Ne yapmam lazım

Hemen ısıtın kendinizi. Sıcak duş kat kat giyinme gibi. Ateşten daha tehlikelidir

Kızlar özel bı hastanenın acil servısını aradım.. geçen gece yuksek ateş yuzunden bana novalgın serum vermişlerdı.. novalgın bazen kalıcı hipotermi yapar dedi.. ( perşembe aksamı acile gitmiştim).. acile helmeme gerek war mı dediğimde. Şok belirtılerını geçirmedığın surece gerek yok dedı... pazartesi için dahiliye bölümüne gitmemi söyledi.. sinirlerım çok bozuldu ya

Başka biri olsa şimdiye kadar on kere gitmişti. Sizin pek niyetiniz yok gitmeye. Öyle bi fikir aliyorsunuz milletten.

Hastanenin özel doktoruyla konuştum şuan in yapılcak hayati önem taşıyacak bir durumunuz yok dedi

Kızlar eşim geldi eve.. acile gidelim dedim.. bunun için acile mi gidilir saçmalama dedi.. çok sinirin bozuldu ya

Her netten okudugunuzla telasa kapilmayin lutfen.

O hipotermi ciddi belirtiler verir. Gık diye de öldürmez. Belirtinix yok her atesten sonra belirgin bir soguk ter olayi görür esinde geldi eve kotu hissettiğinde acile gidersiniz. Sicak bir bitki cayi ic. Iyi gelir.

Acilden novalgın ampul iğne yapmışlardı. O düşük ateş yapıyormuş sanırım ondan kaynaklı bir sorun.. ve o iğne hakkında o kadar olumsuz. Yorum var ki.. bazı drlar bile çok karşı.. neden o iğneyı hala kullanıyorlar anlamış değilim

Bence ambulansı arayıp durumunuzdan bahsedin. Geceyi orda geçirin. Müşahede altında tutsunlar. Ciddi bir şey olursa müdahele ederler. Geçmiş olsun.

Bence ambulansı arayıp durumunuzdan bahsedin. Geceyi orda geçirin. Müşahede altında tutsunlar. Ciddi bir şey olursa müdahele ederler. Geçmiş olsun.
özel bı hastanenın acil servısını aradım.. geçen gece yuksek ateş yuzunden bana novalgın serum vermişlerdı.. novalgın bazen kalıcı hipotermi yapar dedi.. ( perşembe aksamı acile gitmiştim).. acile helmeme gerek war mı dediğimde. Şok belirtılerını geçirmedığın surece gerek yok dedı... pazartesi için dahiliye bölümüne gitmemi söyledi.. sinirlerım çok bozuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…