- Konu Sahibi sadecemutsuz
-
Bir psikiyatriste gitmeye ikna etseniz? İlaç son çare ama küçücük hapların mücize yarattığına şahit oldum.
Annesine bağırdığı kadar bana bağıramıyor artık evliliğimizin ilk dönemlerinde öyle bir dönem oldu ama şimdi biraz daha sakin olabiliyor en azından eskiden olduğu gibi her gün sinirli değil. Ama ben annesine bağırmasına da çok üzülüyorum. Annesine bağırdığı için annesinin ağladığını gördüm birkaç kez ve onun evlat olarak yapması gereken şeyi ben yapıyorum. Kayınvalideme gidip sarılıp onun adına ben özür diliyorum. Bende bir anneyim ona da defalarca söyledim yarın birgün çocuklar büyüdüğünde aynı ses tonuyla seninle konuşsalar ne hissedersin diye tamam diyor iki gün suspus sonra yine devam bağırmalara.
Annesine bağırdığı kadar bana bağıramıyor artık evliliğimizin ilk dönemlerinde öyle bir dönem oldu ama şimdi biraz daha sakin olabiliyor en azından eskiden olduğu gibi her gün sinirli değil. Ama ben annesine bağırmasına da çok üzülüyorum. Annesine bağırdığı için annesinin ağladığını gördüm birkaç kez ve onun evlat olarak yapması gereken şeyi ben yapıyorum. Kayınvalideme gidip sarılıp onun adına ben özür diliyorum. Bende bir anneyim ona da defalarca söyledim yarın birgün çocuklar büyüdüğünde aynı ses tonuyla seninle konuşsalar ne hissedersin diye tamam diyor iki gün suspus sonra yine devam bağırmalara.
Hepinize tekrar merhaba arkadaşlar, öncelikle yorumlarınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dün akşamüstü aradım ve çocukları alıp eve geçer misin dedim. Sen direkt eve mi geleceksin dedi evet böylesi daha iyi anneni de bağırmalarında üzmemiş olursun dedim. Tam kapatacaktım bir dakika dedi sen boşanma konusunda yani artık tahammül edemiyorum bu böyle gitmez derken ciddimiydin dedi. Şaka yapıyormuş gibimiydim dedim. Saçlamala ne boşanması ben sensiz yaşayamam ki dedi bunlar telefonda konuşulacak şeyler değil dedim. Tamam sadece seni çok sevdiğimi ve sensiz olamayacağımı bil istedim dedi. Akşam eve geldi yemek hazırladım ama hiç konuşmadım o konuşmaya çalıştı ama ben cevap vermedim içimden gelmedi. Çocuklarla oynadı birlikte resimler yapıp boyadılar filan sonra saat 10 gibi küçük oğlum ateşlendi onunla ilgilendik. Gece ateş düşürücünün etkisiyle biraz iyiydi ama sabaha karşı saat 05'te ateşi çok yükselmişti. O da uyandı doktora götürelim dedi kızım uyuyor onu kime bırakacağım okula gidecek çocuk uykusunu almadan nasıl gitsin dedim. Annesini aradım. Anne kızın yanında durabilirmisin küçük ateşlendi doktora götüreceğiz dedim tamam kızım geliyorum dedi sen gelme bu saatte nasıl geleceksin xx alır seni dedim. Anneni gidip alır mısın xx yanında dursun dedim. Gitti aldı gayet mülayim bir şekilde kayınvalidem kızımın yanında durdu biz hastaneye gittik. Yolda oğluyla ilgilenmelerini görseniz varsa kurban olurum ben sana oğlum canın bir şey istiyor mu bir şey alayım mı sana diye çocuğu öpe öpe getirdi eve bıraktı bizi ondan sonra da 3 kez aradı çocuğu sormak için ona da bahane çıktı aramak için. Ama hastaneden çıktıktan sonra çocuğun önemli bir şeyi olmadığını öğrendikten sonra ikimizde rahatladık arabada bana özür dilerim hatalıydım ve bundan sonra daha dikkatli olacağım söz veriyorum, ama sende bir daha boşanma lafını etme dedi. Ben hiç cevap vermedim. Çünkü iki gün sonra yine olmayacağının garantisi yok şu an için görücez bakalım.
benimki de ailesine tıkını çıkarmaz. bana bağırırdı. bende bağırmadan konuş. böyle yapmaya devam edersen geri dönüşü olmayan yollara gireriz dedim. gözümü kararttım . gözlerimde o ışığı gördü sanırım. bitcekti artık. o gün bugündür tık yok. bağarma çağırma mazide kaldı. ama bende onu sinirlendirmemek için elimden geleni yapıyorum. sakinleştirici kullandım 2 sen düşün artık. şimdiözür dilerim kırılmadın dimi diye kıçımdan ayrılmıyor. eskiden boşanırım ayrılırım derdim inanmazdı bağarıp beni çocukları korkutmaya çalışırdı. Ama sona yaklaştığımızı gözümü kararttığımı anladı şimdi kuzu oldu :))))))
darısı senin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?