ne yapmalıyım??

ertesi günü ayık gelde konusalım dedim yanii dün gece oda öyle geldi ve erken geldi neden böyle davrandıgını sordum sakince o da sen bana nasıl davrandıgının farkındamısın asıl bana kötü davranmayı kes artık dedi nerde kötü davanmısım anlamadım dedim neymis sikayet etmicemisim yok coraplar kirli sepetine yok gitelini yüzünü yıka demicekmisim hep tatlı dille gitcekmisim ona sunun kızdıgı seylere bak insan böyle seylere kızmazki büyük seyler degilki bunlar öncedende söylerdim gülerdik hatta birlikte espri yaparak yapardı dediklerimi noluyor anlamıyorum bi ara cocugumu kıskanmaya basladı diye bile düsündüm yanii..

belkide haklısın...

daralıyorum ne yapıcam sanki bişey olmamıs gibi ona göre buraya yazamadıklarımı yazmak istiyorum bu duruma bi katkısı varmı bilmiyorum ama cinsel yönden yaklasmak istemiyorum artık yanına dogumdan sonra oldu bende yani olmassa hiç aramıyorum bi yerde okumustum emzirirken salgılanan hormonlardan dolayı oluyomus böyle bana burdan yorum yazan arkadaslar esimi haklı görmüsler genel olarak onunla llk bulusmamız oturdugumuz kafede birbirimizi anlatırken ona hayatta dayanamıycagım tek seyin siddet oldugunu söylemistim oda sana vurursam bu elim kırılır benim demisti ama bunadan önce iki kere daha vurmustu ikiside cok sacma nedenlerden birinde cok aglıyormusum kendime geliyim diye vurmus digerindede inat ediyormusum ondan..elle tutulur seyler degil bide sarfettigi sözler var tabi öfkelendigi zaman kontrol edemiyor sonradanda cok pişman oluyor gözleri doluyor yüzüme bakamıyor ama bende unutamıyorum iste kendi kendime sözüm vardı 3. olursa ardıma bakmadan gidicem diye o kadar kolay gidilmiyomus bunu ögrendim ama kararlıyım gidicem ipleri kopardım ben o aksam bardagın son damlası tasmıs meger bunu aileme acıklayayımmı dayanamayıp barısırmıyım o yüzden hiç söylemeyimmi bilemiyorum gidicem bu hafta bebegimle birlikte...

böyle adama vuracan kardeşim, ben boşunamı diyorum dizinle göğüsünü bastırıp atletin askılarından tutacan diye
yapışacan saçına saçı elinde kalacak

Siddet egilimi varmis cnm.. bu cok kotu. ne diyecegimi bilemedim.

kimse yokmu bu gece gidecegimi söyledim beni ciddiye almıyor bide mektup yazdım ona tüm duygularımı anlatan gittigimde okusun gidicem ben diyorum iyi git gel 1 hafta kafan dagılsın diyor ben baska türlüsünü düsünmüyorum kafam ona calısıyor sadece diye dalga geciyor hala benle

Bu konu sanki benim yazmak istedigim konu olmus birebir ayni dertden muzdaribim bebegimiz olduktan sonra cok degisti hayatimiz bir gun bile gece oglumu aglarken yardim etmezdi hep uykusuzdum basim donerdi uykusuzluktan artik ama o ne benle ne oglumuzla ilgilenmezdi halada oyle oglum1,5 yasinda bir gun alip parka goturmez izin gunlerini televizyon bilgisayar basinda gecirir hep bir yanim hep mutsuz ama ne yapayim cocugum icin katlaniyorum bakan birisi olsa calisirdim kv bakarsa bende dusunuyorum en azinda calisma hayatim olursa biraz kafam dagilacak herseyi bu kadar cok dusunmekten

Yuvani terketme bak bebeginde varmis insallah hersey yoluna girer

Yuvani terketme bak bebeginde varmis insallah hersey yoluna girer

Bende size katılıyorum.
Eyer bir süreliğine kafa dinlendirmek gerekiyorsa, bunu bence eşi yapmali.
Kafası yerinde olmayan oydu.

Genelde evden giden, suçlu duruma düşüyor. Bu yüzden konu sayibi kendisini degil eşini postalasin.

yaklasık 3 hafta oldu hala annemlerin evindeyim annemlere durumu anlatamadım hos biraz anlamak istemediler oda ayrı konu ayy bu bebegi babası özlemistir deyince bogazına dügümleniyor insanın anlatacagı ne varsa kalıyor öylece.. oysa arayıp bişey olmamıs gibi davranıyor arada tdediğin gibi olsun mm deyip sonrada vazgeciyor asla senden ayrılmam diyo gecen gün sırf beni kızdırmak icin eski sevgilisinin profiline girip bişey paylastı neymis o benim icin nasıl savasıyosa bende onun icin savasıcakmısım onu kıskancakmısım onu sevmeliymisim artık ne kadar cocukca...

pazartesi günü burda ol eger gelmessen pazar günü ordayım ben seni getirmesini bilirim dedi babamla konuscakmıs falan filan bende gerek yok dedim.faceten millete karsı ilanı ask ediyor ask sarkıları gönderiyor sürekli icicp icip beni arıyor sevdigini haykırıyor ama düzelceni nerden bilcem bilmiyorum bir yanım git derken bir yanım hiç gitmek istemiyor..

Son düzenleme:

Canım benim ikinizde çok zor bir dönemden geçiyorsunuz, ikinizin de aklı,duyguları karışmış.Üzerine birde fiziksel zorluklar,yorgunluklar binince ipin ucu iyice kaçmış. Birbirinize bir şans daha verseniz.Bir aile terapistine gitseniz.Ya da ikinizinde fikirlerine önem verdiğiniz bir büyüğünüzü devreye soksanız...İnşallah bebeğinizle beraber evliliğinizin bu zor sınavını aşarsınız.

biraz ara vermek biraz anneme gidip kalmak ikimizede cok iyi geldi simdi bebişle gercekten cok iyi ilgileniyor aile oldugmuzu daha cok farkediyorum artık bunun icin gitmeme gözdagı vermeme gerek kalmasaydı daha iyi olacaktı tabikide ama bunada sükür diyorum simdi yuvamdayım ilk zamanlarımızdaki gibi umarım böyle devam eder bir daha seni üzmiycem diyor insallah ta üzmez bende gereksiz yere cok üstüne gitmisim yeni yeni farkediyorum insan lohusayken anlamıyor

Fazla çalışan erkekler genelde bebekleriyle ilgilenemiyolar ve kadınlar en hassas dönemlerinde daha fazla ilgi bekliyor ve eşlerinin işte nasıl yorulduklarını düşünemiyolar.. Sorun sadece bu olunca zamanla düzeliyor... Düzelmeyenini görmedim.. Yeterki sakin olup bu durumu büyütmemek.. Etrafımda ben dahil okadar çok bu durumu yaşamış olan varki..
Ama içki ve şiddet olayını kesinlikle kabullenmeyin.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..

lnsan gecmisteki yasanan kotulukleri unutamazmi hic yada en ufak yenilgide pes edermi gecmiste yasadiklarinizi nasill unutabiliyorsunuz nasil eskisi gibi olunurki varmidir bilen bebegimin ilk zamanlarinda yasadiklarimdan dolayi en ufak tartismada en basa sariyorum asamiyorum bu olayi esim ufacik bisey bile soylese batiyor resmen varmidir onerisi olan...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…