ne yapmalıyım ?

alarmı taktıralım diyor pencereye de demir yaptıralım hemen yaptıralım tamam diyor bana evi taşı deme kalan herşeye tamamım diyor..
ama işte bende bu işin sonu yok ne yaparsan yap bi huzursuzluk sanki şu saatten sonra bu evde olmazmış gibi geliyor diyorum..
anlaşamadıgımız bu.

ben gitcem yarın sabah kalsın bende evde yalnız bakalım ne hissedecek nasıl uyuyacak..
Devam etmeye karar verirsen mutlaka yaptır bunları, kvnin de yüzüne bile bakmazsın bundan sonra. Savaşmaya karar verirsen manevi olarak kuvvetli olman lazım canım, enerji toplamaya çalış. Belki eşin de fikir değiştirir taşınma konusunda

Devam etmeye karar verirsen mutlaka yaptır bunları, kvnin de yüzüne bile bakmazsın bundan sonra. Savaşmaya karar verirsen manevi olarak kuvvetli olman lazım canım, enerji toplamaya çalış. Belki eşin de fikir değiştirir taşınma konusunda

şuan devam edebileceğime inanmıyorum.. ayrılık fikri de çok canımı yakıyor ama hangisi benim için daha iyi bilmiyorum.. dilerim hayırlısı olur.

hepinize çok çok çok teşekkür ederim..
gerçekten iyiki varsınız.

yarın gidicem inşallah sonrasında Allah büyüktür.

Alarm sistemi yaptırın, camlara kapılara kilit taktirin. Demir kapı da tabi. Kayınvalideniz de girmeye gitmeye duruma alısacak. Sonra da zaten zamanla siz açık bıraksanz da girmeyecek. Ayrıca yangın su dogalgaz alarmı da taktirin. Yani bunlari kayinvalide icin yapacaksınız ama uzun vadede sizin de faydanıza olacak seyler hep.

Kalkıp gitmek olmaz. Yarın birgün bir durumda esiniz de basip gitsin o halde? Bence fevri davranıyorsunuz. Kv ile gorusmeyin aramalarini mesajlarini acmayın. Esin de eve sokmasn müsait degiliz deyip. Tamamdr bu kadar iste.

Bosu bosuna sevdigin adamla iliskine zarar gelecek durumda bulunma.

He ben esinizin yerinde olsam kendi anneme bu kadar bile bir tepki veremezdim, herkesi kendiniz gibi dusunmeyin.

Kamera taktırın isterseniz bakın ben evinizde ne yapıyorum diye bir laf etmişti kv.. bir kere kamera taktırsan istediğin an evini telinden izlersin onun gelip kontrolüne gerek kalmaz dersin. Her yere demir yaptır hem sadece kv değil hırsızlar içinde malum yol gösteren biri var.. ama bence eşini bırakıp gitme.. tamam çok iyi biri ama bir yerde o da patlar olan yuvanıza olur diye korkuyorum çok istiyosanız annenize gidin yolda arayın.

Ben cok korkarim böyle seylerden, eski konuunuzda da dibine kadar hak vermistim size..
Esiniz arkanizda cok şükür ki..
birbirinizden asla vazgecmeyin gereksiz ve takintili bir kadin icin.
ALlah inşallah cocuk nasio ettiginde de bu kadina baktirmayin.
Evinizin guvenligini arttirin diyecek bir sey yok.
Kadin akli basinda degil kesinlikle..

şuan devam edebileceğime inanmıyorum.. ayrılık fikri de çok canımı yakıyor ama hangisi benim için daha iyi bilmiyorum.. dilerim hayırlısı olur.

hepinize çok çok çok teşekkür ederim..
gerçekten iyiki varsınız.

yarın gidicem inşallah sonrasında Allah büyüktür.
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah eşinin aklı başına gelir iyice dönülmez bir yola girmeden ...

Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah eşinin aklı başına gelir iyice dönülmez bir yola girmeden ...
Ya canım eşinin aklı başına gelir inş demişsin ama eşinin bir suçu var mı Allah aşkına? Zavallı adam öyle bir arada kalmış ki ne yapacağını şaşırmış bence.. hala da eşinin yanında şükür.. nolur eşinizi seviyorsanız ayrılık fikrini unutun böyle iyi eşler her zaman insanın karşısına çıkmaz:super:

Ya canım eşinin aklı başına gelir inş demişsin ama eşinin bir suçu var mı Allah aşkına? Zavallı adam öyle bir arada kalmış ki ne yapacağını şaşırmış bence.. hala da eşinin yanında şükür.. nolur eşinizi seviyorsanız ayrılık fikrini unutun böyle iyi eşler her zaman insanın karşısına çıkmaz:super:
Eşi pembesunun yanında gb görünüyor ama alttan alttan pembesuya anamdır idare edecez mesajı veriyor. Ayrıca ilk konuları okudunuz mu bilmiyorum olayların bu noktaya gelmesinin tek sebebi adamın kendisi. Dün güya istersen bu evden taşınırız diye bol keseden sallıyordu bugün pembesu taşınalım deyince çok güzel yan çizdi. Babama söz verdim bilmemne. Babasına anamla bir olup karımı delirtecez diye mi söz vermiş? Ne şiş yansın ne kebap kafasında adam.

Eşi pembesunun yanında gb görünüyor ama alttan alttan pembesuya anamdır idare edecez mesajı veriyor. Ayrıca ilk konuları okudunuz mu bilmiyorum olayların bu noktaya gelmesinin tek sebebi adamın kendisi. Dün güya istersen bu evden taşınırız diye bol keseden sallıyordu bugün pembesu taşınalım deyince çok güzel yan çizdi. Babama söz verdim bilmemne. Babasına anamla bir olup karımı delirtecez diye mi söz vermiş? Ne şiş yansın ne kebap kafasında adam.
Evet takip ediyorum pembesu pembesu yu ama ortada boşanacak bir sebepte yok. Tabi çok ciddi bir mevzu ama boşanmak çözüm değil. .

sadece bi an tek bir an o cesareti bulup gidebilsem bir daha dönmem..
hani beni korkutan yeni bi hayata başlamak yada insanların tepkisi de değil.beni korkutan onsuz bi hayat.. ona nasıl başlanır hiç bilmiyorum.kavgalıyken bile sesine hasret kaldıgım adamı hayatımdan nasıl çıkartabilirim bilmiyorum.
bir an Allah bana güç kuvvet verse o cesaret gelse ve çıkıp gitsem bu işkence bitse diyorum.. ama nasıl zor bi kararmış.
Bir gün akıl hastası olup yüzünde kırışıklıklar, saçında beyazlar belirdiğinde onsuz bir hayat düşüncesi tırı vırı kalıyormuş. Anneannem öyle dedi, bugünkü aklım olsa evlenir göz yumar mıydım diye anlatmıştı bana. O da kaynanasından çok çekmiş, aynı evde oturmuş. Ayrıldı anneannem ve hiç pişman değilim ayrıldığıma der hep.
Şu an ne derdi tasası, sağlık sorunu ve derdi varsa hepsi dedem yüzünden.

Ama bence fevri davranıp habersiz çekip gitme. Çünkü her seferinde böyle gidersen ciddiye almayacak gitmelerini abla. Ben ne tavsiye edersem yalan olur ama babaannem sayesinde her türlü kaynana pisliklerini öğrendim evlilik üstünde. Anneme yapmadığını bırakmamıştı, annem de benden saklamazdı o yüzden onlardan yola çıkıyorum.
Eğer gideceksen bile ben döneceğini düşünüyorum, eşini de affedeceğini düşünüyorum, hatta gideceğini bile düşünmüyorum. Oldu da gittin, lütfen son şans verdiğini belirterek dön ve her tedbiri al, kayınvalidenle bir daha görüşme konuşma, evine de alma. Eşin yukarı gitsin görsün.
Baktın son şansını da çar çur ettiler, o zaman geri dönüş olmasın. Dayanamazsan hep affedersen yalama olur, kimse de sitemini derdini ciddiye almaz.

pembesu pembesu ben şöyle güzel bir tatile gitmeni destekliyorum ama habersiz gitmen doğru olmaz bence de.
aile birliğine ne olursa olsun saygı gösterilmeli, habersiz kaçar gibi bir yere gitmek doğru değil.
eşine bu akşam haber verirsen sebebi ile birlikte anlatırsan iyi olur. göndermemek gibi bir durumu olamaz zaten.

bence bu ayrılık eşine senden daha iyi gelecektir, belki gönül gözü açılır :KK3:

Bu mevzunun çözümü boşanmak değil. Emin ol. Yıpratıcı bir süreç ama geçecektir.

Evet takip ediyorum pembesu pembesu yu ama ortada boşanacak bir sebepte yok. Tabi çok ciddi bir mevzu ama boşanmak çözüm değil. .
ortada boşanmak için bariz sebepler yok mu? kv tarafından uygulanan psikolojik şiddet ve kendi evinde huzursuz olmak ciddi ve büyük sorunlar aslında. insan evinde bile huzur bulamıyorsa nerede bulur?

kardeşiyle arası çok kötü bir ömür sırtımda kambur diyor..

eşim delirir eminim buna annesiyle oturupta beni konuşmaz aksine çıkar nerede diye arar telefonları kapatsam bile polise gider asla sabırla bekleyipte 3-4 gün bırakyım gitsin dinlensin demez.
yeterki gitme ben giderim annemide köye götütürüm evde dinle kafanı dedi kaç kez..
bu evden çıkma diyor.
işe bile geldim mi diye bi kaç kez iş yerinden aradı deli gibi korkuyor gidicem diye..

ama evet @Laale haklı nasılsa döneceğim yer burası.. o yüzden gitmekle doğru mu yaparım bilmiyorum aslında eşimin yüzünü görmesem bırakabilirim onu ama görünce dayanamam çıkıp gidemem o evden.. acayip üzülüyorum. inanın kalbim tüm uzuvlarım acıyor tüm vucudum acı içinde bi yandan yaşadıklarıma inanamıyorum bi yandan da müthiş bi hayal kırıklığı var..
anahtarı değiştirdiğimiz günde kısa bi seyahate çıkmıştık eşimle tadımız kaçmıştı.. o zaman bundan daha kötü bi an olamaz heralde diyordum ki şimdi yaşadıklarım yanında hiç bişeymiş..

yarın sabah o işe gittiğinde bende çıkıp gidebilirim ama sonrası işte mesele.. yada eşime evet anneni gönder köye sende git başka yerde kal ben evimde biraz yalnız kalcam mı desem.. evde daha büyük azap her yerde eşim var zaten onu gördükçe daha çok ağlayasım geliyor..

Şilede birkaç gün kal kafanı dinle...

Sonra annenlere geç.Ramazanı annenlerde geçir .

Eşine de başka bir eve taşınıncaya kadar ASLA GELMEYECEĞİM burada kalacağım de.Seviyorsa zaten kabul edecektir.Anlasın ne kadar kararlı olduğunu

Anlamıyorum eşin babasına söz verirken bu evden ayrılmayacağım diyemi söz verdi yoksa annemi bırakmayacağım diyemi.İkisi çok farklı şeyler.Ona yakın farklı bir evde de oturup anasıyla ilginebilir.İlla dizinin dibinde mi olması gerekiyor.

ortada boşanmak için bariz sebepler yok mu? kv tarafından uygulanan psikolojik şiddet ve kendi evinde huzursuz olmak ciddi ve büyük sorunlar aslında. insan evinde bile huzur bulamıyorsa nerede bulur?
Boşanmayı ne çabuk söylüyorsunuz burada birbirini seven iki insan var.Tamam laftan anlamayan kayınvalide gibi büyük bir sorun var ama önce diğer bütün yollar denenmeli. Boşanmak en son çare olmalı.

Boşanmayı ne çabuk söylüyorsunuz burada birbirini seven iki insan var.Tamam laftan anlamayan kayınvalide gibi büyük bir sorun var ama önce diğer bütün yollar denenmeli. Boşanmak en son çare olmalı.
bence kv için mahkeme kararı çıkarttırmaktan başka çare yok. çünkü kv çirkef, sinsirella denilen türden. konu sahibi başa çıkamaz onunla, başka eve çıkmazsa.

ay gözlerim ağrıdı. konuyu biyere kadar okumuştum neler olmuş böyle. birincisi arkadaşlar kv masum değil. böyle insanları iyi tanırım. aşırı iyi davranışlar sergilerek ( yemek, temizlik vs) karşı tarafta minnet uyandırıp evin kontrolünü eline geçirerek istediğini yaparlar. bi sorun olduğunda da ben onlara neler neler yaptım diye anlatıp pembesuyu kendi anne babasına bile şımarık imajı çizdirir bunlar. eve de kontrol ettiğini sanmıyorum. maksat hakimiyet kurmak ben kazandım demek. bahane de hazır yani. konrol ettim temizledim falan. sanki isteyen oldu. ikincisi bu olay için boşanılmaz. ancak pembesu senin eşinin burnunu sağlam sürtmen lazım. o evde kalamazsın. eşine seni kaybetme korkusu hissettirmek zorundasın. mesleğin ne. olmadı tayin iste. eşin nasıl davranacak o zaman belli olur. ayrıca kv nin söylediklerine de inanma. yok ayrılmasınlarmış yok mutluluklarını istiyomuş. nefret ederim karı kocanın hayatına karışanlardan. söylediklerinin hepsi yalan. pembesu sen ayrılmadan o ilden ayrılmanın yollarına bak. böyle hayat sürmez

Back
X