Ne yapmalym sizce?

bucuuu gerçektendede dünki kızgınlığım geçti yerini yine özlem aldı mnkks inş iyi haberlerini alırız seninde

işte bugün bayram mesajı geldi banada biraz soğuk ama ne yapıyorsun yazmış bide
öyle birşey olmadı başka..ama buda birşeydir
bakalım neler olacak bundan sonra

bucuuu gerçektendede dünki kızgınlığım geçti yerini yine özlem aldı mnkks inş iyi haberlerini alırız seninde

Valla dikkat et canımmm..
Ben söyleyebilceğim her şeyi söyledim bundan sonrası tekrar olur...

hiç bişey yapma kafan çok dolmuş kendine izin ver dinlen kafanı topla sonra kararını ver onu söyle aşk sitemleri kahırlarıda çekmektir seviyorum denilince sevmek oluyorsa birşeye saygıyı yitirilmeden kızmk sevgidir sen dinlen ondan sonra karar ver

dayanamayıp msj attım şöle yazdım öncelikle bayramını kutluyorum msjımdaki sözlerden dolayı özür diliyorum kendi adıma hatamdan dolayı çok üzgünüm sevgin bukadarmıydı verdiğimiz sözlere neoldu?eğer seviyorsan böle bitirmemeliyiz ama görüşmek istemiyosanda saygı duyarım hoşçakal diye msj yazım cevap gelmedi biliyordum gelmiyeceini sadece ilerde içimde kalmasın niye yazmadım diye üzülmüyüm pişman olmuyum diye yazdım artık bundan sonrada kendisi bilir bayramdan sonrada bütün numaralarımı deiştirip yeni sayfa açıcam kendime inşallah hakkımda hayırlısı olur artık üzülmek istemiyorum beni üzmeyecek birini bulduğuma inandığım zamana kadarda kimseyi sokmuycam hayatıma düşündüm vede böle bir karar aldım...

cnm benim artık yapacak birşey yok, herşeyin hayırlısı de ve yeni bi sayfa aç hayatında. zamanla geçecek herşey.. inş. o ZAMANlar gelir de bizde mutlu oluruz :teselli:

hakkımızda hayırlısı olsun canım benim allah iyi insanlarla karşılaştırsın artık yapcak bişi yok biz onları deil onlar bizi kaybetti

bugün benim doğum günüm hem mutlu hem üzüntülüyüm keşke arasa onu çok özledim hep bugünü bekliyordum yanıma gelecekti ondan tek istediğim yanımda olması ve sarılıp kokusunu içime çekmemdi onsuz yapamıyorum ben anladımki ben onu çok sevmişim kimseyi sevmediğim kadar keşke bana dönse aşkımm doğum günün kutlu olsun dese süpriz yapsa yanıma gelse heralde ölürdm bunun için onu çok ama çook özledim çok mutsuzum :,( yinede umudum var bugün tek onun msjını bekliycem

veee doğum günümde bile bi msj atmayı çok gördü bütün umutlarım söndü onun sayesinde hayattan soğudum insanların sevgisine inanmaz oldum onu çok şımarttım hep bundan dolayı böle oldu ben kovaladıkça o kaçtı halen bütün olanlar bi rüyaymış ve ben halen kabus görüyorum uyanınca herşey normale dönecekmiş gibi gelio inanamıyorum olanlara 27 gün oldu ama ben halen ilk günkü gibi üzülüyorum ağlıyorum sürekli onu hatırlatan arkadaşlarım oluyo aniden ağlamaya başlıyorum yada tutuyorum kendimi içime ata ata patlıcam bi gün bi tek buraya yazıyorum duygularımı içimde yaşamaya çalışıyorum genelde ama dayanılmaz anlar oluyo.. ve o anlardan bi an şuan...(( etrafımdaki herkes hani çok seviyodu noldu die bakıo küçümser gibi bende inanamıyorum halen olanlara... keşke bi rüya olsa

Bende ayrılalı 3 ay oldu ve doğum günüm vardı bu ay benimde. Umutla bekledim ama bir mesaj çekmedi. Neler hissettiğini anlayabiliyorum. Barışmak istese bu fırsatı değerlendirir doğum günümü kutlardı dedim ama yapmadı dememkki barışmak istemiyor. Hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden çok yalnızım.Buraya girmekten başka birşey bulamıyorum başkalarının yaşadıklarını okuyup yalnız olmadığımı hissediyorum en azından.Hani demişsinya canım keşke bir rüya olsa bende eski fotoğraflara bakıp keşke geçmişe dönsem diyorum ama olmuyor. Bir yandanda gençliğimi doğum günümü bile kutlayacak kadar vefası olmayan birinin arkasından üzülerek geçirmekte istemiyorum.Çıkmazlardayım.Allah yardımcımız olur umarım

aynı durumdayız canım bende çok yalnız hissediyorum duygularımı burada paylaşmaktan başka bişi bulamıyorum keşke eski günlerimize dönebilsek diyorum halen ayrıldığımıza inanamıyorum arıycak aşkım napıyosun diycek gibi gelio halen kabullenemiyorum bi doğum günümü kutlayabilirdi bukadar değerim yokmuş yaşananları düşündükçe biz hiç tartışmamıştık bile çok mutluyduk ikimizde böle bitemez diyorum içim içimi yiyo gurur yapsa bu kadar gurur yapılmaz demekki unutulmuşuz çoktan yoksa hiç deilse bi doğum günü msjı atabilirlerdi (

çok çabuk sinirleniyorsunuz. erkeklerin bi çoğu böyle. biraz daha alttan alıp ılımlı davranmakta fayda var bence. elde tutmayı bilceksiniz. hemen "senin sorumsuzluğuna dayanamıycam diye msj attım biri warsa söle dedim cvp yok sonra gece 3 halen cewap yok lanet olsun seni tanıdığım güne sana verdiğim emeklere acıyorum şuan ne halt ediyosan o haltı yemeğe devam et bitti tamam dahada aramam" demek de ne demek. bence ne olduğunu düzgünce konuşmak gerek. eğer sorumsuzluk varsa ayrılırsınız. ama bu şekilde konuşmak çook yanlş bana göre

umarım bundan sonrası iyi olur senin için. karşına sana daha fazla değer veren ve seni üzmeyecek biri çıkar. ama seninde biraz dinleme ve karşılıklı konuşma tarafta olmanda fayda var.

sonrasında hatamı anladım özür diledim alttan aldım ama hiç bi cevap yok çok sert çıktım ağır konuştum biliyorum ama ben onu geri kazanmak istiyorum dayanamıyorum şimdide onsuzluğa geri kazanmak için herşeyi yaparım sinirle yazdım ama çok ama çok pişman oldum :'( facemizi kapatmıştık açmış ben görmüyüm diye ortak arkadaşlarımızı silmiş beni msninden silmiş çok ağırıma gitti başım çatlıyo onu halen çok kıskanıyor ve seviyorum olmuyo ya hatamı anladım oof oof napcam ben ya :'((

veeeeeeeeeee soooooooooon bugün duydumki bi güzeel boynuzlanmışım benim sözlerimde bahane olmuş aklının ucunda dahi yokmuşum artık arkadaşım halen arıycak die bekliosun biliorum ama o seni tamamen unutmuş vede başka biriyle çıkıyomuş dedi ne güzel dimi aldatılmışım gelde artık erkeklere güven bitti benim için artık gönül ilişkileri arkadaşlarım bir bir evlenirken ben hayatımın sonuna kadar yalnız yaşıycam kimseye güvenemeden sevemeden çekip gitcem bu hayattan bu kadar nefret doluyum erkeklere artık..

valla ne deyim çok üzüldüm ama herşeyin hayırlısı die düşün, seni gerçekten sevmeyen biriyle ne kadar devam edebilirdin ki.. ondan kurtulduğuna sevinmelisin. öle de düşünme güvenilecek erkeklerde var cnm bi gün seninde karşına çıkar inş. o zaman buraya yazarsın opuyorumnanaktan

inşallah sevdiğim biride bana değer verir ve gerçekten güvenirim ona bunu okadar çok istiyorumki

kızlar yılbaşında msj attı iyi yıllar inş bu yıl mutlu olursun yazmış bende sanada ii yıllar inş sende mutlu olursun yazdım oda ben çok mtluyum zaten sorun yok bys yazmış bende sorun olduğundan deil iyi dileklerinin geri dönüşüydü bendede sorun yok emin ol yazdım sonra yazmışki ne sorun olcak face açılmış sevgili yapılmış yazmış bende onu sen yaptın ayrılır ayrılmaz biriyle çıktın herkesi kendin gibi sanma sevgilimde yok yazdım oda ii öle olsun bakalım gece müsait olursan konuşalım yazmış tamm dedim sonra gece konuştuk ..

aradı hiçbişi yokmuş gibi napıosun dio iyiyim dedim çok mutlu gelio sesin sevindim dedi içim rahatladı dedi 2 ay sonra nerden aklına geldim dedim ii olup olmadığını merak ettim dedi yılbaşını kutlamak istedim dedi senin aklında yokum kutlamadıına göre dedi evet dedim hani seviyodun seven insanın sevgisi bu kadar kolaymı biter dedi bende senin o kızla çıktıını duyduğum anda kendini sevgini bitirdin dedim sevgim bitmişti ayrılmasaydım devam etseydim dahamı iyiyidi dedi ben zaten öle bişiyi asla istemezdim dedim sana dönmek gibi bi niyetimmi var sanıosun dedi benim zaten öle bi düşüncem asla olmaz dönsen bile dedim yaa eski günleri açıo ben senin eşyalarını atmadım her dolabımı açtıımda görüyorum yüzüğü telefona vuruo atmamış ben attım dedim tşörtün var bi dedim onu sakla bi hatıra kalsın felan dedi ben saklıycam dedi fularımı halen kokluyomuş yeni çıktıım kızla çok mutluyum beni tamamlıyo iyi bi ailenin kızı çok afilli biri deil ama çok sevio beni senin eksiklerini onda buluyorum dedi bende tamm negüzel tamamlıyomuş mutlu olun ne diim dedim banada çok teklif eden var ama kimseyi istemiorum okadar seviolarki ama artık kimse olmucak dedim benim kadar seni kimse sevemez dedi seni çook sevmiştim dedi telefonu kapatcam kapattırmıo ve bana haytım bitanem dio sanki çıkıoruz kızdım sevgiline yaptıın adilik böle konuşma dedim son konuşmamız zaten bu dedi daha seni aramıcam sende beni dedi dedim beni gizliden arayan senmisin bi aydır dedim önce inkar etti evet benim dedi msnime girendemi senmisin dedim evet benim dedi profil resmin nekadar tatlıydı güzeldi dedi çook özlemişim seni dedi kapatırkende seni seviyorum dedi bende dayanamadım bende seni seviyorum dedim sabah 8 olmuş halen telefonu kapama nolur dio faceme bakmış ooh birsürü erk var kim dedi yakışıklı yakışıklı çocuklar isimlerini soruo kim bunlar dio face şifremi istedi resimlerime bakcakmış vermedim yaaa hem ilk başta sevgim bitti dio sonrada böle özlemişim eski günler çok güseldi keşke sevgimi bitirmesydin keşke şuan halen berber olcaktık dedi nie böle olduk dedi iç çekti sürekli artık arkadaşta olmayı beceremeyiz sevgili olmayıda beceremedik dedi veee bölece bittiii sebep olarakda son olarak uzakta olduğum için heran yanında olamadıım için özlüomuş ondan ayrılmış...

neolur bana yardımvı olun ne bu şimdi iki aydan sonra sevgilisi olmasına rağmen nie aradı unutmuş olmama rağmen sizce?? beni çook üzdüğü için içi hiç rahat deilmiş başına okadar olay gelmişki benim ahımın tuttuğunu düşünmüş bana çektirdiklerinin cezasını çektiğini düşünüomuş sesimi mutlu duyunca ooh içim rahatladı öle rahatladımki dedi ne buu nolur bana yardımcı olun lüüütfeen (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…