- 11 Kasım 2018
- 1.936
- 8.450
- Konu Sahibi Cinnamon Girl
Merhaba arkadaşlar, bu platformda oldukça vakit geçiriyorum bazı sebeplerden dolayı yeni üyelik oluşturdum bilinen ve sevilen bir üyeydim uzatmadan içinden çıkamadığım durumdan bahsedip fikirlerinizi paylaşmanızı istiyorum. 1 yıllık evliyim ve eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Aramızda ufak tefek problemler oluyordu fakat bir şekilde çözüyorduk. İkimizde çabuk yükselen fevri davranan insanlarız. Eşimin ailesi sık arayıp soran, her şeyi merak eden, insanların hayatına çok müdahil olmaya çakışan insanlar. Bende bundan rahatsız olup eşimle paylaşıyordum;bu kadar arama, bu kadar hayatını anlatma vesaire vesaire.. Bu konudan sıkça tartışmaya başlamıştık ve bayramın ikinci günü bardağı taşıran son damla oldu. Eşimin abisi şehir dışından geldiği için annesinde kalmamızı istedi bense sen kalabilirsin ben iç içe yatmak zorunda değilim annemlerde yakın orada yatarım dedim. (Altımızda araba var kalmamıza asla gerek yok bu arada) Her neyse biz bayramın birinci günü Kayınvalidemlerde kahvaltımızı yaptık biraz oturup annemlere geçtik eşim abisini almaya gitti ve akşam annemlerde yemeğimi yiyip tekrar Kayınvalidemlere geçtim. İkinci günü annemlerdeydim yinede eşime gelmeme gerek varmı diye sordum hayır dedi üçüncü günü gidecektim zaten. Bayramın ikinci günü benim için tartışma çıkmış neden orada değil mişim, gelenler beni soruyormuş. Eşim bu yüzden tartışmış benim sonradan haberim oldu bundan. Eşim bayramın üçüncü günü sabah gezmeye gidiyoruz 1 saate ne zaman hazır olursun dedi bende siz gidin biz ablama gidip gelicez o zaman gelirim dedim ve olanlar oldu birbirimize girdik eşim ailesini alıp annemlere geldi ve herkesin içinde benim annesinin neden bu kadar aradığını gelip gitmenin problem olduğunu söyledi o an yer yarılsa da içine girsem dedim. Kayınvalidem şok oldu tabiki daha neler neler.. O günden beri ailemin evindeyim sanki ruhum çekilmiş gibi ne yapacağımı bilmiyorum rahatsız olsam da alenen bir sıkıntım yoktu kimseyle. Eşim beni olmadığım biri gibi lanse etmiş oldu çok ağrıma gitti bunu neden yaptı bilmiyorum düşünmekten kafam çalışmıyor artk daha çok detay var verecek fakat bu hali bile çok uzun oldu lütfen kusura bakmayın nasıl bir yol izlemem gerek sizce lütfen fikirlerinizi paylaşın okuyan herkese şimdiden çok teşekkür ederim