- 20 Ağustos 2015
- 6.490
- 15.605
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ne böyle ya... ben 3 buçuk yıllık evliyim kv hiç bir bayram temizlik yaptırmaZ ne zaman işi olsa kendi halleder eltimi ya da beni çağırmaz yardıma. Eşiniz kayınvalidenizi kıvama getiremiyor herhalde. Benim kv ile sorunum olsun , eşim kv ile konuşur ben konuşma boşver desem de , kv de hiç bişey demez surat dahi yapmaz.Merhabalar benim bir derdim var...
1 aylık evliyim. Evliliğimin ilk ayıni esimin ailesi ile geçirdim. Düğün öncesinde bir problem yoktu fakat düğün sonrasında problemler arttı. Eltim ve kaynanam birbirleri hakkında sürekli dedikodu yapıyorlar. Sürekli aralarında kalıyorum. Kaynanam ve eltim yanyana gelince birbirleri ile sakalasirlar birbirlerini severler. Ama arkalarindan konusmakta geri kalmazlar. Evliliğimi anlatayim;
1. Gün: eşimle balayi na gitmek için yola çıktık. Eşim neden çıkarken annemin elini opmedin diye benimle kavga etti ve yoldan geri dönüp kaynanamin evine geldik.
2. Gün: balayi na gitmedik
3. Gun: kurban bayramı oldu. Eltim ve kaynanam hiçbir is yapmadı bütün işler bana kaldi. Hastalandim...
Kurban bayramın dan sonra kaynanam kendine ve eltime Salça yaptırdı bana...
Ertesi gün biber Salçasi yaptırdı... kısaca kullandı...
Birde esim kardeşine 20 gram bilezik takmış. Onlarda bize ayarı ve gramı düşük birsey taktılar( bozdurunca 240 tl ediyor) bende dayanamadım laf söyledim eşime. Senin kardeşinin sana değer vermesi bu diye( birde esim öğrenci, kardeşi komiser). Eşimle tartıştık. Eşim hemen gidip annesine söyledi. Kaynanamda sen kardeşler arasını mi bozmak istiyorsun diye laf söyledi. Bende kardeşler arasında eşitliği saglamadigin için sen aralarini bozuyorsun dedim.
Eşimden çok sogudum ve ailesinden de nefret ediyorum. Ne yapmam lazım.?
Tamam eşin de ailesi de bir garip, evlendiğinizi bile anlayamamışsınız dizlerinin dibinde de, o para altın meselesi hiç olmamış. Çok çirkin bir yorum yapmışsınız kızmakta haklılar.Merhabalar benim bir derdim var...
1 aylık evliyim. Evliliğimin ilk ayıni esimin ailesi ile geçirdim. Düğün öncesinde bir problem yoktu fakat düğün sonrasında problemler arttı. Eltim ve kaynanam birbirleri hakkında sürekli dedikodu yapıyorlar. Sürekli aralarında kalıyorum. Kaynanam ve eltim yanyana gelince birbirleri ile sakalasirlar birbirlerini severler. Ama arkalarindan konusmakta geri kalmazlar. Evliliğimi anlatayim;
1. Gün: eşimle balayi na gitmek için yola çıktık. Eşim neden çıkarken annemin elini opmedin diye benimle kavga etti ve yoldan geri dönüp kaynanamin evine geldik.
2. Gün: balayi na gitmedik
3. Gun: kurban bayramı oldu. Eltim ve kaynanam hiçbir is yapmadı bütün işler bana kaldi. Hastalandim...
Kurban bayramın dan sonra kaynanam kendine ve eltime Salça yaptırdı bana...
Ertesi gün biber Salçasi yaptırdı... kısaca kullandı...
Birde esim kardeşine 20 gram bilezik takmış. Onlarda bize ayarı ve gramı düşük birsey taktılar( bozdurunca 240 tl ediyor) bende dayanamadım laf söyledim eşime. Senin kardeşinin sana değer vermesi bu diye( birde esim öğrenci, kardeşi komiser). Eşimle tartıştık. Eşim hemen gidip annesine söyledi. Kaynanamda sen kardeşler arasını mi bozmak istiyorsun diye laf söyledi. Bende kardeşler arasında eşitliği saglamadigin için sen aralarini bozuyorsun dedim.
Eşimden çok sogudum ve ailesinden de nefret ediyorum. Ne yapmam lazım.?
Ben bu işleri yaparken gerçekten yardım olsun diye yaptım. Fakat işler farklı çıktı...Kusura bakmayın da neden bu kadar cahilce hareket ettiniz ,sizi köle niyetine mi aldılar
Eş öğrenci üstelik yurt dışında( okumuş esseklik baki kalmış ) ,sizin mesleğiniz yok mu neden onlara mecbursunuz neden şartlar olgunlaşmadan bu evlilik kararını aldınız
Ve neden bu kadar kullanilmaya izin veriyorsunuz
Dediğiniz gibi esim çok anneci... aynı zamanda da eltimle aramın iyi olması için uğraşıyor. Fakat ben ikisi ile de aramizin ne iyi olmasını istiyorum nede kötü olmasını istiyorum.
Örnek vereyim; esimin kardeşi ve eşi bu güne kadar evlerine cagirmadilar. Ama esim onları arayip evlerine gidiyoruz. Eltim de sürekli musait değildik ama neyse... gibi laflar söylüyor... Bu da beni daha çok sinirlendiriyor. Eşim ise aldırmiyor
Aynen istemedikleri halde gidiyoruz...Sizi istemedikleri halde gidiyorsunuz yani. Valla eşiniz bir garipmiş. Balayı mevzusunu nasıl kabullendiniz o kısmı da anlayamadım. Çocuk yapmak için acele etmeyin. Belki kendi evinize geçince biraz düzelirsiniz. Ailesiyle ilgili de yorum yapmayın ona. Zaten işe yaramaz.
Aceleniz neydi ayakları üstünde duramayan kendi fikirleri olamayan biri ile evlendinizBalayi mevzusunu hala kabullenemedim. Aklıma geldikçe sinirleniyorum... Eşime olan sevgim azalıyor...
Dış görünüş olarak ve fikir olarak ayakta duran akıllı biri gibi duruyordu. Hatta ailem bile ne kadar iyi biri diye düşündü...Aceleniz neydi ayakları üstünde duramayan kendi fikirleri olamayan biri ile evlendiniz
öyle olsa bile neden ayrı ev istemediniz?Dış görünüş olarak ve fikir olarak ayakta duran akıllı biri gibi duruyordu. Hatta ailem bile ne kadar iyi biri diye düşündü...
tam onu yazicaktim5 aydır evlisiniz evliliğinizin 3. günü kurban bayramı. Paralel evrenden mi yazıyorsunuz?