Ne yapmam gerektiğini bilen var mı?

Çok doğru çocuğunu çok kötü arada bırakıyor attık aklı varsa kullansın arayı bulsun değil mi…
"Çocuk arada kalmasın"a ne dersiniz? Kazık kadar adam bir telefonla oradan oraya savruluyor ve siz de kopamıyorum seviyorum diyorsunuz. Ben de annemle konuştum, o da buradan gidersem bana sütünü helal etmezmiş, ne yapsak ki falan deyin bakalım. Onunki anneyse sizinki ne? Kadın açık açık diyor ki oğlum ve ben, gerisi yok. Valide sultanla şehzadesi sanki cahil cühela takımı.

Hiç bir şey olmasa bile benim arkamdan plan yapıp iş çevirmelerinden midem bulanır. Ben bu adamla hayatımı birleştireceğim bir ömür geçireceğim ama bana he he deyip arkamdan annesiyle kararlar alıyor demiyorsunuz da senin istediğin gibi olsun diyorsunuz. Bu forumda biraz gezinirseniz sonunuzu görürsünüz. "Önce anam sonra karım" diyen adamlara güvenip yola çıkanlara sorun, mutlu olabilimişler mi? Adamlara öyle bir özgüven veriyorsunuz ki anasıyla bir olup sizi istediği kıvama getirip ezeceklerinden emin oluyorlar.

Evlenirken aile çok önemli.Simdi istemezsen bile evlendikten 6 ay 1 yıl sonra bir yolunu bulup o şehre taşınmak isteyecek.Ona göre seçimini yap.

Onun ki aile ise seninki de aile. Geleceği belli olmayan bir evlilikte hayatının akışını bir erkegin ve onun ailesinin ellerine birakma. Gelmeyeceğini net olarak soyle, kenara çekil ve izle. Ne yazık ki evlenip bu şehirde kalsanız bile her tayin döneminde gerek geçim sıkıntısı gerek farklı bahanelerle seni bir bataklığın içine sürüklemeye çalışacak. Bence ayrilmalisin.

Reactions: hlz
Ah keşke bizim de böyle olsaydı yaaaa bende aynı şeyi düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…