Ne yapmalym sizce?

Resmen arsızlık bu adamın yaptığı,akli dengesinden şüphe ettim.Açıkçası okurken tiksindim şahsından,senin nasıl miden alıyor anlamadım. Tamam seviyorsun ama görmüyormusun bunu kullanmaktan başka çabası yok.Ankaraya gideceksin diye kaçamak aranıyor ve sana yaptığını şimdi sevgilisine yapıyor.Komik olan bu kaçamak için seni seçmesi.
Bence def et gitsin acıya alışılıyor bir süre sonra. Belki ahlaksızca gelecek ama biz kadınlarda önemliyiz yani erkekler bir çok kadınla ruhlarını acıdan kurtarıyorken biz onları bekleyerek aylarımızı hatta yıllarımızı heba ediyoruz. Senin yerinde olsam ki daha 6 gün oldu ayrılık aynı senin gibi aramadı ağır konuştum hatta şerefinden başladım sevgisinden hep görmezden gelirdi hep yapardım aynısını bu defa ne olduda günlerdir çekiyor kendisini diye düşünüyorum. Şimdi senin yapman gereken ve 1 hafta daha geçtikten sonra benim yapmam gereken,başka dallar zemuszemus Onlar yaparda biz yapamazmıyız
Elbet cinslerinden bir sevgi buluruz bizde Aşkım allah belanı vermesin,ağır konuştuysam hakettin keyfi değil ya,batan bişeymi vardı sanki yaptın muamele çektim dön yada ben bilirim sana yapacağımı... Ayy bende ösledim. Ama ölürümde burnumun sürtmesine uğraşan adama yerlere düştüğümü göstermem guclubacismile

canım ne yaptın neler oldu iyimisin?

kızlar uzun bi süre giremedim foruma ankaraya gittiğimde ameliyat öncesi ve sonrası hep aradı ameliyattan çıktığımda doğum günüydü ve o gün bile bütün gün benimle konuştu ameliyattan sonra birtakım sorunlar yaşadım cevap veremedim okadar çok aramışki beni merak etmiş kendime geldiğimde telefonuma baktığımda okadar çok aramış msj atmışki çıldırmış kalkıp ankaraya gelmiş ben görüşmek istemedim 2kez telefonla görüştük halen beni suçluyo beni aldatmamış ben bitirmişim oda daha dayanamamış uzaktan devam ettirmeye hattımı deiştirdim ama farklı facebook adresleri açıp msj atıo eklio hiçbir cevap vermiyorum bi kere msjına cevap verdim sesini duymak istiyorum iyi olduğunu bilmek istiyorum en azından diyor numaramı istiyor sürekli bana ulaşmaya çalışıyor ve ben onu unutmak için biriyle çıkmaya başladım ama halen onu unutamıyorum şimdiki sevgilimde farkında beni çok sevio herşeyi yapıo mutlu olmam için ama benim aklım fikrim halen onda onunla olmayacaınıda çok iyi biliyorum ama vazgeçemiyorum biriyle çıktığımı duyunca bozuldu hani senden sonra kimse olmuycak diodun noldu seven beklerdi sen beni sevmemişsin dedi bende ölene kadar seni bekliycek deildim sen birileriyle çıkarken dedim onun elini tuttuğunda ben gelicem aklına hep ben gelicem unutamıycaksın beni halen beni seviyorsun ben seni tanıyorum dedi bende ben seni bitirdim dedim kalbim öle sölemesede sevgiline selam söle felan dio ben çözemiyorum ne yapmaya çalıştıını tekrar ankaraya gitcem ankda old. zaman bana söliceksin die yemin ettirmişti şimdi kararsızım sölesemmi die ama yapmıycam sevgilime bu kötülüğü benim için bitti ...

çivi çiviyi söker diye düşünmüşsün de yeni sevgilinin ne suçu var

onu mutsuz etmeye ne hakkın var

kendi acın geçsin diye bir başkasını niye kullanıyorsun

biri bana bunun mantığını anlatabilir mi?

niye bir başkasının duyguları ile oynuyorsun ne için bu bencillik

kusura bakma ama düşün biraz

ne yaptığını düşün

ayrılmışsın bitirişsin madem o adam sana nasıl mesaj atabiliyor

niye buna müsade ediyorsun

ortadan kaybolmak çok mu zor

madem yeni birine hazır değildin eskisini unutamamıştın niye başladın

sevgilin var ve hala eskisi aklında ise bırak yenisini özgür

kafanı topla

ve sonra harekete geç

bitirmişsen de dönme bu saatten sonra

bu ilişkiden kimseye hayır geleceğini sanmamguclubacismile

öle bi insanı düşünmeye değmezmiş bunu anladım bi insan sevgilisi varken niye ayrıldığı kişiyi arar durur merak ederki anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…