kızlar uzun bi süre giremedim foruma ankaraya gittiğimde ameliyat öncesi ve sonrası hep aradı ameliyattan çıktığımda doğum günüydü ve o gün bile bütün gün benimle konuştu ameliyattan sonra birtakım sorunlar yaşadım cevap veremedim okadar çok aramışki beni merak etmiş kendime geldiğimde telefonuma baktığımda okadar çok aramış msj atmışki çıldırmış kalkıp ankaraya gelmiş ben görüşmek istemedim 2kez telefonla görüştük halen beni suçluyo beni aldatmamış ben bitirmişim oda daha dayanamamış uzaktan devam ettirmeye hattımı deiştirdim ama farklı facebook adresleri açıp msj atıo eklio hiçbir cevap vermiyorum bi kere msjına cevap verdim sesini duymak istiyorum iyi olduğunu bilmek istiyorum en azından diyor numaramı istiyor sürekli bana ulaşmaya çalışıyor ve ben onu unutmak için biriyle çıkmaya başladım ama halen onu unutamıyorum şimdiki sevgilimde farkında beni çok sevio herşeyi yapıo mutlu olmam için ama benim aklım fikrim halen onda onunla olmayacaınıda çok iyi biliyorum ama vazgeçemiyorum biriyle çıktığımı duyunca bozuldu hani senden sonra kimse olmuycak diodun noldu seven beklerdi sen beni sevmemişsin dedi bende ölene kadar seni bekliycek deildim sen birileriyle çıkarken dedim onun elini tuttuğunda ben gelicem aklına hep ben gelicem unutamıycaksın beni halen beni seviyorsun ben seni tanıyorum dedi bende ben seni bitirdim dedim kalbim öle sölemesede sevgiline selam söle felan dio ben çözemiyorum ne yapmaya çalıştıını tekrar ankaraya gitcem ankda old. zaman bana söliceksin die yemin ettirmişti şimdi kararsızım sölesemmi die ama yapmıycam sevgilime bu kötülüğü benim için bitti ...