• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım??? :(

canım bunlar hep laf ya

daha kendi anasına lafını geçiremiyor kaderiniz bir olcak vs

yani inan şu yaşlarını boşuna üzülerek geçiriyorsun
Bende bundan endiseliyim 18 yasinda insan annesine lafini geciremiyor ustune annesi telefonunu aliyor ve kiriyor ben saskinliktan zaten inanamadim resmen... cok seviyorum bir hiç ugruna bitsin istemiyorum :cry:

Son düzenleme:
Okuyorum ve basariliyimda okulumda ama onu da seviyorum birakmak istemiyorum iyice dusunup mantikli bir karar vermek istiyorum bu yuzden fikirleriniz benim icin onemli... 2 sene sonra buraya gelecek inşallah ama bu anneyle zor gibi gozukuyor bence ve ne yapacagimi bilmiyorum haberde alamiyorum... iliskiden beklentim saygi sevgi ve sadakat... ama annesi zaten sorunlarımızı ikiye katlıyor... hersey ust uste geliyor yoruldum...:KK43:
Gelecegine odaklan ve kimsenin seni yolundan cevirmesine izin verme. Bu cook sevdigin erkek arkafasin bile olsa.

Basarini heba etme sakin. Bu hayatta once sen var olacaksin saygin bir kimlikle.

Yazdiklarinla aklinn bi karis havada olmadigi belli. Zamana birak hayatinin merkezinden onu cikar okulunu koy.

Gelecegine odaklan ve kimsenin seni yolundan cevirmesine izin verme. Bu cook sevdigin erkek arkafasin bile olsa.

Basarini heba etme sakin. Bu hayatta once sen var olacaksin saygin bir kimlikle.

Yazdiklarinla aklinn bi karis havada olmadigi belli. Zamana birak hayatinin merkezinden onu cikar okulunu koy.
Cok haklisiniz ben ayaklarimin ustune basmak istiyorum kendi ekonomik ozgurlugum olsun saygin bir yerde olayim istiyorum... oylesine birsey olsa arkama bakmadan yol verirdim zaten ilk erkek arkadasim ve başta kabul etmedim cok fazla ugrasti daha sonra kurallarimi koydum oyle tamam dedim ama simdi cok seviyorum o da seviyor bir hiç ugruna annesi yuzunden bitmesini istemiyorum...:KK43:

Tanıdıklardan duyuyorum o yaşta çocuk anneleri üniversite sınavına hazırlansın okuluna odaklansın gibi sebeplerle kız erkek arkadaş olayına çok sıcak bakmıyorlar kafaları karışmasın diye o yüzden çok takılma bu noktaya ilerde geçecektir. Erkek arkadaşın inatlaştıysa o yüzden kırmıştır sonuçta sağlık önemli.bunu aranızda belli saatlerde konuşma planı yapıp annesini bu şekilde ikna edebilirsiniz hiç yoktan iyidir bence

Cok haklisiniz ben ayaklarimin ustune basmak istiyorum kendi ekonomik ozgurlugum olsun saygin bir yerde olayim istiyorum... oylesine birsey olsa arkama bakmadan yol verirdim zaten ilk erkek arkadasim ve başta kabul etmedim cok fazla ugrasti daha sonra kurallarimi koydum oyle tamam dedim ama simdi cok seviyorum o da seviyor bir hiç ugruna annesi yuzunden bitmesini istemiyorum...:KK43:
Bitirme sadece onceligin o olmasin. Mutlaka bir meslek edin egitimini tamamla. Sadece bu sorunlarin egitimini okulunu etkilemeye baslarsa bi secim yapman gerekecek. Umarim kendi hayatini secersin.

Tanıdıklardan duyuyorum o yaşta çocuk anneleri üniversite sınavına hazırlansın okuluna odaklansın gibi sebeplerle kız erkek arkadaş olayına çok sıcak bakmıyorlar kafaları karışmasın diye o yüzden çok takılma bu noktaya ilerde geçecektir. Erkek arkadaşın inatlaştıysa o yüzden kırmıştır sonuçta sağlık önemli.bunu aranızda belli saatlerde konuşma planı yapıp annesini bu şekilde ikna edebilirsiniz hiç yoktan iyidir bence
Kendisinden hicbir haber bile alamıyorum ve zaten üniversiteye gidiyor ben annesine anlam veremiyorum kendisinin boyle birseye karsi cikamamasina hic anlam veremiyorum... cok yoruldum... aglamaktan cok yoruldum...:cry:

Kendisinden hicbir haber bile alamıyorum ve zaten üniversiteye gidiyor ben annesine anlam veremiyorum kendisinin boyle birseye karsi cikamamasina hic anlam veremiyorum... cok yoruldum... aglamaktan cok yoruldum...:cry:
Karşı çıkmış ama istemiş telefonu anneside kırmış diyorsunuz. Sizin için kolay görünüyor olabilir belki ama onun ailesinin içine girmeden bilemezsiniz nasıl insanlar olduğunuzu . Sosyal medyadan mesaj atın fikrinizi söyleyin uygun zamanda konuşursunuz inşallah

Karşı çıkmış ama istemiş telefonu anneside kırmış diyorsunuz. Sizin için kolay görünüyor olabilir belki ama onun ailesinin içine girmeden bilemezsiniz nasıl insanlar olduğunuzu . Sosyal medyadan mesaj atın fikrinizi söyleyin uygun zamanda konuşursunuz inşallah
En azından bir sekilde bana herhangi bir sekilde mesaj atmasını beklerdim aglamaktan gozlerim sisti uyku bile uyumuyorum onu da anlamaya calisiyorum ama cok yoruldum...:cry: zaten bir konussak en azindan biraz rahatlarim ama konuşamıyoruzda... tavsiyeleriniz icin cok teşekkür ederim...:cry:

Valla simdi inanmasanda kimleri cok sevdik unutamam dedikte tarih oldular.

Sana bi tavsiye hayatindan cok kimseyi sevme.
Keske uygulayabilsem... başta boyle degildim o cok sevdi beni vazgeçmedi cok ugrasti basta kendimi kontrol ediyordum sonra ne oldu bilmiyorum ben de cok sevdim ve kontrolumu kaybettim...:cry:

Kızlar hiçbir şey düzelmiyor çok uğraştım ama düzelmiyor haber dahi alamıyorum doğru düzgün ve bitik bir haldeyim annesine mesaj atmayı düşünüyorum benimle sorunu neymiş öğrenmek istiyorum ne yazmalıyım ne yapmalıyım ağlamaktan gözlerim şişti :cry::cry:

Back