- 13 Nisan 2016
- 167
- 62
- 48
- Konu Sahibi dertlerderya461
-
Haklısınız ama gercekten sevmesem hic ugrasmazdim ve onunda beni sevdigini biliyorum cok kotu bir durumdaydi o da18 yaşında kendine çektirdiğine değer mi? bırak ne hali varsa görsün. o anadan çok çekersin sen hem belli değil mi..
2 sene sonra gelecek buraya ama ben bir hiç için bitirmekte istemiyorum seviyorum sevdigini de biliyorum çünkü ve düzgün biri saygılı ama gercekten uzak mesafe iliskisi zor... anneside 2 ye katlıyor zaten sıkıntımızı... gercekten o kadar moralim bozuk o kadar uzgunum ki hicbir sey dusunemiyorum dogru duzgun gercekten yoruldum...Bir kaç sene sonra şunu dert ettiğin için kendine kızacaksın.
18 yaşında uzak mesafe ilişkisi yürütmeye çalışmak çok mantıklı gelmiyor.
Yakın vakitte yan yana olmayacaksanız salt telefondan neyi paylaşabilirsiniz?
Okuluna bak, sakın evlenmeyi düşünme...
bu stresi sana yaşatmaya hakkı yokMerhaba,
Kızlar benim sorunum erkek arkadaşımın annesi, birkaç gün önce erkek arkadaşım baş agrisi sikayetiyle doktora gitti ve gozlerinde bozulma varmış biraz ama bunu bana kardesinin telefonundan yazdi, annesi telefonunu almış, ben önce birsey demedim sakin karsiladim, ama sonra ki gun hicbir sosyal medya hesabina girmeyince endiselendim, saat aksam 9 gibi mesaj geldi, arkadasinin evindeymis arkadasinin telefonunu kullaniyormus, cok kötü bir haldeydi, morali cok bozuktu, ben ise butun gun haber alamadigim icin cok sinirliydim cunku cok endiselenmistim ve bunu ona da yansittim, bu defa tabiki bunun uzerine telefonumu kesinlikle geri alıcam dedi, ben istemiyorum almani falan artik yoruldum falan dedim, cunku daha oncede ailesi ve arkadasi yuzunden stres yasadim, sonra cikti sosyal medyadan, daha sonra haber alamadim gece ve uyudum, ertesi gun oglen mesaj atmis, gercekten cok kotu bir durumdaydi annesi telefonunu kırmış, (dogru söylediğini biliyorum), dusunebiliyor musunuz 18 yasinda insanin annesi gunlerce telefonuna el koyup daha sonrada geri istedi diye kirar mi ya? Hicbir nedende yok, annesinin bahanesi gozlerinin bozulmasi, ama asıl derdi benim, cunku oglunun benimle iliskisi oldugunu benimle konustugunu biliyor, oglunun beni sevdigini ve tek iletisimimizin telefonda oldugunu bile bile telefonunu aliyor, ustune birde kiriyor, zaten ayri sehirlerdeyizsonra aksam geldi sosyal medyaya, yine arkadasinin evindeymis, onun telefonunu kullaniyormus, cok uzgundu, beni birakma herseyi atlatıcaz herseyi duzelticem seni cok seviyorum vs. gibi şeyler yazdi, seni cok ozledim diye agliyordu, gercekten cok kotuydu, 10 dakika konusabildik, birden cikti ve hala haber alamadim, gercekten cok kotuyum zaten yeterince uzak yerlerde yasiyoruz, ne yapacagimi bilmiyorum ne yapmaliyim??? Fikirleriniz onemli benim icin ve okuyan herkese teşekkürler...
Okuyorum ve basariliyimda okulumda ama onu da seviyorum birakmak istemiyorum iyice dusunup mantikli bir karar vermek istiyorum bu yuzden fikirleriniz benim icin onemli... 2 sene sonra buraya gelecek inşallah ama bu anneyle zor gibi gozukuyor bence ve ne yapacagimi bilmiyorum haberde alamiyorum... iliskiden beklentim saygi sevgi ve sadakat... ama annesi zaten sorunlarımızı ikiye katlıyor... hersey ust uste geliyor yoruldum...Fikirlerimizi dikkate alacak misin? Bildigini mi okuyacaksin yoksa?
Bence bildigini yapacaksin cunki asiksin. O zaman ben sorayim.
Iliskiden beklentiniz ne?
Kotu gunleri nasil atlatacaksiniz?
Kotu gunleri atlatinca ne olacak?
Not: zor gunlerin gecmesi icin erkek arkadasinin buyumesi elinin ekmek tutmasi ailesinin buyrugundan cikmasi laxim. Ortalama kac yil surer bunlar dusun.
Okuyor musun?
Evet bende bu yuzden cok soguk ve sert cevaplar verdim cunku en azindan şu saatte gelebilecegini şu saatte gelemeyeceğini ne olup bittigini okulda arkadasinin telefonundan yazabilir gerci şu an nasil bir durumda bilmiyorum ama beni bu kadar endiselendirmeye hakki yok cok fazla stres altindayim haber alamayinca daha da kötü oluyorum ve yoruldum... cok yoruldum...bu stresi sana yaşatmaya hakkı yok
cevap veremeyecekse de şu kadar saat konuşamayacağım deyip bir mesaj bile atabilir
Büyük ihtimal annesi yaşının küçük olduğunu düşünüyordur oğlunu korumaya calisiyodur. Doğal bir şey bu. Okulunu etkilememesini istiyordur. Seninle ilgili bi problem olduğunu sanmıyorum seni görmeden tanımadan ne problemi olabilir ki? Gencsiniz henüz önünüzde uzun yıllar var ama gerçekten sevdiğini dusunuyorsan sonuna kadar git bence asilmayacak şeyler değil çünküMerhaba,
Kızlar benim sorunum erkek arkadaşımın annesi, birkaç gün önce erkek arkadaşım baş agrisi sikayetiyle doktora gitti ve gozlerinde bozulma varmış biraz ama bunu bana kardesinin telefonundan yazdi, annesi telefonunu almış, ben önce birsey demedim sakin karsiladim, ama sonra ki gun hicbir sosyal medya hesabina girmeyince endiselendim, saat aksam 9 gibi mesaj geldi, arkadasinin evindeymis arkadasinin telefonunu kullaniyormus, cok kötü bir haldeydi, morali cok bozuktu, ben ise butun gun haber alamadigim icin cok sinirliydim cunku cok endiselenmistim ve bunu ona da yansittim, bu defa tabiki bunun uzerine telefonumu kesinlikle geri alıcam dedi, ben istemiyorum almani falan artik yoruldum falan dedim, cunku daha oncede ailesi ve arkadasi yuzunden stres yasadim, sonra cikti sosyal medyadan, daha sonra haber alamadim gece ve uyudum, ertesi gun oglen mesaj atmis, gercekten cok kotu bir durumdaydi annesi telefonunu kırmış, (dogru söylediğini biliyorum), dusunebiliyor musunuz 18 yasinda insanin annesi gunlerce telefonuna el koyup daha sonrada geri istedi diye kirar mi ya? Hicbir nedende yok, annesinin bahanesi gozlerinin bozulmasi, ama asıl derdi benim, cunku oglunun benimle iliskisi oldugunu benimle konustugunu biliyor, oglunun beni sevdigini ve tek iletisimimizin telefonda oldugunu bile bile telefonunu aliyor, ustune birde kiriyor, zaten ayri sehirlerdeyizsonra aksam geldi sosyal medyaya, yine arkadasinin evindeymis, onun telefonunu kullaniyormus, cok uzgundu, beni birakma herseyi atlatıcaz herseyi duzelticem seni cok seviyorum vs. gibi şeyler yazdi, seni cok ozledim diye agliyordu, gercekten cok kotuydu, 10 dakika konusabildik, birden cikti ve hala haber alamadim, gercekten cok kotuyum zaten yeterince uzak yerlerde yasiyoruz, ne yapacagimi bilmiyorum ne yapmaliyim??? Fikirleriniz onemli benim icin ve okuyan herkese teşekkürler...
Evet mutlaka oyle dusunuyordur bu yuzden daha once hep sakin kaldim ama benimle tanistiktan sonra derslerine daha fazla asıldı hergun calisiyor yanima gelebilmek icin benimle bir gelecek hayal ediyor bu gerceklessin diye ugrasiyor... ama zaten uzak mesafe zorken annesi daha da zorlastiriyor durumu beni tanimiyorda neden boyle yapiyor bilmiyorum annesi ve gercekten seviyorum gercekten sevdigini de dusunuyorum ama hersey o kadar ust uste geliyorki yoruldum...Büyük ihtimal annesi yaşının küçük olduğunu düşünüyordur oğlunu korumaya calisiyodur. Doğal bir şey bu. Okulunu etkilememesini istiyordur. Seninle ilgili bi problem olduğunu sanmıyorum seni görmeden tanımadan ne problemi olabilir ki? Gencsiniz henüz önünüzde uzun yıllar var ama gerçekten sevdiğini dusunuyorsan sonuna kadar git bence asilmayacak şeyler değil çünkü
Bence eğer şimdi bırakırsan zor gününde yanında olmamış olursun zaten bekle sular durulsun o zaman konuşursunuz derdini anlatirsinEvet mutlaka oyle dusunuyordur bu yuzden daha once hep sakin kaldim ama benimle tanistiktan sonra derslerine daha fazla asıldı hergun calisiyor yanima gelebilmek icin benimle bir gelecek hayal ediyor bu gerceklessin diye ugrasiyor... ama zaten uzak mesafe zorken annesi daha da zorlastiriyor durumu beni tanimiyorda neden boyle yapiyor bilmiyorum annesi ve gercekten seviyorum gercekten sevdigini de dusunuyorum ama hersey o kadar ust uste geliyorki yoruldum...
Canım birde 18 yaşında yani küçükte degil telefonunu alıyor üstüne kiriyor ben annesine gercekten anlam veremiyorum gercekten cok yoruldum... ama beni gercekten sevdigini bilmesem hic uzatmam ayrilir yoluma bakarim ama o da bende gercekten seviyoruz... ne yapacagimi bilmiyorum... mantikli dusunmeye calisiyorum...Canım kusura bakma ama bugun olmasa yarın ayrılacaksın.
Bu çocukla evleneceğini filan sanmıyorsun inşallah .
Bu yaşta kendine bu eziyeti reva görme ve ayrıl gitsin.
Annesinin telefonunu alması filan komik yani. .
Uzak mesafe ilişkisi zaten. Hiç zorlama, neler çıkar karşına.
Evet bende bunu istemiyorum zor gununde terk edip gitmek istemiyorum cunku kotu durumdaydi beni birakma seni cok seviyorum herseyi duzelticem yanina gelicem gelecegimiz birlikte kaderimiz birlikte falan diyordu...bende bir an once herseyin eski sakinligine donmesini ve bu konuyu acikca konusmayi istiyorum canim... cok yoruldum... cok uzgunum...Bence eğer şimdi bırakırsan zor gününde yanında olmamış olursun zaten bekle sular durulsun o zaman konuşursunuz derdini anlatirsin
Inanin ne yapacagimi bilemiyorum...boşan
şaka bi yana ayrıl
uzak mesafe bi de üstüne tel kırma aile problemi vs
çekilcek dert değil
Bencede öyle hemen silip atma bu şekilde bir şey elde edemezsin kendinde uzulursun canım. Mutlu ol inşallah :)Evet bende bunu istemiyorum zor gununde terk edip gitmek istemiyorum cunku kotu durumdaydi beni birakma seni cok seviyorum herseyi duzelticem yanina gelicem gelecegimiz birlikte kaderimiz birlikte falan diyordu...bende bir an once herseyin eski sakinligine donmesini ve bu konuyu acikca konusmayi istiyorum canim... cok yoruldum... cok uzgunum...
Evet cok fazla uzulecegimi biliyorum cunku gerçekten seviyorum... cok tesekkur ederim yorumlarınız için... gerçekten mutlu olmayi istiyorum sevdiğimle ama...Bencede öyle hemen silip atma bu şekilde bir şey elde edemezsin kendinde uzulursun canım. Mutlu ol inşallah :)
Evet bende bunu istemiyorum zor gununde terk edip gitmek istemiyorum cunku kotu durumdaydi beni birakma seni cok seviyorum herseyi duzelticem yanina gelicem gelecegimiz birlikte kaderimiz birlikte falan diyordu...bende bir an once herseyin eski sakinligine donmesini ve bu konuyu acikca konusmayi istiyorum canim... cok yoruldum... cok uzgunum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?