Sadece terleme war. Baska bi belirtı yok. Hipotermi belirtılerınde, titreme , morarma, üşüme de warmış.. ambulans çağırmam gerektırcek bi durum yok sanki şimdi.... evde yalnızım evetEvde sizi acile götürecek kimse var mı?
Yoksa ambulans çağırın hemen.
Sadece terleme war. Baska bi belirtı yok. Hipotermi belirtılerınde, titreme , morarma, üşüme de warmış.. ambulans çağırmam gerektırcek bi durum yok sanki şimdi.... evde yalnızım evet
Hafif sıcak su ile duş alın. Kötü hissederseniz acile gidin.merhaba kızlar şiddetli bi bademcik enfeksiyonu geçirdim.. penisilin türevinde iğneler kullanıyorum.. ateşim çok yüksekti kontrol altına alındı.. ama şuan da ateşim 35.1 bu seferde hipotermi şoka giriliyormuş bu ateş ile ? Soğuk soğuk terliyorum.. 35.1 ateş çok düşükmüdür ? Doktoruma ulaşamıyorum pazar günü olduğu için
Hayır yok ama taxi ile gidebılırımTek başınıza acile gidebilecek durumda mısınız? Yakınlarda sizi götürecek arkadaş, akraba vb var mı?
Duş alırsam daha fazla duşmez mi vucut sıcaklığımHafif sıcak su ile duş alın. Kötü hissederseniz acile gidin.
Hayır sıcaklığı en iyi su ile kontrol altına alırsınız. Ayrıca terlemenizin sebebi mikropların bir kısmının öldürülmüş ve zayıflatılmış halde vücut dışına atılması muhtemelen. Paniğe kapılmayın.Duş alırsam daha fazla duşmez mi vucut sıcaklığım
Normalden sıcak su ile boynunuzun altını ,göğsünüzü ayaklarınızı ısıtın. Duş almasanız bile daha iyi hissedersiniz. Ama acile gitmeniz daha iyi hissettirecekse de gidin.Hayır sıcaklığı en iyi su ile kontrol altına alırsınız. Ayrıca terlemenizin sebebi mikropların bir kısmının öldürülmüş ve zayıflatılmış halde vücut dışına atılması muhtemelen. Paniğe kapılmayın.
vurunduğum penisilin iğneleri ateşi mi bu kadar düşürmüş olabilir mi peki?sıcak duş alın biraz kalın giyinin. Termometre yanılgısı da olabilir standart sapmadan dolayı 35.5lar normal kabul edilir zaten panik yapmayın. Hipotermiden şok geçirip ölmek için ciddi koma hali gerekir, bu sadece basit bir boğaz enfeksiyonu.
ateşi normal seviyeye çeker aslında. Dediğim gibi tekrar ölçün biraz kalın giyinin kötü hissetmediğiniz sürece acile koşmaya gerek yok, kendiniz evde 35-38 derece arası ateş kontrolü sağlayabilirsiniz.vurunduğum penisilin iğneleri ateşi mi bu kadar düşürmüş olabilir mi peki?
Hava çok sıcak şuan battaniyenin altına girdim ve kalın giyindim.. ama hala ateş aynı..ateşi normal seviyeye çeker aslında. Dediğim gibi tekrar ölçün biraz kalın giyinin kötü hissetmediğiniz sürece acile koşmaya gerek yok, kendiniz evde 35-38 derece arası ateş kontrolü sağlayabilirsiniz.
35. 1 ateşim..ateşi normal seviyeye çeker aslında. Dediğim gibi tekrar ölçün biraz kalın giyinin kötü hissetmediğiniz sürece acile koşmaya gerek yok, kendiniz evde 35-38 derece arası ateş kontrolü sağlayabilirsiniz.
5 dk da bir ölçün ateşinizi yavaş yavaş yükselecektir. Kötü hissederseniz halsizleşir fenalaşırsanız acile gidin. Halinizi en iyi siz bilirsiniz..geçmiş olsunHava çok sıcak şuan battaniyenin altına girdim ve kalın giyindim.. ama hala ateş aynı..
34.9 çıktı .. evde iki tane derece war ikisi de aynısını gösteriyor.. korkmaya başladım
Düşük ateşten başka bir belirtim yok.. yani acile gidince komik duruma düşmek istemiyorumGidin acile. Bu kadar zor mu?
Düşük ateşten başka bir belirtim yok.. yani acile gidince komik duruma düşmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?