- Konu Sahibi yeliz_kync
Aynen dedgın gıbı canım gergın oldugmuzda kavgalı oldugumuzda daha cok ıcıyor bunun farkındayım eskıye nazaran yanı hastaneye yatmadan oncekı kadar ıcmıyor sımdı.ama senın dedgın gıbı perıyotlar halınde dusurmesı ımkansız hanı 2 gune bır ındırgemek cunku bunu ıcmedıgı zaman rahatsız edıcı degıskenler oluo vucudunda kımyasal boyle bsy yanı onlar oldugunda ıcmesı gerekıyor hep aklında ha oldu ha olcak dusuncesı oluyor saatler gectıkce.ailesinden kaynaklı basladıgnı bılıyorum ona emınım.ama ıste her sıkıntıda bu seylere mı yonelmelı ınsan herkesın hayatında bı suru sorun oluyor herkes yonelse nolur ınsanların sonu falan dıyrm ama aynı yola cıkıyor yıne hep konusmalar.cok sevındım kı erk arkadasın kımyasal kullanmamıs dıgerının o kadar cok bagımlılıgı olmuo cunku yanı daha kolay bırakılabılıyor.ama nolur nolur cok dıkkat et cunku kımyasala baslayanlar once bu yoldan gecıyor Allahım korusun nolur cok dıkat et
Allah yardimciniz olsun. Cok uzuldum. Bir insanin hayati mahvoluyor ve siz de beraberinde surukleniyorsunuz. Esim sigara icerken bile beni nasil rahatsiz ediyordu. Ki bu durum cook cok daha beter. Elinizden geleni yapmakla birlikte cok dua edin. Allah buyuktur. Bir insani bu illetten kurtarmanin sevabini kazanirsiniz insallah.
Yalniz belki hic bir alakasi yok biliyorum ama benim esim sigarayi allen care diye bir adamin internetten yayinladigi video terapisi sayesinde birakti. Acaba bu tur birsey bulabilir misiniz. Care olur mu?