Kizlar merhabalar
Uzun zamandir takipte oldugum portala bende yazma ihtiyaci duydum ve artik ciddi anlamda sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
Benim sorunum eltimle. Benden 3 yas kucuk fakat benden once evlenen bi kiz bu. Beyin yasi gercekten cok kucuk. Ve bu ailenin akrabasi yani evliligi akraba evliligi. Dolayisiyla cok daha ii tanidiklari bir kiz. Esimin ailesi genelde aile ici evlilikler yaplmislar nerdeyse yabanci gelin tek benim gbi bu ailede. Ilk tanistigimz zamanlar gayet iyiydi. Fakat daha sonrasinda elti denen illet surekli benimle ugrasmaya beni kucumsemeye beni kucuk dusurmeye calsti ukalaliklariyla. Ben normalde olgun bi insan olarak saygi gosterdim sesimi cikarmadim terbiyesizlik hic ama hic yapmadim. Sessiz kaldm sadece mesafemi koydum hem kendime hem esime. Dugunune gittik o zamanlar sadece sevgiliydik bi kez olsun hosgeldin demedi beni grubce kaafasini cevirdi. Dugun ertesinde havaalanina esimle biz biraktik herkesle vedalasto benim yine yuzume bile bakmadi. Terbiyesiz. Daha snrasinda da bu gibi saygisizliklar cok ama coo fazla yapti. Hatta dugunden once kendi kankasiyla benim esimin arasoni yapmaya dahi calisti. Gelin araba soforu esiydi yanindaki kiz da o kizdi. Bilerek yapti bunu. Ben sinirden kudursamda sesimi yine cikarmadm puruz cikmasin diye. Daha sonrasnda biizm soz nisan vs seylerde sozde gosteris olarak benimle ilgilendi yanmda oldu tum aileye gosteris yapti. Hep sivri sorun cikarani ben olarak gosterdi. Kimseye kendimi kanitlayamadim nede olsa onu iyi taniyorlar esim dahi onu savundu bana. Kaynanam tasincagi zaman tenizlige gitmistm yardima surekli o kiz benim esim hakknda benim camlarimi sildi diye knustu. Igrendim cam silmekten artik. O kdr samimilerdi ki kizla esim eskiden artik bu olaylari yasaya yasaya esim de igrenmeye basladi ondan.
Esimle abisi arasinda problemler cikti herkes beni sucladi falan. En sonunda aile toplantisi yapildi evlebdikten snra kizi cektim kenara konustum. Yaptigimz dogru degil. Birbirimizi sevmesekde saygili olmak zorundayz brbrimizi tanimaya calisalm sevmezsek mesafeyi koyariz tamamen dedik. Bi kac git gelden sonra kiz gene degismeye vasladi. Beni tehdit etmeye baslamalar yapmadigim seyleri yaptigimi iddia etmeler basladi bende bu surrecte hamileyim cocugum etkilenmesin diye yine bisey demedim ama en sonunda esimi cekip be ölume ne dirime bu kiz ben bu evde yasadigim surece bu eve girmeyecek deyip tum baglari kopardim.
Pisman miyim hayir. Fakat isin ironik.kismi egerki esiyle brlikte bebek dogunca gelmeye kalkarsa ve esim buna izin verirse bebegimi alip.o evden cikicam. Bundan sonrasi ne olcak obu bilmiyorum.