How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ne yapmam lazım artık şaşırdım sevgi mi bu eş mi ben mi sıkıntılıyım ?

Kocan tam bir pislik ama aileninde ondan aşağı kalır yanı yok
18 yaşında evlenmene sesini çıkarmamış kimse adamın ne mal olduğunu bile araştıran olmamış
Boşanınca mı namusları oluyormuşsun
Hiç mi aklı başında kimse yok etrafında

zaten olan çoçuklara oluyo bukadar sorun varken neden korunmadınızki en başından beri sorunlar varmış tta balayına gitmmemnizden bşlamışsınız ve sanırım evliliğin 3 4 yılında çoçuk oldu neden korunmadınki
Bende pko vardı annemler de kanıma girdi korunmayın zaten çocuğun Olmaz senin kolay kolay diye 20 yaşımda gebe kaldım zaten

Kocan tam bir pislik ama aileninde ondan aşağı kalır yanı yok
18 yaşında evlenmene sesini çıkarmamış kimse adamın ne mal olduğunu bile araştıran olmamış
Boşanınca mı namusları oluyormuşsun
Hiç mi aklı başında kimse yok etrafında
Onlara sorsan onlar vermese ben kaçardım o yüzden rezik olmamak inçin verdiler babam da tercihime saygı duyduğu için miş

nikah işlemlerin yaptırıken bir sürü evrak şu bu bakılıyo zaten nikah masasında nasıl öğrendiniz ?? nikahtan önce bir sürü işlemler var ? görmemeniz bence imkansız
Haklısın o manada masa dedim Zaten o saatten sonra aman ne önemi var içimdeki sevgi mi değişecek diyip evlendim çocuk kafası ne beklersiniz

Yipranmis birisiniz. Bence olan olmus. Artik hayatinizin sorumlulugunu kendi elinize alin. O kocayi bosverin. Enerji vampiri gibi resmen. Birde sanki cocuk olana kadar kendine baglamis sizi gibime geldi. Cocuk oluncada eski odunsu haline donmus. Nasil olsa cepte diye dusunuyordur. Birde bana ait diyormus..kimseye ait degilsiniz mal degilsiniz siz cunki.
Hayatiniza kimseyi almayin ama bu adami da cikarin yavas yavas. Kendi ozsayginiz ozsevginiz yerine gelsin.
Cozum odakli olun. Onsuz bir hayat planlayin cocugunuz ile. Birde bence bu tiplerle mumkunce muhattap olmamak gerekiyor. Birakin kendi kendine soylensin tepki vermeyin ciddiye de almayin. Ciddiye alirsaniz sinir hastasi olursunuz allah korusun. Kufur vs ediyorsunuz da zaten. Bunlar aslinda gereksiz. Dengenizi bozan herturlu konusmalardan uzak durun.
Tek basiniza yapabilirsiniz. Belki zaman ister ama elbet yapabilirsiniz. Ayrica psikologa da gidebilirsiniz icinizi doker rahatlarsiniz.

Zor günler geçiriyorsun..
İyide kötüde arkanda dağ gbi duran bi eş istiyorsun Ve para borç iş değil senin tek derdin bu .. eşinin problemide seni dinlememek anlamamak ve daha konuşamadan kim haklı savaşına girmek...

Ne yapabilirsin bilmiyorum ama bu kadar uzun msj yazarsan ne anlatmak istediğini anlatamazsın ona.. en baştan sussaydın keşke. Söz ağızdan bi kere çıkar ve telafisi yok malesef.. kocanla sakince konuşmayı dene.. tartışırsa sen sus ki oda ben hatalımıyım diye düşünsün .. hiçbirşey olmamış gbi davran demiyorum ama sessiz bi tavır koymak bu msjlardan daha çok şey anlatır emin ol...

Zor günler geçiriyorsun..
İyide kötüde arkanda dağ gbi duran bi eş istiyorsun Ve para borç iş değil senin tek derdin bu .. eşinin problemide seni dinlememek anlamamak ve daha konuşamadan kim haklı savaşına girmek...

Ne yapabilirsin bilmiyorum ama bu kadar uzun msj yazarsan ne anlatmak istediğini anlatamazsın ona.. en baştan sussaydın keşke. Söz ağızdan bi kere çıkar ve telafisi yok malesef.. kocanla sakince konuşmayı dene.. tartışırsa sen sus ki oda ben hatalımıyım diye düşünsün .. hiçbirşey olmamış gbi davran demiyorum ama sessiz bi tavır koymak bu msjlardan daha çok şey anlatır emin ol...
Haklısın sonuna kadar hem de evet zor kendimi nereye vuracağımı şaşırdım

Yipranmis birisiniz. Bence olan olmus. Artik hayatinizin sorumlulugunu kendi elinize alin. O kocayi bosverin. Enerji vampiri gibi resmen. Birde sanki cocuk olana kadar kendine baglamis sizi gibime geldi. Cocuk oluncada eski odunsu haline donmus. Nasil olsa cepte diye dusunuyordur. Birde bana ait diyormus..kimseye ait degilsiniz mal degilsiniz siz cunki.
Hayatiniza kimseyi almayin ama bu adami da cikarin yavas yavas. Kendi ozsayginiz ozsevginiz yerine gelsin.
Cozum odakli olun. Onsuz bir hayat planlayin cocugunuz ile. Birde bence bu tiplerle mumkunce muhattap olmamak gerekiyor. Birakin kendi kendine soylensin tepki vermeyin ciddiye de almayin. Ciddiye alirsaniz sinir hastasi olursunuz allah korusun. Kufur vs ediyorsunuz da zaten. Bunlar aslinda gereksiz. Dengenizi bozan herturlu konusmalardan uzak durun.
Tek basiniza yapabilirsiniz. Belki zaman ister ama elbet yapabilirsiniz. Ayrica psikologa da gidebilirsiniz icinizi doker rahatlarsiniz.
Gideceğim Zaten evert ama zamanı var boşanmamın şu an gücüm YÖK kaldıramayıp yanlış bir şey yapabilirim

Konuyu anlamadım daha önceki konunun devamı niteliğinde konu açmak yasak diye biliyorum seriye bağlamış gibi Vol 1, 2 seklinde.

Bu kadar uzun mesajlarla derdinizi anlatamazsınız maalesef anlamak isteyen her türlü anlardı "anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az"
bazı insanlar yalvarsan daha hala ben ne yaptım sen şunu yap der tüketir insanı
Çok doğru haklısınız arkadaşımla oğlumu da aldım evin yakınında bir yerde yemek yedik haber verdim de Zaten ses etmedim akşam bana mesaj atmış biz otururken mucuk diye hiçbir şey yokmuşçasona halim toz duman oysaki yazık sonra da geldim diyor bana neden aramadın gelir alırdım çok ilgiliymiş gibi diğer mesajına gelecek olursam çıkarsız ve tarafsız tek dostum sizlersiniz napayım :(

Çok doğru haklısınız arkadaşımla oğlumu da aldım evin yakınında bir yerde yemek yedik haber verdim de Zaten ses etmedim akşam bana mesaj atmış biz otururken mucuk diye hiçbir şey yokmuşçasona halim toz duman oysaki yazık sonra da geldim diyor bana neden aramadın gelir alırdım çok ilgiliymiş gibi diğer mesajına gelecek olursam çıkarsız ve tarafsız tek dostum sizlersiniz napayım :KK43:
Yok ben sorun etmedim eşin için dedim anlamak isteyen her türlü anlardı sen yazdıklarınla kendini yoruyorsun anlamında

Peki hep böle ilgili mi neye göre böyle davranıyor ruh hali çok mu değişken

Yazım hataları , noktalama işaretleri ..
Birşey anlaşılmamakla beraber mesajlarınızda ki uygunsuz kelimelef bence hoş değil
Ben eşime böyle bir mesaj atarken kimş hedef alırsam alayım asla kullandırtmaz bana o tarz kelimeleri
Hiç sevmediğim cümlelerdir namusa ve şerefe sarfedilen kelimeler .
Haklıysanız dahi bu sıfatlardan sonra bir haklılık göremiyorum

Kadincagizin nevri dönmüş gelen vurmus giden vurmus bi anlayanı yok etrafinda gelmiş burda imla kurali bilmem ne zirvaliosunuz ha. Her kısmı da anlamayiverin.

Sen bu şiddet yanlisi adama değip dolasma para icin. İşten cikmak istiosan çik baksin eşek gibi. Kavga etme hic. Ne bozcan sinirini karta kacmis cibiliyetsiz icin. Gencligine acı

Kadincagizin nevri dönmüş gelen vurmus giden vurmus bi anlayanı yok etrafinda gelmiş burda imla kurali bilmem ne zirvaliosunuz ha. Her kısmı da anlamayiverin.

Sen bu şiddet yanlisi adama değip dolasma para icin. İşten cikmak istiosan çik baksin eşek gibi. Kavga etme hic. Ne bozcan sinirini karta kacmis cibiliyetsiz icin. Gencligine acı
CansınıZ varolun ben takılmıyorum boşverin onlarla uğraşacak halim de yok Zaten İnan’ın bu güzel anlayışınız için çok teşekkür ederim en sonunda öyle olacak zaten ama bana dedi bana şakın güvenme beş kuruş vermem diye

Yazım hataları , noktalama işaretleri ..
Birşey anlaşılmamakla beraber mesajlarınızda ki uygunsuz kelimelef bence hoş değil
Ben eşime böyle bir mesaj atarken kimş hedef alırsam alayım asla kullandırtmaz bana o tarz kelimeleri
Hiç sevmediğim cümlelerdir namusa ve şerefe sarfedilen kelimeler .
Haklıysanız dahi bu sıfatlardan sonra bir haklılık göremiyorum
Teşekkürler keşke içinde bulunduğum küfğr furyasının alışılmışlığını da anlayabilseydiniz

Yok ben sorun etmedim eşin için dedim anlamak isteyen her türlü anlardı sen yazdıklarınla kendini yoruyorsun anlamında

Peki hep böle ilgili mi neye göre böyle davranıyor ruh hali çok mu değişken
Ne ilgisi be arkadaşım ilgili olsa bunları yaşarmıydık bitaraf korkusu yada dengesizlik

Back