- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.870
-
- Konu Sahibi yazarhanim35
hiç sevgili olmadık ayrılma durumumuz yokayrılma şeklinize bağlı olarak karar verin
Duygularınızı biliyor muydu? Bilmiyorduysa bu şekilde bilmesini mi istiyorsunuz? soru soruyu doğurdu kusura bakma :))hiç sevgili olmadık ayrılma durumumuz yok
Duygularınızı biliyor muydu? Bilmiyorduysa bu şekilde bilmesini mi istiyorsunuz? soru soruyu doğurdu kusura bakma :))
Adama şiirler yazılıyor adamın haberi yok. Neler kaçırmış...
Bence etmeyin eğer gizli aşkınız olarak kalmasını istiyorsanız.
Sevgili olmak istiyorsanız şansınızı deneyin.
Peki bilmesini istiyo musunuz duygularınızı ?hissettiklerimi biliyordu ama ona değilde şair kişiliğine hayran olduğumu düşündüğü için inanmıyordu sevdiğime. en son da benim demediğim bir şeyi bir kaç kız buna dedi olarak iletmişler biraz hakaret boyutunda bir şeyler söylemişim gibi lanse edilmiş o sinirle engelledi beni sosyal ağdan görüşmedik bir daha ( 3 ay falan oldu)
Peki bilmesini istiyo musunuz duygularınızı ?
Bence merak etsin.
O zaman imzalayıp gönderin ya da kendisine bizzat verinduygularımı biliyor zaten ama kitabı merak edip okusun ve şiirlerimde onu anlattığımı anlasın istiyorum
haberi olur sanırım menajeri bende ekli olduğuna göre :)
kendisine bizzat verme imkanım yok ama çalıştığı yere göndermeyi düşünüyorum :)O zaman imzalayıp gönderin ya da kendisine bizzat verin
kendisine bizzat verme imkanım yok ama çalıştığı yere göndermeyi düşünüyorum :)
evt resmini çekip atmıştı hatta ve teşekkür ettiGöndermeeeee
Kaleme ne oldu teşekkür etmiş miydi?
büyük ihtmal duyar diye düşünüyorum menejeri bende ekli sonuçtaBence merak edip okuyacaktır zaten, gönderme derim.
Duyar tabiki, zaten senden haberi varmış, bir yerden kulağına çalındığı an gider alır o kitabı.büyük ihtmal duyar diye düşünüyorum menejeri bende ekli sonuçta
ortak arkadaşımız ve dediğim gibi menajeri ekli bende . aynı şehirdeyiz falanDuyar tabiki, zaten senden haberi varmış, bir yerden kulağına çalındığı an gider alır o kitabı.
evli değil.evli falan deilse göster şiirlerini..bence hoşuna gidebilir