ne yapmam gerek bilmiyorum

berHAYAL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
29
0
86
41
Diğer
açıkçası bu tüyleri ben mi büyütüyorum diye çok düşünüyorum ama işin içinden çıkamıyorum. bana bi fikir verin bu tüyler yüzünden evlilikten uzak duruyorum. karşıma çıkanlara pat diye bunu soramayacağıma göre kimseye bunu yapamam deyip uzak duruyorum . karşıma çıkan insanları böyle geri çevirmekten yoruldum artık sizce ben mi büyütüyorum yoksa bu gerçekten sorun olur mu?

ben konunu tam anlıyamadım sen kendi tüylerin yüzündenmi uzak duruyorsun yoksa evleneceğin kişinin tüylerinden dolayımı...

kendi tüyünden dolayıysa doktora görün bir nedeni vardır elbet:) tedavini ol sonra güvenini kazan.:)

arkadaşımla beraber sitede gezerken denk geldik bu konuya üstünden baya bir zamn geçmiş fakat arkadaşım okuyunca içten bir ah çekti aynı durumdan muzdarip karşısına çıkanları hemen red ediyor ve etrafta herkes bunu yanlış anlıyor ben bu halde evlenemem diye düşünüyor beraber doktorlara da gittik defalarca bir sebebi yokmuş herşey normal peki bu tüyler değil kıllar neden var anlam veremiyoruz lazeri öneriyolar ama arkadaşımın buna bütçesi elverişli değil herşeyi denedik elimden geldiğince de destek oluyorum bende ona bende de var ama o kadar değil herşey doktora gitmekle de bitmeye biliyor bunu arkadaşım yazmamı istedi ve tatlım seni çok iyi anladığını söylememi istedi

komple ağda. üstüne limon sürün. kılları bir de dolunayda alın. biz kocakarılar böyle yapıyoruz :) nane çayı içsin kesinlikle taze naneyi demlesin içsin gün aşırı. hayıt tohumu da içebilir.

valla kesin çözüm bir problem yoksa kalın kılları için belirli yerlerdeki lazer epilasyona gitsin bir hasntanede giderse daha iyi olur. İnce tüyler göbek, bel, bıyık gibi yerler için de iğneli epilasyona gitmekten başka çare yok. Ben de muzdaribim bu konuda ama Allah'tan evlenmeme daha 4 sene filan var bu süre zarfında çözücem inşallah kıl tüy işini. Ağda için uzamasını bekliyorum ama evli olunca o aşamayı bekleyemem hemen çıkıyor kıllar ve sert çok sıkıntılı bir süreç, jilet dersen alıyorum ertesi gün hatır hatır mutlaka epilasyon şart eğer çok sık ve kalın ve siyah kıllar varsa öyle ağdayla filan olcak şey değil çünkü kendimden biliyorum.:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…