• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazım ?

Ozzz34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
23
3
1
34
Merhabalar benim bir derdim var...
1 aylık evliyim. Evliliğimin ilk ayıni esimin ailesi ile geçirdim. Düğün öncesinde bir problem yoktu fakat düğün sonrasında problemler arttı. Eltim ve kaynanam birbirleri hakkında sürekli dedikodu yapıyorlar. Sürekli aralarında kalıyorum. Kaynanam ve eltim yanyana gelince birbirleri ile sakalasirlar birbirlerini severler. Ama arkalarindan konusmakta geri kalmazlar. Evliliğimi anlatayim;
1. Gün: eşimle balayi na gitmek için yola çıktık. Eşim neden çıkarken annemin elini opmedin diye benimle kavga etti ve yoldan geri dönüp kaynanamin evine geldik.
2. Gün: balayi na gitmedik
3. Gun: kurban bayramı oldu. Eltim ve kaynanam hiçbir is yapmadı bütün işler bana kaldi. Hastalandim...
Kurban bayramın dan sonra kaynanam kendine ve eltime Salça yaptırdı bana...
Ertesi gün biber Salçasi yaptırdı... kısaca kullandı...
Birde esim kardeşine 20 gram bilezik takmış. Onlarda bize ayarı ve gramı düşük birsey taktılar( bozdurunca 240 tl ediyor) bende dayanamadım laf söyledim eşime. Senin kardeşinin sana değer vermesi bu diye( birde esim öğrenci, kardeşi komiser). Eşimle tartıştık. Eşim hemen gidip annesine söyledi. Kaynanamda sen kardeşler arasını mi bozmak istiyorsun diye laf söyledi. Bende kardeşler arasında eşitliği saglamadigin için sen aralarini bozuyorsun dedim.
Eşimden çok sogudum ve ailesinden de nefret ediyorum. Ne yapmam lazım.?

Son düzenleme:
bu ne anneci erkek ya
hem niye balayını yapmadınız
neden tepki göstermediniz
daha ilk günler böyle olmamalı
dik durun ve taviz vermeyin

5 aylık evliyim. Evliliğimin ilk 4 ayıni esimin ailesi ile geçirdim. Düğün öncesinde bir problem yoktu fakat düğün sonrasında problemler arttı. Eltim ve kaynanam birbirleri hakkında sürekli dedikodu yapıyorlar. Sürekli aralarında kalıyorum. Kaynanam ve eltim yanyana gelince birbirleri ile sakalasirlar birbirlerini severler. Ama arkalarindan konusmakta geri kalmazlar. Evliliğimi anlatayim;
1. Gün: eşimle balayi na gitmek için yola çıktık. Eşim neden çıkarken annemin elini opmedin diye benimle kavga etti ve yoldan geri dönüp kaynanamin evine geldik.
3. Gun: kurban bayramı oldu. Eltim ve kaynanam hiçbir is yapmadı bütün işler bana kaldi. Hastalandim...
Birde esim kardeşine 20 gram bilezik takmış. Onlarda bize ayarı ve gramı düşük birsey taktılar( bozdurunca 240 tl ediyor) bende dayanamadım laf söyledim eşime. Senin kardeşinin sana değer vermesi bu diye( birde esim öğrenci, kardeşi komiser). Eşimle tartıştık. Eşim hemen gidip annesine söyledi. Kaynanamda sen kardeşler arasını mi bozmak istiyorsun diye laf söyledi. Bende kardeşler arasında eşitliği saglamadigin için sen aralarini bozuyorsun dedim.

eşin öğrenci mi? bu nasıl bir evlilik ve neden? geliriniz nereden?

Evet çok anneci...
Tepki gösterdiğim de istemiyorsan git dedi bana. Hatta kavga o kadar çok büyüdü ki aileler işin içine girdi... ben çok bıktım..

Yine bir kv evliliğin içine elini sokmuş ve ortalık karışmış. Kendini ezdirme eşine de kv ne de. Şimdiden tepkilerini koy ki daha fazla üzerine gelmesinler. Salça niye yapıyorsun kendi işlerini kendileri yapsın?

Sevgili O Ozzz34

Bu tarz olayları bir çoğumuz yaşıyoruz. Burdaki bir çok arkadaşımızda aynı dertler den muzdarip. Eğer sen eşini seviyor isen sakin olmalısın. Daha çok yeni evlisiniz. Bu yüzden sabret evet bir çok aile eğitim durumu düşük olduğundan bu tarz şeylerde uapabiliyor. Eşine sen sımsıkı sarıl lakin asla ailesini ona kötüleme. Sakın ha fazla tavizde verme bak zamanla düzelir. Ama sana en büyük nasihatım asla şu dönemde çocuk düşünme bırak bir kaç yıl geçsin bakarsın daha kötüye gider işler ozaman da kaçınılmaz sonuç bellidir.

Sakin ol ve sağlıcakla kal arkadaşıö.

Evimiz henüz yok...

Peki neden eviniz yokken evlendiniz ki?
Yani bikac yil daha bekleyip duzenli hayata gecince evlenebilirdiniz.
Şu durumda ya normal bir evlilige gecene kadar kendi ailenizle kalmaniz, ya da icinde bulundugunuz duruma alismaniz gerekiyor. Erkek aileleri eve gelen gelini her ise kosturabilecekleri bir hizmetci gibi görürler, aksine coook nadir raslanir.

1 aylık evliyim. Evliliğimin ilk ayıni esimin ailesi ile geçirdim. Düğün öncesinde bir problem yoktu fakat düğün sonrasında problemler arttı. Eltim ve kaynanam birbirleri hakkında sürekli dedikodu yapıyorlar. Sürekli aralarında kalıyorum. Kaynanam ve eltim yanyana gelince birbirleri ile sakalasirlar birbirlerini severler. Ama arkalarindan konusmakta geri kalmazlar. Evliliğimi anlatayim;
yaş kaç ??

Eşime yaklaşmak bile istemiyorum. Sevgi kalmadı .
Kaynanamdan ve eltim den nefret hatta kin duyuyorum. Eşime annesini ve eltimi sevmedigimi soyledigimde sadece bana ' böyle yapmaya devam et. Evliligimiz kısa sürede biter böylelikle diyor.'
Evlilikten nefret ettim

daha bir ayda neler yaşamamışsınız bal ayınada gitmemişsin eşin de çok değişik hiç nazlını çekmiyo inşallah ilersi güzel olsun senin için ne diyeyim çok çabuk tüketmişsiniz biraz zaman sakinlik zamanla oturur inşallah

Eşinize ailesini kotulemeyin kendinizden sogutmanizdan baska bir ise yaramaz.. Kaynanaya ve eltiye kendinizi ezdirmeyin. Ayrica unutmayin sizin yaninizda birbirlerine atiyorlarsa siz yokken sizede salliyorlar muhtemelen. Yaninizda birbirleri hakkinda soylenmeye basladiklarinda yorum yapmayin ortam degistirin dinlemeyin bence. Bir an once evleri ayirmaya cabalayin sanirim bir arada oturuyorsunuz.

Back