• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalıyım??

ertesi günü ayık gelde konusalım dedim yanii dün gece oda öyle geldi ve erken geldi neden böyle davrandıgını sordum sakince o da sen bana nasıl davrandıgının farkındamısın asıl bana kötü davranmayı kes artık dedi nerde kötü davanmısım anlamadım dedim neymis sikayet etmicemisim yok coraplar kirli sepetine yok gitelini yüzünü yıka demicekmisim hep tatlı dille gitcekmisim ona sunun kızdıgı seylere bak insan böyle seylere kızmazki büyük seyler degilki bunlar öncedende söylerdim gülerdik hatta birlikte espri yaparak yapardı dediklerimi noluyor anlamıyorum bi ara cocugumu kıskanmaya basladı diye bile düsündüm yanii..

bence evliliğinizi kurtarabilirsiniz. bebeğiniz daha çok küçük, ikinizin de geçiş dönemi bu anladığım kadarıyla. beraber çıktığınız yolda bu kadar kolay vazgeçmeyin derim.
o da belli ki üzülüyor, sıkılıyor ki alkole yönelmiş.
o gece yaşadığınız sorunun üstesinden gelmeye çalışması iyi bir gelişme.
sanıyor musunuz ki masal gibi geçecek ömrünüz? illaki sorunlar olacak.
siz çabalamayı bırakırsanız emin olun o da vazgeçer.
uzun süren evliliklerin sırrı masal gibi olmaları değil, sabır gösteren dirençli kadınların varolması bence.
çünkü hiçbir erkek bir kadın kadar duygusal ve düşünceli değil malesef.

belkide haklısın...

daralıyorum ne yapıcam sanki bişey olmamıs gibi ona göre buraya yazamadıklarımı yazmak istiyorum bu duruma bi katkısı varmı bilmiyorum ama cinsel yönden yaklasmak istemiyorum artık yanına dogumdan sonra oldu bende yani olmassa hiç aramıyorum bi yerde okumustum emzirirken salgılanan hormonlardan dolayı oluyomus böyle bana burdan yorum yazan arkadaslar esimi haklı görmüsler genel olarak onunla llk bulusmamız oturdugumuz kafede birbirimizi anlatırken ona hayatta dayanamıycagım tek seyin siddet oldugunu söylemistim oda sana vurursam bu elim kırılır benim demisti ama bunadan önce iki kere daha vurmustu ikiside cok sacma nedenlerden birinde cok aglıyormusum kendime geliyim diye vurmus digerindede inat ediyormusum ondan..elle tutulur seyler degil bide sarfettigi sözler var tabi öfkelendigi zaman kontrol edemiyor sonradanda cok pişman oluyor gözleri doluyor yüzüme bakamıyor ama bende unutamıyorum iste kendi kendime sözüm vardı 3. olursa ardıma bakmadan gidicem diye o kadar kolay gidilmiyomus bunu ögrendim ama kararlıyım gidicem ipleri kopardım ben o aksam bardagın son damlası tasmıs meger bunu aileme acıklayayımmı dayanamayıp barısırmıyım o yüzden hiç söylemeyimmi bilemiyorum gidicem bu hafta bebegimle birlikte...

aslında buraya yazmak icin cok düsündüm sonunda yazmaya karar verdim üniverste icin geldigim bu koca sehirden okul bittigi icin memlekete dönmek üzereydim zaten cogu arkadasımda dönmüstü iste o zaman tanıstım kaderimdeki insanla aralıksız bes dakika bakmıstık birbirimize insanları umursamadan iste o an icimden bi ses o senin kaderin olacak diyordu ama nasıl güvenecektim tanımıyordum cünkü …pesimden 2 ay kosturduktan sonra sonunda tamam dedim bende bos degildim ona karsı 2 sene flört dönemimizden sonra carcabuk evlendik 3 ay icinde söz nişan dügün hepsi oldu cifte dügün oldu hemde hersey rüya masalı gibiydi kıskanılan ciftlerdendik biz üstelik acık acıkta söylerdi insanlar bunu evliligimize gelince sit-com dizileri gibiydik kah atışır kah gülerdik yanımızdakileri hep güldürürdük zor günlerimizde oldu elbet ama birlikte atlattık...birde cocuk istiyodu benden hemde cok amaben cesaret edemiyordum hep dilindeydi cocuk senden bi cocugum olsa derdi..2 seneyi doldurmustuk yasımda 27 olunca tamamdır artık dedim bende istiyordum RABBİM nasip etti sonunda hamileydim bende kolay ve güzel gecti hamileligim ilk 3 aydaki bulantıları en son haftalardaki agırlasmamı saymassak doğuma gelince hamilelik boyunca o kadar methetmistimki normal dogumu esime kendim son ayda sezeryanmı yaptırsam diye düsünürken bile o o ısrar ediyordu normal doğum olsun diye hamileyken esimin baba olduktan sonraki halini hayal ederdim hep..mutlu olurdum... sonunda dogdu bebegim normal dogumla evet kolay degildi dogumum ama memnundum normal olmasından iste bundan sonra lohusalık denen o insanın en ilgiye sevgiye muhtac zamanında görememiştim esimn ilgisini geceleri bebek aglayınca yastıgını alıpdiger odaya kaçan biri vardı karsımda konusmak o an icin kar edip yapılanlar hep tekrar ediliyordu her seferinde bazen dayanamadığım gecelerde ona verirdim bebegi ama bakmaya hiç hevesli görünmüyordu anlam veremiyordum bebegime tek basına bakmalıydım bu belliydi artık ailem desen uzakta...baska sehre evleneceklere tek tavsiyem kadının memleketinde oturmaları belki erkek icin cok farketmiyor ama kadın icin gercekten cok önemli konusacak birilerinin olması biliyormusunuz akrabalarının bile cogunu tanımam götürmedi cünkü fırsatı olmadı hiç sonra babası rahatsızlandı hastaneye yattı stresli günler...daha cok calısıyordu esim ben calısmıyorum diye eve yetiseyim diye kendi isyerinde gece yarılarına kadar elemanlarına mesai verip calısırdı daha cok calısıyordu daha sinirli daha gergin ve daha tahammülsüzdü artık bense ilgiye hasret... konusmalarımız kavgaya dönüsmeye baslamıstıdün aksam yine gec gelmisti calısmaktan bebegim uyuyordu tabi ama sesini duyunca uyandı biraz oynayınca dedimki sen git yat yorgun görünüyorsun bende bebegi uyutup gelirim yanına 1 saat sonra falan gittim yanına ona sarılmak istedim ben yataga girince sırtını döndü sarılmasını istedim sarılıyordu ama sanki zorla yaptırıyorlar gibi ona iyice gerilmistim artık kalk konusucaz böyle olmaz dedim vayy benmiyim böyle diyen benim bogazıma bir yapıstı öldürecek sandım ne istiyosun gece gece beni niye uykumdan uyandırıyosun derken gözlerinden ates cıkıyordu sanki onu tanıyamıyordum artık demek uykusu bölünmüstü oysa aylardır uykusu bölünen ben bunun hesabını hiç yapmamıstım bogazımı sıkar gibi yaptı sonra kalktı yataktan balkona cıkıp sigara yaktı bense camdan ona bakarken istemsiz akıyordu gözyaslarım bumuydu sevdigim adam evet kabul ediyorum bazen vıdı vıdı yaptıgımı ama ben hep böyleydim sevgiliykende ben değişmedim aslında onun bana tahammülü azaldı artık farkında değil daha öncede böyle fevri hareketleri olmustu ama bir huyu vardırkırınca karsısındakinin gönlünü cok iyi alır unutmustum hepsini o yüzden..ama böyle yapınca hepsini geri hatırladım ve anladımkiyapamıycam artık benimde tahammülüm kalmamıs aslında gün gün bitirmisim ayrılmak istiyorum ben gidicem dedim hayır sacmalama falan dedi ayrılmayı kabul etmiyor bense ayrılmak istiyorum ama bir yandan da bebegimi düsünüyorum...napıcamı bilmiyorum bu tür seylerde benim icin ücüncü bir göz cok önemlidirama bilirsiniz iste ailede olan dısarıya anlatılamaz o yüzden buraya yazmak istedim nolur bana yardım edin sizce ayrılmalımıyım??

böyle adama vuracan kardeşim, ben boşunamı diyorum dizinle göğüsünü bastırıp atletin askılarından tutacan diye
yapışacan saçına saçı elinde kalacak

Siddet egilimi varmis cnm.. bu cok kotu. ne diyecegimi bilemedim.

kimse yokmu bu gece gidecegimi söyledim beni ciddiye almıyor bide mektup yazdım ona tüm duygularımı anlatan gittigimde okusun gidicem ben diyorum iyi git gel 1 hafta kafan dagılsın diyor ben baska türlüsünü düsünmüyorum kafam ona calısıyor sadece diye dalga geciyor hala benle

Bu konu sanki benim yazmak istedigim konu olmus birebir ayni dertden muzdaribim bebegimiz olduktan sonra cok degisti hayatimiz bir gun bile gece oglumu aglarken yardim etmezdi hep uykusuzdum basim donerdi uykusuzluktan artik ama o ne benle ne oglumuzla ilgilenmezdi halada oyle oglum1,5 yasinda bir gun alip parka goturmez izin gunlerini televizyon bilgisayar basinda gecirir hep bir yanim hep mutsuz ama ne yapayim cocugum icin katlaniyorum bakan birisi olsa calisirdim kv bakarsa bende dusunuyorum en azinda calisma hayatim olursa biraz kafam dagilacak herseyi bu kadar cok dusunmekten

kimse yokmu bu gece gidecegimi söyledim beni ciddiye almıyor bide mektup yazdım ona tüm duygularımı anlatan gittigimde okusun gidicem ben diyorum iyi git gel 1 hafta kafan dagılsın diyor ben baska türlüsünü düsünmüyorum kafam ona calısıyor sadece diye dalga geciyor hala benle

Yuvani terketme bak bebeginde varmis insallah hersey yoluna girer

Yuvani terketme bak bebeginde varmis insallah hersey yoluna girer

Bende size katılıyorum.
Eyer bir süreliğine kafa dinlendirmek gerekiyorsa, bunu bence eşi yapmali.
Kafası yerinde olmayan oydu.

Genelde evden giden, suçlu duruma düşüyor. Bu yüzden konu sayibi kendisini degil eşini postalasin.

yaklasık 3 hafta oldu hala annemlerin evindeyim annemlere durumu anlatamadım hos biraz anlamak istemediler oda ayrı konu ayy bu bebegi babası özlemistir deyince bogazına dügümleniyor insanın anlatacagı ne varsa kalıyor öylece.. oysa arayıp bişey olmamıs gibi davranıyor arada tdediğin gibi olsun mm deyip sonrada vazgeciyor asla senden ayrılmam diyo gecen gün sırf beni kızdırmak icin eski sevgilisinin profiline girip bişey paylastı neymis o benim icin nasıl savasıyosa bende onun icin savasıcakmısım onu kıskancakmısım onu sevmeliymisim artık ne kadar cocukca...

pazartesi günü burda ol eger gelmessen pazar günü ordayım ben seni getirmesini bilirim dedi babamla konuscakmıs falan filan bende gerek yok dedim.faceten millete karsı ilanı ask ediyor ask sarkıları gönderiyor sürekli icicp icip beni arıyor sevdigini haykırıyor ama düzelceni nerden bilcem bilmiyorum bir yanım git derken bir yanım hiç gitmek istemiyor..

Son düzenleme:
yaklasık 3 hafta oldu hala annemlerin evindeyim annemlere durumu anlatamadım hos biraz anlamak istemediler oda ayrı konu ayy bu bebegi babası özlemistir deyince bogazına dügümleniyor insanın anlatacagı ne varsa kalıyor öylece.. oysa arayıp bişey olmamıs gibi davranıyor arada tdediğin gibi olsun mm deyip sonrada vazgeciyor asla senden ayrılmam diyo gecen gün sırf beni kızdırmak icin eski sevgilisinin profiline girip bişey paylastı neymis o benim icin nasıl savasıyosa bende onun icin savasıcakmısım onu kıskancakmısım onu sevmeliymisim artık ne kadar cocukca...

pazartesi günü burda ol eger gelmessen pazar günü ordayım ben seni getirmesini bilirim dedi babamla konuscakmıs falan filan bende gerek yok dedim.faceten millete karsı ilanı ask ediyor ask sarkıları gönderiyor sürekli icicp icip beni arıyor sevdigini haykırıyor ama düzelceni nerden bilcem bilmiyorum bir yanım git derken bir yanım hiç gitmek istemiyor..

Canım benim ikinizde çok zor bir dönemden geçiyorsunuz, ikinizin de aklı,duyguları karışmış.Üzerine birde fiziksel zorluklar,yorgunluklar binince ipin ucu iyice kaçmış. Birbirinize bir şans daha verseniz.Bir aile terapistine gitseniz.Ya da ikinizinde fikirlerine önem verdiğiniz bir büyüğünüzü devreye soksanız...İnşallah bebeğinizle beraber evliliğinizin bu zor sınavını aşarsınız.

biraz ara vermek biraz anneme gidip kalmak ikimizede cok iyi geldi simdi bebişle gercekten cok iyi ilgileniyor aile oldugmuzu daha cok farkediyorum artık bunun icin gitmeme gözdagı vermeme gerek kalmasaydı daha iyi olacaktı tabikide ama bunada sükür diyorum simdi yuvamdayım ilk zamanlarımızdaki gibi umarım böyle devam eder bir daha seni üzmiycem diyor insallah ta üzmez bende gereksiz yere cok üstüne gitmisim yeni yeni farkediyorum insan lohusayken anlamıyor

Fazla çalışan erkekler genelde bebekleriyle ilgilenemiyolar ve kadınlar en hassas dönemlerinde daha fazla ilgi bekliyor ve eşlerinin işte nasıl yorulduklarını düşünemiyolar.. Sorun sadece bu olunca zamanla düzeliyor... Düzelmeyenini görmedim.. Yeterki sakin olup bu durumu büyütmemek.. Etrafımda ben dahil okadar çok bu durumu yaşamış olan varki..
Ama içki ve şiddet olayını kesinlikle kabullenmeyin.. Allah mutluluğunuzu daim etsin..

lnsan gecmisteki yasanan kotulukleri unutamazmi hic yada en ufak yenilgide pes edermi gecmiste yasadiklarinizi nasill unutabiliyorsunuz nasil eskisi gibi olunurki varmidir bilen bebegimin ilk zamanlarinda yasadiklarimdan dolayi en ufak tartismada en basa sariyorum :( asamiyorum bu olayi esim ufacik bisey bile soylese batiyor resmen varmidir onerisi olan...

Son düzenleme:
Back