Ne yapsam ne etsem bı ra ka ma dım !!

çok haklısnız çocuk benden olmadığı için bana tuhaf geliyor kesinlikle ben onları o kadar düşünemiyorum cidden yaşı şöyle ise böyledir şöyle anlamıştır cidden kendimden küçük kardeşim bile yok o kadar çocuklarla haşır neşir değilim

Çocuk onun evladı.tabi ki de sizden kıymetli olacak.siz bu ilişkiye başlarken biliyordunuz durumu.bile bile başladınız.çocuğu bahane etmeyin,adamdan da vazgecmesini beklemeyin.çok zorunuza gidiyorsa bırakın.anne baba ayrılmış bir çocuk var ortada bir de babasının birakmasinı istemeye hakkınız yok olmamali da.

bunların hepsinin hemde hepsinin farkındayım çocuk seviyorum evet çocuğu şimdi istemiyorum ama çocuk çok seviyorum orası ayrı vizyonsuzluk evet şu olay beni demolize ediyor.

sen bu adamı arkadaşlarınla nasıl tanıştırıyorsun? çocuklu ve 13 yaş büyük sevgilini?
ne sosyal hayatın olur, ne eğitim hayatın.
okula gideceğim desen, ev işi bekler.
arkadaşlarım desen, o kart sana yetemez korkusu ile kimseyle görüştürmez.

hani adam çok kibar, aranıza dengeyi kurar desem o da yok. sana defol git diyor

yarın öbür gün ev işi konusunda darlar, çocuğuma iyi bakmadın der.
sen bu adamdan üstünken şimdi bile eziliyorsun karşısında, evlenince bin beter olur, üstüne de biliyordun da evlendin der.

sabah sabah iyi sinirlerimi bozdun inanki.
nerede yaşıyorsun? gelip kulaklarını çekeceğim.

Canım benim o yüzden güçlü kadın ol ve kurtul o adamdan.
Biz kadınlar aşık olunca dünyadaki tek adam sevdiğimiz adam sanıyoruz.
Öyle değil, insan kötü bir ilişkiden çıkınca yaşadığını anlıyor.
Siz kendiniz gibi bir adam bulun, sevin, sevilin bakın o zaman dünya ne kadar güzel.
Belki ilk başta kalbin küt küt atmayacak ama zamanla seveceksin, adam senin yaralarını saracak güzel bir yuvan olacak buna inan.
Anne bana duası almadan olan evlilikler, ne yazık ki hüsranla bitiyor.

Konunuzu iki kere okuyun. Aradığınız tüm cevaplar orda. Ben okurken ilerde buraya açacağınız konuları gördüm resmen. Emek verdim diye illa görüşmeliyim kadar saçma bir düşünce olamaz. O emek evlilikten bir yıl sonra sinir krizleri ve boşanma ile zAten bitiyor. Hangisi daha kolay sizce. Şimdi vazgeçmek mi? Sinir hastası olmak mı

Henüz doğurmadım ama bu süreçte bile öyle bi sevgi aldı ki içimi dünyada daha kıymetlisi Yok benim için, babasının böyle söylemesi zorunuza gidipte kıskançlık yapmanız yersiz olmuş.
Çocukları kardeşe alıştırma dönemi diye bişey var her bilinçli insanın bildiği bi dönem, damdan düşer gibi kardeş sormanızda saçma geldi bana aldığınız cevap karşısında verdiğiniz tepki daha bi saçma.

Sizinkisi aşk değil,saplantı.Saplantılı insanlar şu kadar yılın gitti,bırakamam derler.Aşık insanlar giden zamana o kadar üzülmezler,tecrübe diyip yoluna devam ederler.

kusura bakmayın tatil tatil
evet denge kuramıyor ben çocuğun bakmadın vb sorumluluklarını alamam anne gibi yapacağım yemek ütü temizlik onun için annesi var zaten

tanıştırmadım hiçbir arkadşımla kendiside tanışmak istemedi.

Bir de konu başlığını görünce direk Emrah'ın ah ne yapsam ne yapsam kurtulabilsem şarkısı geldi aklıma.
Bence artık sizde kurtulun adam da

kusura bakmayın tatil tatil
evet denge kuramıyor ben çocuğun bakmadın vb sorumluluklarını alamam anne gibi yapacağım yemek ütü temizlik onun için annesi var zaten

bak daha çok gençsin. seninle yaşıt kızkardeşim var. son sınıfta, bu hafta vize görüşmesi var, amerika’ya dil eğitimine gidecek bayramdan sonra.
dün arkadaşının doğum gunundeydi. ondan önce 23 nisanı 2 gün tatil yapıp yakın bir şehre gittiler.
bunların hangilerini yapıyorsun yada yapabileceksin?
şu an senin arkadaşlarınla cıvıl cıvıl olacağın, ağız dolusu kahkahalar atacağın zaman.
sen gelmiş burada kendinden 13 yaş büyük adamın seni defettiğini, çocuğunun kardeş istemediğini falan anlatıyorsun. napıyorsun böyle kendine?!

sen bu sorumluluğu alamam desen de, alman beklenecek.
yapamadığında kavga, huzursuzluk.
paspas olursun bu adamın hayatında.

Yemek temizlik için annesi var demişsiniz. Ama o çocuk sizde de kalabilir annesi istemedi mesela . arkadaşım var aynı durumda. 35 yasında adamla evleniyor. Çocuk var 10 yasında bununda oldu . tabi. Annesi erkek çocuğu ben artık bakamıyorum dedi ve 15 yaşından sonra arkadaşım baktı ama çok zorlanıyordu ueyip içip odasına geçiyormuş odasını bile toplamıyor diyordu. Zor durum . dizinde farklı olacağını düşünmüyorum

Hepsini okuyamadım ama kardeşş
Sen nasıl bi cinssin?
Desem ayıp kaçar neyse
Hayır tabiki evlat sevgiliden daha değerli daha önemli
Sen ilk buluşmada ne hakla hangi sıfatla gidip çocuğa kardeş ister misin diyosn
Kimsin sen be
Yazık çocuk çok terbiyeliymiş valla

Adam sana tekmeyi basamadığı için bence burda konu açmalı
Kendinizi ne sanıyosunız bilmem ki
Evlat la bu
Neyin kafasındasınız anlamıyorum ki

ilk buluşma değilki byha görüştük o havada sormadım sorsam babası emin ol tepki koyardı.

ilk buluşma değilki byha görüştük o havada sormadım sorsam babası emin ol tepki koyardı.
Adam zengin dimi?
Adama kapağı atıp çocuktan falan uzaklaştırıp götürmek istiyosn
O çocuğun babası
Tepki koymazsa zaten adamlığından şüphe ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…