
yarın öbür gün ev işi konusunda darlar, çocuğuma iyi bakmadın der.
sen bu adamdan üstünken şimdi bile eziliyorsun karşısında, evlenince bin beter olur, üstüne de biliyordun da evlendin der.
sabah sabah iyi sinirlerimi bozdun inanki.
nerede yaşıyorsun? gelip kulaklarını çekeceğim.
tanıştırmadım hiçbir arkadşımla kendiside tanışmak istemedi.sen bu adamı arkadaşlarınla nasıl tanıştırıyorsun? çocuklu ve 13 yaş büyük sevgilini?
ne sosyal hayatın olur, ne eğitim hayatın.
okula gideceğim desen, ev işi bekler.
arkadaşlarım desen, o kart sana yetemez korkusu ile kimseyle görüştürmez.
hani adam çok kibar, aranıza dengeyi kurar desem o da yok. sana defol git diyor
yarın öbür gün ev işi konusunda darlar, çocuğuma iyi bakmadın der.
sen bu adamdan üstünken şimdi bile eziliyorsun karşısında, evlenince bin beter olur, üstüne de biliyordun da evlendin der.
sabah sabah iyi sinirlerimi bozdun inanki.
nerede yaşıyorsun? gelip kulaklarını çekeceğim.
evet belki çözümünüz nedirSizinkisi aşk değil,saplantı.Saplantılı insanlar şu kadar yılın gitti,bırakamam derler.Aşık insanlar giden zamana o kadar üzülmezler,tecrübe diyip yoluna devam ederler.
kusura bakmayın tatil tatil
evet denge kuramıyor ben çocuğun bakmadın vb sorumluluklarını alamam anne gibi yapacağım yemek ütü temizlik onun için annesi var zaten
tanıştırmadım hiçbir arkadşımla kendiside tanışmak istemedi.
ilk buluşma değilki byha görüştük o havada sormadım sorsam babası emin ol tepki koyardı.Hepsini okuyamadım ama kardeşş
Sen nasıl bi cinssin?
Desem ayıp kaçar neyse
Hayır tabiki evlat sevgiliden daha değerli daha önemli
Sen ilk buluşmada ne hakla hangi sıfatla gidip çocuğa kardeş ister misin diyosn
Kimsin sen be
Yazık çocuk çok terbiyeliymiş valla
Adam sana tekmeyi basamadığı için bence burda konu açmalı
Kendinizi ne sanıyosunız bilmem ki
Evlat la bu
Neyin kafasındasınız anlamıyorum ki
Adam zengin dimi?ilk buluşma değilki byha görüştük o havada sormadım sorsam babası emin ol tepki koyardı.
valla zengin değil arabası bil yok hahaha aksine neyse normal bir maaş alıyor :)))Adam zengin dimi?
Adama kapağı atıp çocuktan falan uzaklaştırıp götürmek istiyosn
O çocuğun babası
Tepki koymazsa zaten adamlığından şüphe ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?