- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi Childgirlss
-
Öyle mi dersiniz gerçekten sorun bendeyse düzelteyim her türlü hiç sıkıntı değil ama sorunu bulabilsem keşkekonu başlığınız ve dünkü konunuz hatırladığım kadarıyla negatif birisiniz sorun bence biraz sizin herşeyin kötü tarafına bakmanızdan kaynaklı gibi ben sizden böyle bir elektirk aldım fazla abartıyo gibisiniz
Aynen öyle güzel kafalarNasıl bir ticaret bu ya nakit al taksitli satış iyiymiş valla
PekiKible kible de, konuna yorum yapmak icin once konuyu anlamak gerekiyor. E nokta yok virgul yok nasil anlayacagiz konuyu? Haliyle konu noktalama isaretleri oluyor.
Uslubuma dikkat mi edeyim?Sen ciddi misin? Uslubumda bisey yok. Gayet duzgun yazmisim. Adama attigin mesajlarin full kufurlu, gelmissin bana uslup uyarisi yapiyorsun.
bu ülkede çalışan ki bende öyleyim bişrçok kadının durumu aynı her ay tatilere gitmiyoruz iş ev ütü çamaşır yemek temizlik derdimiz var karşımızdaki insandan kafamızdaki tepkileri yada cevapları alamayız herzaman .Öyle mi dersiniz gerçekten sorun bendeyse düzelteyim her türlü hiç sıkıntı değil ama sorunu bulabilsem keşke
Son yorumları okursanız kadının parası yok ortada belki kocası tarafından dolandırıldı o yüzden bu kadar hiddetlibu ülkede çalışan ki bende öyleyim bişrçok kadının durumu aynı her ay tatilere gitmiyoruz iş ev ütü çamaşır yemek temizlik derdimiz var karşımızdaki insandan kafamızdaki tepkileri yada cevapları alamayız herzaman .
Kimse dörtlük yaşamıo ki yaşadığı hayatı kendine zehir etmek, yada mutlu olmak sein elinde kendi elinde bence sıkıntınız bu siz abartıyorsunuz
kocası değilmi parayı verdiği evlilikte senin paran benim param olmasına ben çok karşıyım ki varsa o evlilik değildir ki dolandırılmak ne demek kocası birde.Son yorumları okursanız kadının parası yok ortada belki kocası tarafından dolandırıldı o yüzden bu kadar hiddetli
kocası değilmi parayı verdiği evlilikte senin paran benim param olmasına ben çok karşıyım ki varsa o evlilik değildir ki dolandırılmak ne demek kocası birde.
belki karısının tavrından dolayı korkup açıklama yapamayan bir koca vardır
kesin harcamışmı peki ?? benim param yok ikimizn BİZİM parası olayı umarım anladınızKocama güvenip paramı versem ve benden habersiz harcasa bende aynı tepkiyi verirdim
kesin harcamışmı peki ?? benim param yok ikimizn BİZİM parası olayı umarım anladınız
valla canım benim adam kendi anasına ait evde oturtup evi,evin hanımı ben olmama rağmen istediği gibi dekore edip.annem de 40 yılın başı içinden gelerek yemek masası hediye ettiğinde;evde sözüm geçmiyor senin ananın sözü geçiyor zaten(arkadaşlarına da demiş) diyecek kadar ş.siz se seninkinin böyle saçmalamasına şaşırmıyorum.erkeklerin hepsinin işine geldiği gibi.
Anlamadım ben neyi abarttığımı hala amabu ülkede çalışan ki bende öyleyim bişrçok kadının durumu aynı her ay tatilere gitmiyoruz iş ev ütü çamaşır yemek temizlik derdimiz var karşımızdaki insandan kafamızdaki tepkileri yada cevapları alamayız herzaman .
Kimse dörtlük yaşamıo ki yaşadığı hayatı kendine zehir etmek, yada mutlu olmak sein elinde kendi elinde bence sıkıntınız bu siz abartıyorsunuz
Haklısınız doğru can acıtıyor amavalla canım benim adam kendi anasına ait evde oturtup evi,evin hanımı ben olmama rağmen istediği gibi dekore edip.annem de 40 yılın başı içinden gelerek yemek masası hediye ettiğinde;evde sözüm geçmiyor senin ananın sözü geçiyor zaten(arkadaşlarına da demiş) diyecek kadar ş.siz se seninkinin böyle saçmalamasına şaşırmıyorum.erkeklerin hepsinin işine geldiği gibi.
Benimki gibiBöyle saçmalamalayanlarda var tabi
Evliyiz ne kadar evlilikseSiz simdi evli misiniz? Ayri mi?
Evet kesin harcadı mı bilmiyorum öğreneceğim ama kavga çıkarıyor her seferinde senin paranda gözüm YÖK vereceğim falan sonra konu kapanıyor ama cevapsızkesin harcamışmı peki ?? benim param yok ikimizn BİZİM parası olayı umarım anladınız
Anlayamadı sanırım yorum sahibi haklısınızSon yorumları okursanız kadının parası yok ortada belki kocası tarafından dolandırıldı o yüzden bu kadar hiddetli
Benden korkan adam beni güzel dövüyor haklısınkocası değilmi parayı verdiği evlilikte senin paran benim param olmasına ben çok karşıyım ki varsa o evlilik değildir ki dolandırılmak ne demek kocası birde.
belki karısının tavrından dolayı korkup açıklama yapamayan bir koca vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?