Sıcak suyla banyo yapacaksın kendini ısıtacaksın terlediğin için düşüyor ateşin. Bol bol sıvı tüket sıcak bir şeyler iç. Ölmek çok zor şey korkma.Düşük ateşten başka bir belirtim yok.. yani acile gidince komik duruma düşmek istemiyorum
Ee o zaman ne bekliyorsunuz gidin bir acile gereken neyse yapsınlar.34.9 çıktı .. evde iki tane derece war ikisi de aynısını gösteriyor.. korkmaya başladım
Bence taksi ile gidin.Hayır yok ama taxi ile gidebılırım
34.9 çıktı .. evde iki tane derece war ikisi de aynısını gösteriyor.. korkmaya başladım
Onu da denedım sonuç aynıTerlediğiniz için termometre yanlış ölçüyor olabilir, terinizi iyice silip tekrar ölçün.
Acilden novalgın ampul iğne yapmışlardı. O düşük ateş yapıyormuş sanırım ondan kaynaklı bir sorun.. ve o iğne hakkında o kadar olumsuz. Yorum var ki.. bazı drlar bile çok karşı.. neden o iğneyı hala kullanıyorlar anlamış değilimHer netten okudugunuzla telasa kapilmayin lutfen.
O hipotermi ciddi belirtiler verir. Gık diye de öldürmez. Belirtinix yok her atesten sonra belirgin bir soguk ter olayi görür esinde geldi eve kotu hissettiğinde acile gidersiniz. Sicak bir bitki cayi ic. Iyi gelir.
özel bı hastanenın acil servısını aradım.. geçen gece yuksek ateş yuzunden bana novalgın serum vermişlerdı.. novalgın bazen kalıcı hipotermi yapar dedi.. ( perşembe aksamı acile gitmiştim).. acile helmeme gerek war mı dediğimde. Şok belirtılerını geçirmedığın surece gerek yok dedı... pazartesi için dahiliye bölümüne gitmemi söyledi.. sinirlerım çok bozuldu yaBence ambulansı arayıp durumunuzdan bahsedin. Geceyi orda geçirin. Müşahede altında tutsunlar. Ciddi bir şey olursa müdahele ederler. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?