görüşlerin çok doğru bana yardımcı olduğun için teşekkürler burcucum artık sabırlı olmayı öğrenmeliyim duygularımı kontrol etmeliyim benim yaşadıklarımı yaşamış biri olarak beni anlarsın bu çok kolay olmuyo
aa dediği lafa bak ya dönecek olsam 1 ay beklermiyim ne sanıyomuş ya bu kendini ooofff off bu erkekler bıktım valla ya yaşlandığımı hissediyorum ya 21 yaşındayım ama çok yoruldum ruhen yok canım kendi numaramdan aramıycam açmama ihtimali var yeni hat alıp arıycam arıycak olursam böle yapcam senin görüşlerinede çok önem veriyorum bugün oturup adam akıllı düşünüp karar vericem çok saol bu zor günlerimde görüşlerinle çok yardımcı oldun bana iyiki seninle konuşmuşum desteğin için çok saol kaydirigubbakcemile5
burcucum kalbimden tamamen attım onu duydumki o beni çoktan silmiş aramakla kendini üzersin o seni çoktan bitirdi dedi arkadaş bu sözler bi kurşun kadar işledi içime yıkıldım o an ama ne fayda bitti artık... büyümek çok zormuş.....
hikayeni okudum çok üzüldüm senin adına,,
benimde erkek arkadşımla zor zamanlar yaşıyoruz bana zaman ver dedi bu 1. gün daha senağlama bilmiyorum bundan sonra noluruz senağlama
Hayırlısı olsun canım yaa.
Yaprak dökümü gibi ayrılıklar duyuyorum bu sitede hergün.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin.
amin biz ayrılmadık yada ayrıldık galiba da ben inanmak istemiyorum
ayrılmak mı istiyosun dedim hayır kafam karışık dedi
herşeyin hayırlısı tabi..
Canım hayır demiş işte.
Ümitsizliğe kapılma bence.
Kafasını toplasın taze bi şekilde devam edersiniz.
Sıkılacak bişey yok bence.
Olur böyle şeyler.
çok teşekkür ederim ..inş senin ddediğin gibi olur ,,böyle beklemek çok zor geliyo işte.. ama mesaj falan atmadım kafasını toplasın iyice diye
Atma canım atma.
Benim eski lalede zaman istemişti bende hayır demiştim
Ya hep ya hiç demiştim
sonra daha kötüye gitmeye başlamıştı bu sefer ben istedim zaman
İyi olur merak etme sen Allahın izniyle..
arkadaşın konusunu da işgal ettim ama ,
inş. ii haberlerini veririm sana burdan ..
Şekerler ben kaçıyorum.
Çok uykum geldi.
Mutsuz sıkma canını canım.
İnan geçmeyecek sanıyosun ama geçiyo gülüm.
Mnkks sende sabret canım. Düzelecek inş. burdan haber ver mutlaka.
İyi gecelerrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?