• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazım ?

Öğrenci adamla evlenirken aklın nerdeydi de bileziğe taktın?ne yiyip ne içiyosunuz siz?bence daha ciddi sorunlarınız var sizin

Merhabalar benim bir derdim var...
1 aylık evliyim. Evliliğimin ilk ayıni esimin ailesi ile geçirdim. Düğün öncesinde bir problem yoktu fakat düğün sonrasında problemler arttı. Eltim ve kaynanam birbirleri hakkında sürekli dedikodu yapıyorlar. Sürekli aralarında kalıyorum. Kaynanam ve eltim yanyana gelince birbirleri ile sakalasirlar birbirlerini severler. Ama arkalarindan konusmakta geri kalmazlar. Evliliğimi anlatayim;
1. Gün: eşimle balayi na gitmek için yola çıktık. Eşim neden çıkarken annemin elini opmedin diye benimle kavga etti ve yoldan geri dönüp kaynanamin evine geldik.
2. Gün: balayi na gitmedik
3. Gun: kurban bayramı oldu. Eltim ve kaynanam hiçbir is yapmadı bütün işler bana kaldi. Hastalandim...
Kurban bayramın dan sonra kaynanam kendine ve eltime Salça yaptırdı bana...
Ertesi gün biber Salçasi yaptırdı... kısaca kullandı...
Birde esim kardeşine 20 gram bilezik takmış. Onlarda bize ayarı ve gramı düşük birsey taktılar( bozdurunca 240 tl ediyor) bende dayanamadım laf söyledim eşime. Senin kardeşinin sana değer vermesi bu diye( birde esim öğrenci, kardeşi komiser). Eşimle tartıştık. Eşim hemen gidip annesine söyledi. Kaynanamda sen kardeşler arasını mi bozmak istiyorsun diye laf söyledi. Bende kardeşler arasında eşitliği saglamadigin için sen aralarini bozuyorsun dedim.
Eşimden çok sogudum ve ailesinden de nefret ediyorum. Ne yapmam lazım.?
Bu ne böyle ya... ben 3 buçuk yıllık evliyim kv hiç bir bayram temizlik yaptırmaZ ne zaman işi olsa kendi halleder eltimi ya da beni çağırmaz yardıma. Eşiniz kayınvalidenizi kıvama getiremiyor herhalde. Benim kv ile sorunum olsun , eşim kv ile konuşur ben konuşma boşver desem de , kv de hiç bişey demez surat dahi yapmaz.

Ben su yazdiklarinizdan sizi 19 -20 yasinda fln sandim acikcasi. Balayina gitmemek nedir ben onu da anlamadim. Oyle pasa pasa eve donup annesinin elini opup oturdunuz yani?

Ortada ev yok yanınızda duran eş yok 1 ay olmuş evleneli ve dertler çoğalmış.

Kesinlikleee çocuk düşünme!! Hatta git 10 senelik sprial taktir noolur nolmaz.. adamlara güvenip yola cikilmaZ. Kendi tedbirini kendin al arkadasim. Sana diyeceğim bu..

Merhabalar benim bir derdim var...
1 aylık evliyim. Evliliğimin ilk ayıni esimin ailesi ile geçirdim. Düğün öncesinde bir problem yoktu fakat düğün sonrasında problemler arttı. Eltim ve kaynanam birbirleri hakkında sürekli dedikodu yapıyorlar. Sürekli aralarında kalıyorum. Kaynanam ve eltim yanyana gelince birbirleri ile sakalasirlar birbirlerini severler. Ama arkalarindan konusmakta geri kalmazlar. Evliliğimi anlatayim;
1. Gün: eşimle balayi na gitmek için yola çıktık. Eşim neden çıkarken annemin elini opmedin diye benimle kavga etti ve yoldan geri dönüp kaynanamin evine geldik.
2. Gün: balayi na gitmedik
3. Gun: kurban bayramı oldu. Eltim ve kaynanam hiçbir is yapmadı bütün işler bana kaldi. Hastalandim...
Kurban bayramın dan sonra kaynanam kendine ve eltime Salça yaptırdı bana...
Ertesi gün biber Salçasi yaptırdı... kısaca kullandı...
Birde esim kardeşine 20 gram bilezik takmış. Onlarda bize ayarı ve gramı düşük birsey taktılar( bozdurunca 240 tl ediyor) bende dayanamadım laf söyledim eşime. Senin kardeşinin sana değer vermesi bu diye( birde esim öğrenci, kardeşi komiser). Eşimle tartıştık. Eşim hemen gidip annesine söyledi. Kaynanamda sen kardeşler arasını mi bozmak istiyorsun diye laf söyledi. Bende kardeşler arasında eşitliği saglamadigin için sen aralarini bozuyorsun dedim.
Eşimden çok sogudum ve ailesinden de nefret ediyorum. Ne yapmam lazım.?
Tamam eşin de ailesi de bir garip, evlendiğinizi bile anlayamamışsınız dizlerinin dibinde de, o para altın meselesi hiç olmamış. Çok çirkin bir yorum yapmışsınız kızmakta haklılar.

Kusura bakmayın da neden bu kadar cahilce hareket ettiniz ,sizi köle niyetine mi aldılar

Eş öğrenci üstelik yurt dışında( okumuş esseklik baki kalmış ) ,sizin mesleğiniz yok mu neden onlara mecbursunuz neden şartlar olgunlaşmadan bu evlilik kararını aldınız

Ve neden bu kadar kullanilmaya izin veriyorsunuz

Kusura bakmayın da neden bu kadar cahilce hareket ettiniz ,sizi köle niyetine mi aldılar

Eş öğrenci üstelik yurt dışında( okumuş esseklik baki kalmış ) ,sizin mesleğiniz yok mu neden onlara mecbursunuz neden şartlar olgunlaşmadan bu evlilik kararını aldınız

Ve neden bu kadar kullanilmaya izin veriyorsunuz
Ben bu işleri yaparken gerçekten yardım olsun diye yaptım. Fakat işler farklı çıktı...

Dediğiniz gibi esim çok anneci... aynı zamanda da eltimle aramın iyi olması için uğraşıyor. Fakat ben ikisi ile de aramizin ne iyi olmasını istiyorum nede kötü olmasını istiyorum.
Örnek vereyim; esimin kardeşi ve eşi bu güne kadar evlerine cagirmadilar. Ama esim onları arayip evlerine gidiyoruz. Eltim de sürekli musait değildik ama neyse... gibi laflar söylüyor... Bu da beni daha çok sinirlendiriyor. Eşim ise aldırmiyor

Dediğiniz gibi esim çok anneci... aynı zamanda da eltimle aramın iyi olması için uğraşıyor. Fakat ben ikisi ile de aramizin ne iyi olmasını istiyorum nede kötü olmasını istiyorum.
Örnek vereyim; esimin kardeşi ve eşi bu güne kadar evlerine cagirmadilar. Ama esim onları arayip evlerine gidiyoruz. Eltim de sürekli musait değildik ama neyse... gibi laflar söylüyor... Bu da beni daha çok sinirlendiriyor. Eşim ise aldırmiyor

Sizi istemedikleri halde gidiyorsunuz yani. Valla eşiniz bir garipmiş. Balayı mevzusunu nasıl kabullendiniz o kısmı da anlayamadım. Çocuk yapmak için acele etmeyin. Belki kendi evinize geçince biraz düzelirsiniz. Ailesiyle ilgili de yorum yapmayın ona. Zaten işe yaramaz.

Sizi istemedikleri halde gidiyorsunuz yani. Valla eşiniz bir garipmiş. Balayı mevzusunu nasıl kabullendiniz o kısmı da anlayamadım. Çocuk yapmak için acele etmeyin. Belki kendi evinize geçince biraz düzelirsiniz. Ailesiyle ilgili de yorum yapmayın ona. Zaten işe yaramaz.
Aynen istemedikleri halde gidiyoruz...

Balayi mevzusunu hala kabullenemedim. Aklıma geldikçe sinirleniyorum... Eşime olan sevgim azalıyor...

Balayi mevzusunu hala kabullenemedim. Aklıma geldikçe sinirleniyorum... Eşime olan sevgim azalıyor...
Aceleniz neydi ayakları üstünde duramayan kendi fikirleri olamayan biri ile evlendiniz

Aceleniz neydi ayakları üstünde duramayan kendi fikirleri olamayan biri ile evlendiniz
Dış görünüş olarak ve fikir olarak ayakta duran akıllı biri gibi duruyordu. Hatta ailem bile ne kadar iyi biri diye düşündü...

Dış görünüş olarak ve fikir olarak ayakta duran akıllı biri gibi duruyordu. Hatta ailem bile ne kadar iyi biri diye düşündü...
öyle olsa bile neden ayrı ev istemediniz?
seni boşanmakla tehdit ettiği için mi hala o evdesin?

Simdiden lackalasmaya baslamis iliskiler...saygi sevgi cercevesi icinde hem eltinize hek kayinvalidenize belirli bir sınır koyun. öyle tek başınıza salca filan yapmaya kalmayin, kv niz yapiyorsa biraz yardim edersiniz hepsi bu. mesafeli dur ama asla agiz dalasina filan girme. zamanla iliskileriniz oturur insallah

Back