kardeşiyle arası çok kötü bir ömür sırtımda kambur diyor..
eşim delirir eminim buna annesiyle oturupta beni konuşmaz aksine çıkar nerede diye arar telefonları kapatsam bile polise gider asla sabırla bekleyipte 3-4 gün bırakyım gitsin dinlensin demez.
yeterki gitme ben giderim annemide köye götütürüm evde dinle kafanı dedi kaç kez..
bu evden çıkma diyor.
işe bile geldim mi diye bi kaç kez iş yerinden aradı deli gibi korkuyor gidicem diye..
ama evet
@Laale haklı nasılsa döneceğim yer burası.. o yüzden gitmekle doğru mu yaparım bilmiyorum aslında eşimin yüzünü görmesem bırakabilirim onu ama görünce dayanamam çıkıp gidemem o evden.. acayip üzülüyorum. inanın kalbim tüm uzuvlarım acıyor tüm vucudum acı içinde bi yandan yaşadıklarıma inanamıyorum bi yandan da müthiş bi hayal kırıklığı var..
anahtarı değiştirdiğimiz günde kısa bi seyahate çıkmıştık eşimle tadımız kaçmıştı.. o zaman bundan daha kötü bi an olamaz heralde diyordum ki şimdi yaşadıklarım yanında hiç bişeymiş..
yarın sabah o işe gittiğinde bende çıkıp gidebilirim ama sonrası işte mesele.. yada eşime evet anneni gönder köye sende git başka yerde kal ben evimde biraz yalnız kalcam mı desem.. evde daha büyük azap her yerde eşim var zaten onu gördükçe daha çok ağlayasım geliyor..