bende 9 aylık bir bebeğim ve doğumdan sonra yaklasık 6 ay kadar calışmadım şu anda hislerini anlıyorum lohusalık donemımız annemlerın yanında gectı esimde bana yetereınce ılgı gosteremedı halıyla bebegım 3 aylık olunca kendı ewımıze geldık baktım benım dana aynı bı de calışmıyorum ya artık tam kole muamelesi gormeye basladım baktım boyle olmayacak onu ewde yok saymaya basladım sonra kendısı geldı paşa paşa bebegımle daha cok vakıt gecırecektım ancak baktım tek basıma ewde cok sıkılıyorum hemen calışmaya basladım o ewden cıkmak dışarıda bıraz kendını dınlemek sacını makyajını yapmak bıle ınsanın hawasını degıştırıyor tawsiyem ıse aldatıldığından suphelenmiyorsan bu surec gececektır mutlaka
Normalde siddet asla affedilemez .
Ancak aileye yeni bir bireyin katilimiyla ikinizin de normal bir ruh halinde oldugunuzu dusunmuyorum ...
Hep soylerim,
cocuk evlilige dusen bir bombadir
Temeli saglam evlilikleri teget gecer, catirdayan evlilikleri cokertir ...
Bu gecici bir surec.
Kimi cift bu donemi sarsilmadan, kimisi hafif sarsilarak, kimisi de evliligi yikilma boyutuna getirecek kadar sarsilir ...
Bence bir sure bu donemin gecmesini bekleyin .
Daha sonra saglikli karar verme asamasina gelirsiniz...
kıyamam çok kırılmışsın doğal olarak.ama geçecek emin ol.biz de bu kadar olmasada yaşadık ufak tefek problemler lohusalığımda.benim eşim bebeğimize çok ilgilidir.gce uyanınca alır.emmesi için getirirdi bana hala da yapar ama bana karşı biraz tuhaftı sanki.yani ilgiye çok muhtaçken beklediğimi göremiyordum sanki.söyledim şaşırdı farkında değil misin ilgimin?dedi.ona göre gayet ilgiliydi ama bana yetmiyordu sanki.yani diyeceğim o ki geçiyor,düzeliyor herşey.boğazına sarılması çook çok hatalı gerçekten olmaması gerekiyordu ama o da çok gerilmiş demek ki.ikiniz de sakinleşin konuşun derim ben.seni çok iyi anlıyorum ben de ailemden uzağım uzak olmak çok zor.ihtiyacın oluyor onlara,yetemiyorsun birşeylere,kimseden de yardım bekleyemiyorsun isteyemiyorsun canın acıyor.bak ne güzel bebeğiniz de olmuş onunla her anın tadını çıkarın.ama önce sorununuzu çözün uygun zamanda,uygun dille.
benim eşimde çok yoruluyo ve 10 yıldır farklı bir şehirdeyim,gerçi annem rahmetli oldu nur içinde yatsın cümleside,ben eşinizin şiddete eğilimi olduğunu sanmıyorum çok yorulmuştur tabiiki tepkisi çok fazla olmasayd keşke,eşinizle konuşmak için uygun zamanı kollayın benim eşimde oğlumz iki buçuk yaşında yarrım saat ilgilenebiliyor akşamları..
çoğunlukla içkilimi geliyor.yorumların hepsini okudum ama içkiyle ilgili bişey göremedim gözümden kaçmış olabilir tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?