• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti denen canavar.

Ne guzel yazmissin sanirim ayni seyleri yasamisiz.. sorunlari cozme bicimin guzel htta hemen hemen benimle ayni sanirim. Sadece ben henuz sonuca ulasamamisim bebisim icin tesekkur ederim..
RABBIMM tum isteyenlere saglikla once rahmine sonra da kucagina vermeyi nasip etsin insallah.. ❤
Çookk teşekkür ederim umarım sizi mutlu edecek bir sonuca kısa zamanda ulaşırsınızz:) sevgilerrr :))

Benzer olaylari bende yasadim eltimle. Eskiden ayni sokakta oturuyoduk. Beni en son cileden cikardi yaptigi roller, dedikodulari ve ikiyuzlulugu. Bende tamamen kestirip attim uzaga tasindim. Yasam alanima giremez ben istemedikten sonra. Bence sizde hic takmayin. Bi insanin kalbi kotuyse bitmistir o is. Kotulugunu baskalarina bulastirsin degmez. Yipratmayin kendinizi boyleleri icin
Hehh tam da anlatmaya calistigim buydu onun karakteri hakkinda. Gercekten ici kotu insanlara hic bi isik yakilmiyomus. Bir de cahillik eklenirse ustune tuz biber oluyomus. Benim tek uzuldugum esim abisiyla eskisi kadar samimi degil bu da benim degil o kizin yuzunden. Sanirim da bunu cozmek.istedigim icin kafamda kurcaladim.kurcaladim en sonunda brn deliye dondum kimseye bisey olmadi. Artik son kararim umursamamak. Yolda gorsem selam vermem kestirip attim artik dedigin gbi..

Hahaha süpersin valla bende anlamıyorum sanki bizi hizmet ettirmek, evlerini temizlettirmek için almışlar valla biz kendi evimizi zor temizliyoz hadi hasta olur yaşlı olur anlarım ama gayette genç ve benden sağlıklı :)
Hahah ya tabiki hasta oldugunda yasli oldugunda yardimci oluruz. Vicdanen ben rahatsiz olurum zaten olmazsam. Ama derdi oysa uzgunum yapmam. :)

Bence abartmayın
Gelirse hayırlı olsun der gider gelmezse de sizin istediğiniz olur görüşmemiş olursunuz
Sevmeyebilirsiniz ama eşinizin Kardeşi bunu değiştiremezsiniz oyüzden kabullenmeye çalışın
Haklı olabilirsiniz ama abartmayın derim
Elle tutulacak birşey de anlatmamışsınız konunuzda

Kizlar merhabalar
Uzun zamandir takipte oldugum portala bende yazma ihtiyaci duydum ve artik ciddi anlamda sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
Benim sorunum eltimle. Benden 3 yas kucuk fakat benden once evlenen bi kiz bu. Beyin yasi gercekten cok kucuk. Ve bu ailenin akrabasi yani evliligi akraba evliligi. Dolayisiyla cok daha ii tanidiklari bir kiz. Esimin ailesi genelde aile ici evlilikler yaplmislar nerdeyse yabanci gelin tek benim gbi bu ailede. Ilk tanistigimz zamanlar gayet iyiydi. Fakat daha sonrasinda elti denen illet surekli benimle ugrasmaya beni kucumsemeye beni kucuk dusurmeye calsti ukalaliklariyla. Ben normalde olgun bi insan olarak saygi gosterdim sesimi cikarmadim terbiyesizlik hic ama hic yapmadim. Sessiz kaldm sadece mesafemi koydum hem kendime hem esime. Dugunune gittik o zamanlar sadece sevgiliydik bi kez olsun hosgeldin demedi beni grubce kaafasini cevirdi. Dugun ertesinde havaalanina esimle biz biraktik herkesle vedalasto benim yine yuzume bile bakmadi. Terbiyesiz. Daha snrasinda da bu gibi saygisizliklar cok ama coo fazla yapti. Hatta dugunden once kendi kankasiyla benim esimin arasoni yapmaya dahi calisti. Gelin araba soforu esiydi yanindaki kiz da o kizdi. Bilerek yapti bunu. Ben sinirden kudursamda sesimi yine cikarmadm puruz cikmasin diye. Daha sonrasnda biizm soz nisan vs seylerde sozde gosteris olarak benimle ilgilendi yanmda oldu tum aileye gosteris yapti. Hep sivri sorun cikarani ben olarak gosterdi. Kimseye kendimi kanitlayamadim nede olsa onu iyi taniyorlar esim dahi onu savundu bana. Kaynanam tasincagi zaman tenizlige gitmistm yardima surekli o kiz benim esim hakknda benim camlarimi sildi diye knustu. Igrendim cam silmekten artik. O kdr samimilerdi ki kizla esim eskiden artik bu olaylari yasaya yasaya esim de igrenmeye basladi ondan.
Esimle abisi arasinda problemler cikti herkes beni sucladi falan. En sonunda aile toplantisi yapildi evlebdikten snra kizi cektim kenara konustum. Yaptigimz dogru degil. Birbirimizi sevmesekde saygili olmak zorundayz brbrimizi tanimaya calisalm sevmezsek mesafeyi koyariz tamamen dedik. Bi kac git gelden sonra kiz gene degismeye vasladi. Beni tehdit etmeye baslamalar yapmadigim seyleri yaptigimi iddia etmeler basladi bende bu surrecte hamileyim cocugum etkilenmesin diye yine bisey demedim ama en sonunda esimi cekip be ölume ne dirime bu kiz ben bu evde yasadigim surece bu eve girmeyecek deyip tum baglari kopardim.
Pisman miyim hayir. Fakat isin ironik.kismi egerki esiyle brlikte bebek dogunca gelmeye kalkarsa ve esim buna izin verirse bebegimi alip.o evden cikicam. Bundan sonrasi ne olcak obu bilmiyorum.

yazım dilinizde kıskançlık sezdim... hem de böyle ciddi kıskançlık. eltiden çok sanki siz onu takmışsınız gibi.

Kizlar merhabalar
Uzun zamandir takipte oldugum portala bende yazma ihtiyaci duydum ve artik ciddi anlamda sizin fikirlerinize ihtiyacim var.
Benim sorunum eltimle. Benden 3 yas kucuk fakat benden once evlenen bi kiz bu. Beyin yasi gercekten cok kucuk. Ve bu ailenin akrabasi yani evliligi akraba evliligi. Dolayisiyla cok daha ii tanidiklari bir kiz. Esimin ailesi genelde aile ici evlilikler yaplmislar nerdeyse yabanci gelin tek benim gbi bu ailede. Ilk tanistigimz zamanlar gayet iyiydi. Fakat daha sonrasinda elti denen illet surekli benimle ugrasmaya beni kucumsemeye beni kucuk dusurmeye calsti ukalaliklariyla. Ben normalde olgun bi insan olarak saygi gosterdim sesimi cikarmadim terbiyesizlik hic ama hic yapmadim. Sessiz kaldm sadece mesafemi koydum hem kendime hem esime. Dugunune gittik o zamanlar sadece sevgiliydik bi kez olsun hosgeldin demedi beni grubce kaafasini cevirdi. Dugun ertesinde havaalanina esimle biz biraktik herkesle vedalasto benim yine yuzume bile bakmadi. Terbiyesiz. Daha snrasinda da bu gibi saygisizliklar cok ama coo fazla yapti. Hatta dugunden once kendi kankasiyla benim esimin arasoni yapmaya dahi calisti. Gelin araba soforu esiydi yanindaki kiz da o kizdi. Bilerek yapti bunu. Ben sinirden kudursamda sesimi yine cikarmadm puruz cikmasin diye. Daha sonrasnda biizm soz nisan vs seylerde sozde gosteris olarak benimle ilgilendi yanmda oldu tum aileye gosteris yapti. Hep sivri sorun cikarani ben olarak gosterdi. Kimseye kendimi kanitlayamadim nede olsa onu iyi taniyorlar esim dahi onu savundu bana. Kaynanam tasincagi zaman tenizlige gitmistm yardima surekli o kiz benim esim hakknda benim camlarimi sildi diye knustu. Igrendim cam silmekten artik. O kdr samimilerdi ki kizla esim eskiden artik bu olaylari yasaya yasaya esim de igrenmeye basladi ondan.
Esimle abisi arasinda problemler cikti herkes beni sucladi falan. En sonunda aile toplantisi yapildi evlebdikten snra kizi cektim kenara konustum. Yaptigimz dogru degil. Birbirimizi sevmesekde saygili olmak zorundayz brbrimizi tanimaya calisalm sevmezsek mesafeyi koyariz tamamen dedik. Bi kac git gelden sonra kiz gene degismeye vasladi. Beni tehdit etmeye baslamalar yapmadigim seyleri yaptigimi iddia etmeler basladi bende bu surrecte hamileyim cocugum etkilenmesin diye yine bisey demedim ama en sonunda esimi cekip be ölume ne dirime bu kiz ben bu evde yasadigim surece bu eve girmeyecek deyip tum baglari kopardim.
Pisman miyim hayir. Fakat isin ironik.kismi egerki esiyle brlikte bebek dogunca gelmeye kalkarsa ve esim buna izin verirse bebegimi alip.o evden cikicam. Bundan sonrasi ne olcak obu bilmiyorum.
Elti yüzünden neden eşinle arani bozuyosun ki madem o seni yok gibi görüyor sen de öyle davran
Kumanin gemisi yürümüş eltinin gemisi yürümemiş derler
Ayyy ne çok önemli oldu bu eltiler
Bende en büyük gelinim 2 gelin benden 3 yaş küçük ablamı diyeyim yengemi dedi sakin yenge deme ablaya da gerek yok dedim abla diyor şimdi
Çok da lazım değil zaten
3. Gelecek o benden 1 yaş küçük adımı söyledi kendisi guya ben onun nişanlısıyla yaşıtım abi demiyorum ya
Hiç de umrum da değil çok da lazım değiller
Ha sevmek mi severim senede 1-2 ancak görüşürüz zaten
Sende takma bence bu kadını
Belliki senin birşeylerin ona batıyor
Benim 2. Elti de mesela hep benim evliligime özenir siz iyisiniz falan der laf söyler saçma sapan ama takmam o kimki sonuçta :KK66:

Ay bazı insanların bu samimiyet çabalarına anlam veremiyorum. Mesafeni koru işte anan değil ablan değil ne gerek var

Ortada ciddi bi sıkıntı yokken neden bu kadar ne ölüme ne dirime dediniz ki. Bi insanı en sinir eden olay karşındakinin onu tiye almamasıdır. Size tavsiyem onu tiye almayın . Evinize gelirse ilgilenin sonuçta misafir. Ama başka birinde misafirliktr karşılaşırsanız o yokmuş gibi davranın. Soru sorarsa duymazdan gelin . Bişe derse yan yan irite edici şekilde gülün ve geçin. Bırakın o sinirlensin ne ölüme ne dirime diye resti çeksin. Böylelerine kafa yormaya değmez

Back