Ne yapmalym sizce?

cnm ben bu erkekleri anlamış değilim..belli ki pişman olmuş bi yolada girmiş başkasıyla..
bundan sonrası sana kalmış.. :uhm:

kendi kendisiyle çelişiyo ben bu konuşmasından hiç bişi anlamadım (

boşversene

yaşı kaç bu adamın 15.17 mi? oyunlara dalaverelere gerek duyuyo

ki eğer gerçekten seni aradığı sırada başka biri ile ilişkisi var ise, o konuşmalarla onu aldatmış oluyor. aldatan adamla ne işin var. yorma kafanı def et gitsin

kızlar halen beni aramaya devam ediyo o kızlada çıkmasına rağmen ne yapamaya çalışıyo sizce kızıyorum kapatıyorum aradan zaman geçince tekrar arıyo ölesine aradım diyo

ve halen arıyo ne zaman gelceksin görüşelim die msj atmış cevap vermiyorum ama içimde hiç elvermiyo ama halen çok seviyorum ama bana yaptıklarını düşündükçe olamaz diorum içinden çıkılmaz bi durumdayım noluuur bi fikir verin kızlar lütfen????

canım 2. olmayı kabul etme. sevgiline haksızlık yapıyorsun ayrıl ondan. ondan sonra görüşürüz fln de.
tabi istiyorsan. ki bence bu adam ne yaptığını bilmiyor. gerçekten seviyor olsaydı başka birini sokmadan araya kıymetini anlardı.

vereliniortak

:çok üzgünüm:

canım ya çok üzüldüm okudum şimdi gönülden dilerim ki herşey istediğin gibi olur ama unutma herkez ettığını ve layığını bulur ne kadar sana üzülme takma desekde olmaz bılıyorum ama en azından onun karşısında güçlü olmaya çalış ve kendini ezdirme sankı kavga cıkarmaya yer arıo gıbı davranmış ama uzun suredır bı bırlıkteliğinz varmıs bu nasıl olur anlamıorum erkekleride anlamıorum zaten çözebilen varmı aramızda erkekleri?

sevgilisi varken beni niye halen arıyo anlamış deilim ölesine arıyomuşmuş ooof oof bi anlayabilsek zaten canım şu erkekleri :)

sevgilisi olduğuna emınsın dımı canım var yanı kesın onunla konusma sansın yok mu ac bı konus neden arıosun dıe sor

sevgisi var kesin niye arıyosun kızı aldatıosun şuanda dedim arkadaşça aradım iyi olup olmadığını merak ettim sadece son daha aramıcam zaten dio ama aradan bi iki gün geçio tekrar arıo dayanamıyorum kendime hakim olamıyorum diyo içimde kanayan yaramsın ama kabuk tutmaya başladı bu yaram dio bi daha beni arama kıza yapma bunu diorum tmm dio ama tekrar arıo seni görürsem dayanamam sarılırım dio şimdide ank nezaman gelcen die arıo cevap vermiorum arıo halen yani bende onu çoook ama çook seviorum yapamıorum ama bütün yakınlarım onunla barışır telefonunu açarsan hakkımızı helal etmeyiz diolar çünkü beni çok üzdü ama ben onsuz yapamıorum araması tekrar başlamak deilmiş ama ne yapmaya çalışıo oda bilmiomuş

Ah canım yaa bu kadar değer verdiğin insana keşke kırıcı olmasaydın diyeceğim ama birden o da demekki istiyordu ki aramıyor demek geldi.Son yazdıklarından anladığım kadarıyla başkası varmış.Eğer kararlıysan numaranı değiştir,hayatında yeni sayfalar aç.Ama sana böyle yapan bir insana bir daha şans verme derim ben.Demek ki oda değişiklik istiyormuş yaşasın doya doya.Kendini üzme önünde çok güzel zamanlar ver.Yeni ufujlara yelken aç başarılar,mutluluklar

off çok kötü ve karışık bi durum hem senin hem onun hemde sevgilisi için allah kolaylık versin canım ya çok seviyosun farkındayım ama onunla olmaz gbi görünüyo canım çünkü evet o seni çook üzmüş telefonun açman bile ona fazla ama senin için ne doğru ise inşallah o olur

hem ne yaptığını o bilmezse kim bilecek yaaaberk.in dediği gbi önünde zaman çok mutlu olmaya çalış biraz canım

başıma ağrılar giriyo kızlar duygularıma söz geçiremiorum bişi sorcam ameliyat olmaya ank gitcem bi kaç güne. işte bi kaç gün öncede nezman gelceksiniz ank diye msj atıp durdu aradı cevap vermedim ayrılmasaydık o kalcaktı yanımda ve halende unutmamış soruyo ama cevap vermiyorum sölesemmi sölemesemmi kararsız kaldım hem görmk istiyorum hemde görsem nolcak die düşünüorum acba sölesemmi bi kaç gündür artık aramayı kesti cuma günü doğum günü acaba o günmü msj atsam sadece???

Bak arkadaşım güçlü ol.Geçmiş geçmişte kalmıştır ...
Böylesi seni daha cok üzer bence artık hiçbişekilde yanıt verme telefonlarına
Sana değer veriyo olsa kaybetmek istemezdi böyle nereye kadar yıpranan sen olursun
Sil gitsin...

valla can sıkıntısından bütün yazılanları okudum ve enteresan geldi yazılanlar adam ayrılıyo gidiyo başkasıyla çıkıyo sonra tekrar arıyo bu ne çelişki böyle benden sana tavsiye fikirleri bu kadar değişken birinden kendini biran önce kurtar, arama ve görüşme.

canım senın aklından ne geçio onu aramak mı sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…