Kızlar Merhaba,
Doğru yere mi konu açtım bilmiyorum. Herşeyi baştan anlatmak sizden akıl almak istiyorum. Fikirleriniz benim için değerli.
Ben 27 yaşındayım ve 1,5 yıllık evliyim. Arkadaşlar çoğunuz için bu bir sorun değil ama ben ikilemdeyim o yüzden yazmak istedim. Ben pcos hastasıyım ve aynı zamanda prolaktinim yüksek. Artık çocuk istiyoruz eşimle. Prolaktin tedavisi sonucu Eylül 2013 de hamile olduğumu öğrendim ama kalp atışı oluşmadığı için 30 kasımda kürtajla bebeğim alındı. Şimdi tekrar çocuk istiyoruz ama ben karar veremiyorum çünkü 90 kiloyum. Pcos ve insülin direncinden dolayı kiloluyum. Sizce bekleyip fazla kilolarımı verip sağlığıma kavuştuktan sonra mı bebek yapmalıyım? Yoksa gözümü karartıp beklemeden hemen hamile kalmaya çalışmalımıyım?? 90 az bi kilo değil, hiç kilo almasam hamilelikte en az 15 kilo alırım ki bu normal doğum yapma şansımı çok çok azaltıyor. Bi yandan da artık herkesin bebek sormasından sıkıldım. Kendimden çok baskaları sussun diye de bebek yapamam. Eşimde artık kararını ver önümüze bakalım diyor. Sağolsun beni sıkıştırmıyor ama benim kararsızlıklarımdan da sıkıldı. Sizce kaç kilo vermeliyim bunun için ne kadar beklemek lazım ya da hiç beklemeden yapayım cocuk , doğumdan sonra mı veririm kiloları. kendinizi yerime koyup cevaplayın nolur.