Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yani seni sevdiği halde 13 gündür aramadı mı
bence aramasını falan bekleme bitirmiş seni zaten kalbinde yoksa dayanamayıp arardı ne kadar kızmış olsa bile özlerdi ve arardı
ama aramadığına göre alışmış sensizliğe sensizde yapabiliyomuş sanırım en yiyisi ayrılmak olmuş zaten
ağır kıonuştu vs. gibi şeylerde bahane olmuş
6 buçuk aydır mutlu bir birlikteliğimiz vardı farklı şehirlerdeydik ama her fırsatta yanıma geliyordu en ufak bi tartışmamız olmuyordu o kadar iyi anlaşıyordukki ikimizinde huyları aynı farklı olsaydık birbirimizi tamamlardık derdi hep ailesinden çekinmesine rağmen herkese evleneceim kişi diye tanıştırırdı annesi bile gelinim diyodu sürekli konuşuyorduk babasından çekinmesine rağmen hep beni anlatırdı en ufak bi sorunumuz yoktu herşeyi hayal etmiştik uzaktada olsak birbirimize okadar bağlıydıkki ben onun için bütün arkadaşlarımı sildim o da benim için kız olsun erkek olsun kimseyle görüşmüyordum onun için kimsenin yapamayacaı kadar fedakarlık yaptım herşey şöyle başladı: bi gün telefonda konuşurken dedimki kalk ders çalış uyuma o da annemmisin babammısın ne karışıyosun gibi bişey dedi bende bozuldum teli yüzüne kapattım tamam öyleyse beni dahada arama dedim kapattım herzamn yüzüne kapttığımda tekrar döner arardı yine öle olcak sandım ama 3 gün boyunca ne ben nede o aradı inat ettim aramadım 3gün sonra o aradı ben öle demek istemedimde annemde her aradığında çalış diyoda onu kastetmiştim dedimde o da neden kapattığıma anlam verememiş uyucam dedi diye kızdım sanmış aramamış oda hatamı anlıyım diye çok kararlıydım aramazsa bende asla aramıycaktım vede bitcekti sonra aradı aşkım özür dilerim yanlış anlamışsın felan dedi ben soğuk konuştum aşkım demedim aşkım de nolur üzme beni dedi sana aşkım demicem daha dedim bozuldu sonra dedim dayanamadım aramasaydında aramıycaktım ayrılmıştık dedim neyse hallettik barıştık süperdi dakika başı arıyordu aşkım neler çektim 3 gün aramanı bekledim felan dedi neyse ertesi gün sabah aradım uykulu bi şekilde açtı güzelce konuştuk sen uyu aşkım dedim kapattım sonra bütün gün ulaşamadım arıyorum açmıyo telefonunu kapatıyo tekrar açıyo ama aramıyo msjıma cewap vermiyo bu durum gece 3e kadar sürdü açmadı bende ilk önce senin sorumsuzluğuna dayanamıycam diye msj attım biri warsa söle dedim cvp yok sonra gece 3 halen cewap yok lanet olsun seni tanıdığım güne sana verdiğim emeklere acıyorum şuan ne halt ediyosan o haltı yemeğe devam et bitti tamam dahada aramam dedim baya ağır msj attım aramaya devam ettim ama açmadı arkadaşlarım aradı baya laf saydılar onlarada cewap vermedi sonra duydumki ikizine ben ondan ayrıldım diye msj atmış bana böle msj atan ilerde ne der demiş bitirmis son kez konuşalım dedim açmadı sonra sen beni sevmesende ben seni sevmeye devam etcem o sözleri yürekten söylemedim kızgınlıkla söylemiştim özür dilerim sen yoksan artık kimse olmuycak sana söz verdiğim gibi hayatımdan bikişiyi bukadr sevdim değer verdim yaşananlar kısada olsa herşey çok güzeldi mutlu olmayı hakediyosun ama keşke bi cevap vermiycek kadar değer vermediğini göstermeseydin yazdım annemden aradım felan açmadı en sonunda pes ettim artık aramıyorum annem benim haberim olmadan onun bilmediği bi numaradan aramış konuşmuşlar beni çok kırdı sinirlendirdi üzdü hemen bitiriyo bişi olsa çok cocoksu olmuyo bana çok ağır konuştu demiş 3 gün boyunca beni aramadı demiş ben sana aşkım demiycem dedim diye buna kızmış ve ertesi gün bu yüzden telefonlarımı açmamış sana aşkım demiycem aramasaydın bitmişti dediğim için annemde birimi var yoksa demiş kesinlikle yok demiş beni o çok kırdı demiş annemde bitiriyosanız konuşun şu şu davaranışlarına kızdım bitirmek istiyosanda konuşarak bitirin demiş ne öle telefon açmamalar kapatmalar demiş oda arıycam tamam ama şimdi deil daha zamanı var zamanı gelince arıycam demiş son durum böle ama ben halen onu çok seviyorum ikizide beni istemiyodu şimdi gördünmü ayırdım sizi der gibi havalarda görünce garip garip gülüo bu nedenle bitmesine inanamıyorum bana öle öfke doluymuşki bi msj bukadar kızdırabilirmi arıycam ama daha zamanı var ne demek??? 13 gün oldu aramadı halen bi umut arıycak diye bekliyorum ama arıycaını sanmıyorum arada bir msj atmak istiyorum çok özlüyorum ama herkes unut onu diyo ama onu çooook özledim :.( baya uzun oldu kusura bakmayın herşeyi olduğu gibi anlattım birde sizin bakış açınızla yorumlamanız için herşeyi açıkca yazdım nolur yorum yapın bana şimdiden çok teşekkür ederim
başıma ağrılar giriyo kızlar duygularıma söz geçiremiorum bişi sorcam ameliyat olmaya ank gitcem bi kaç güne. işte bi kaç gün öncede nezman gelceksiniz ank diye msj atıp durdu aradı cevap vermedim ayrılmasaydık o kalcaktı yanımda ve halende unutmamış soruyo ama cevap vermiyorum sölesemmi sölemesemmi kararsız kaldım hem görmk istiyorum hemde görsem nolcak die düşünüorum acba sölesemmi bi kaç gündür artık aramayı kesti cuma günü doğum günü acaba o günmü msj atsam sadece???
başıma ağrılar giriyo kızlar duygularıma söz geçiremiorum bişi sorcam ameliyat olmaya ank gitcem bi kaç güne. işte bi kaç gün öncede nezman gelceksiniz ank diye msj atıp durdu aradı cevap vermedim ayrılmasaydık o kalcaktı yanımda ve halende unutmamış soruyo ama cevap vermiyorum sölesemmi sölemesemmi kararsız kaldım hem görmk istiyorum hemde görsem nolcak die düşünüorum acba sölesemmi bi kaç gündür artık aramayı kesti cuma günü doğum günü acaba o günmü msj atsam sadece???