Ne yapmam lazım artık şaşırdım sevgi mi bu eş mi ben mi sıkıntılıyım ?

Öyle mi dersiniz gerçekten sorun bendeyse düzelteyim her türlü hiç sıkıntı değil ama sorunu bulabilsem keşke

Peki

Öyle mi dersiniz gerçekten sorun bendeyse düzelteyim her türlü hiç sıkıntı değil ama sorunu bulabilsem keşke
bu ülkede çalışan ki bende öyleyim bişrçok kadının durumu aynı her ay tatilere gitmiyoruz iş ev ütü çamaşır yemek temizlik derdimiz var karşımızdaki insandan kafamızdaki tepkileri yada cevapları alamayız herzaman .
Kimse dörtlük yaşamıo ki yaşadığı hayatı kendine zehir etmek, yada mutlu olmak sein elinde kendi elinde bence sıkıntınız bu siz abartıyorsunuz

Son yorumları okursanız kadının parası yok ortada belki kocası tarafından dolandırıldı o yüzden bu kadar hiddetli

Son yorumları okursanız kadının parası yok ortada belki kocası tarafından dolandırıldı o yüzden bu kadar hiddetli
kocası değilmi parayı verdiği evlilikte senin paran benim param olmasına ben çok karşıyım ki varsa o evlilik değildir ki dolandırılmak ne demek kocası birde.
belki karısının tavrından dolayı korkup açıklama yapamayan bir koca vardır

Kocama güvenip paramı versem ve benden habersiz harcasa bende aynı tepkiyi verirdim

Bencede para falan yok ortada ki ticari hayatını da düşünürsek nereye gittiğide belli
Yinede sakin olmaya çalışın

valla canım benim adam kendi anasına ait evde oturtup evi,evin hanımı ben olmama rağmen istediği gibi dekore edip.annem de 40 yılın başı içinden gelerek yemek masası hediye ettiğinde;evde sözüm geçmiyor senin ananın sözü geçiyor zaten(arkadaşlarına da demiş) diyecek kadar ş.siz se seninkinin böyle saçmalamasına şaşırmıyorum.erkeklerin hepsinin işine geldiği gibi.

Böyle saçmalamalayanlarda var tabi

Anlamadım ben neyi abarttığımı hala ama

Haklısınız doğru can acıtıyor ama

kesin harcamışmı peki ?? benim param yok ikimizn BİZİM parası olayı umarım anladınız
Evet kesin harcadı mı bilmiyorum öğreneceğim ama kavga çıkarıyor her seferinde senin paranda gözüm YÖK vereceğim falan sonra konu kapanıyor ama cevapsız

Benden korkan adam beni güzel dövüyor haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…