- 29 Ocak 2024
- 502
- 68
- 24
Öncelikle yargılamadan objektif şekilde yorum yapmanızı rica ediyorum. Tarafsız ele alacagim bende. Liseden beri tanıdığım dostum kardeşim gibi bildiğim arkadaşım var hayatımın en güzel dostluğu diyebilirim 4 senedir her gün konuşuyoruz ben telefon aldığımdan beri ama saat başı dakika başı değil ara ara konuşuyoruz birbirimizden haberimiz olsa yetiyor yani neyse ikimizde birbirimize hata ettik hayatımıza birj girince birbirimizi unuttuk oysa ki en kötü günlerimiz de en iyi günlerimiz de birbirimize destektik ilk ben yaptım o hatayı ama asla farkına bile varmadim öylesine gözüme perde inmişti ki hayatıma biri girince onu masil başlamışım düşündükçe çok acı çekiyorum sorsanız bitti de ondan acı çekiyorsun vicdan yapıyorsun hayır arkadaşımı kardeşimi geri plana attığım için bu da tabi büyük ders oldu bana o yine söylemedi neden böyle yaptın ettin niye bana yazmıyorsun söylese belki kendime gelirdim ama söylemedi sustu şakasına bazen takıldı o kadar eğer küçücük söyleseydi direkt kendime gelirdim şuan onun hayatında birisi var aynısını ben yaşıyorum hak ediyorum biliyorum ama eskisi gibi olamamaktan korkuyorum insan dost kavramını kolay kazanamıyor ve her insan hata yapabiliyor yüz yüze geldik 1ay önce her sey güzeldi eskisi gibi ama nedense telefondayken öyle olmuyor önceden işi de olsa yazan haber veren görüldü bile atmayan kız 3 gün mesajıma bakmadı bunu da bir kaç kere yaptı onun sevgilisini asla gözüm tutmuyodu kız arkadaşıma da bazı şeyler yapınca uyardım normalde birbirimizi kim olursa olsun uyaririz saklamayız hiçbir şeyi ama bu cocuk onu üzdükce sinirlendim birinde içime sinmiyor bu dedim zoruna gitti başka birinde de yine eleştirir gibi konuştum zoruna gitti ama 4 aydır sadece toplasan 2 3 kere bunu yapmışımdır dediğim gibi normalde birbirimizin böyle şeyleri olunca birbirimizi sertçe uyarırız zoruna da gidiyormuş istemiyor çocuk hakkında olumsuz konuşmamı ben olumsuz yaptıkça bana tavirlaniyor ama belli etmiyor cocukta hayırlı olsa tamam üzüyor bazen daha 4 ay oldu heves heyecan 0 yalan dolan geliyor bana arkadaşımdan da olmayacak şeyler istiyor normalde muhafazakar kişidir baya baya ama böyle olunca içim acıyor ona üzülüyorum dua rttigimi hatırlıyorum ağlayarak üzüleceğini hissediyorum fazlaca eskisi gibi olmamak olamamak caanimi acitiyor hatta bir kere ben eskiden onu bosladigim için çok pişman olduğumu yazdım ses attım ama içimden gelerek yazdım bana dedi ki işte şimdi benim hayatımda biri var ben sana aynısını yapıyorum diye mi böyle söylüyorsun falan demeye çalıştı onu da yanlış anladı ilişki yaptıktan beri çok değişti bana ceza mı veriyor yoksa cidden mi değişti anlamadım herkesi kafama takmam ama bunun yeri çok farklıydı benden mi bıktı diye de düşünüyorum hayır benimde çok sevdiğim biri oldu 6 ay önce ayrıldım bu ayrıldığım kişi yüzünden bu arkadaşını boşladım arkadaşım onun hakkında onca şey söyledi sevmiyor seni oyaladi öylesine konuştu ciddi düşünmüyordum her şeyi yalandı annesiyle tanistirmasi buraya gelmesi bir sürü şey söyledi hatta sevgiliyken de bak derdi bitecek lafıma geleceksin çocuğun yaptığı 1 2 hatadan bu şekilde konuşmuştu ama asla darılmadım uzaklasmadim eğer bu yüzden darildiysa kaldı ki ben sadece içime sinmiyor dedim birde ilk buluşmadan kız da hesap ödemiş tuhafıma kaçtı dile bile getirmemistim onu cok üzünce ettiğim bir iki laf sorun nedir sizce ?