• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım

BEGXUXM55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
61
1
86
Samsun
MERHABA ARKADAŞLAR BENİ GERÇEKDEN ÜZEN BİR DERDİM VAR..KİME ANLATSAM BENİ TESELLİ EDİYOR BÖLE BİŞEY OLMAZ DİYOR..NE YAPACAĞIMI İNANIN Kİ ŞAŞIRDIM..NEYSE ANLATMAYA BAŞLICAM..BEN 8 YILLIK EVLİYİM..MADDİ DURUMUMUZ GAYET İYİ..İKİ TANE ÇOCUĞIM VAR..KIZIM 8 YAŞINDA OĞLUM 3 YAŞINDA KAYINVALİDEMLE BİRLİKTE YAŞIYORUZ..BU BİRİNCİ PROBLEMİM NEYSE ARAMIZDA SORUNLAR OLSADA BUNCA ZAMANDIR İDARE ETTİK.. ŞİMDİ Kİ SORUNUM BENİ ÇOK ÜZDÜ..ARKADAŞLAR EŞİMİN YEĞENİ GEÇEN AY EVLENDİ..DÜĞÜN İÇİN BİR ÇOK MİSAFİR GELDİ..EŞİM ASLEN ZONGULDAKLI AMA HİÇ ZONGULDAK DA YAŞAMAMIŞ..DÜĞÜN İÇİN EŞİMİN ZONGULDAKDAN DA AKARABALARI GELDİ..EŞİMİN UZAKDAN AKRABASI AMA İLK DEFA KARŞILAŞDILAR..GELENLER BİR BABASI VE 2 TANE KIZI ..KIZLARIN BİRİ ÜNİVERSİTEB OKUYOR..KÜÇÜĞÜDE LİSEDE NEYSE BUNLARLA BİRLİKTE B DA GİDECEKLERMİŞ..İZ DÜĞÜNE GİTTİK..AMA ABARTISIZ BEN ÇOK ŞIKDIM..2 TANE ÇOCUĞUM OLMASINA RAĞMEN OLDUKÇA ZAYIFIM....KUAFÖRDEN GELDİK DÜĞÜNE GİDİCEZ ÜNV OKUYAN KIZ BENİ GÖRDÜ ASTI SURATINI..DÜĞÜNDEDE EŞİM BENİMLŞE PEK İLGİLENMEDİ..BİR KERE DANSA KALDIRDI..NEYSE SAAT ON GİBİ BEN SİZİ EVE BIRAKAYIM..ÇOCUK HUYSUZLAŞDI DEDİ.ÇOCUKLARIM DA GAYET NORMLDİ.KENDİSİ TEKRAR DÜĞÜN SALONUNA GİTTİ MİSAFİRLERİ VE ANNESİNİ ALMAK İÇİN..SONRADAN CD SEYRTTİM EŞİM SALONA GİRER GİRMEZ BU KIZ AUYAĞA KALKMIŞ EŞİMİN YANINA GİDİP BAYAĞI BİR MUHABBET ETMİŞLER DAHA SONRADA İKİSİ BAŞBAŞA MASADA OTURMUŞLAR..BEN BUNLARI DAHA SONRA ÖĞRENDİM ...DÜĞÜNÜN ERTESİ GÜNÜDE BEN ANNEME GİTMİŞDİM..SAAT CUMARTESİ GÜNÜYDÜ..BEN EŞİMİ ARIYORUM VE NE YAPIYOSUN DİYORUM..BENİMLE KISIK BİR SESLE KONUŞUYOR..MİSAFİRLERE BİLET ALIYORUZ DİYOR..NEYSE BEN AKŞAM EWE GELDİM KIZLAR VE BABASI SAAT DOKUZDA GİDECEKLERMİŞ BEN YİNE EŞİME SORDUM BUGÜN NE YAPDIN DİYE ODA BANA BİLET ALDIK DEDİ BENDE KIZLARA SORAYIM DEDİM KIZLARDA BANA İŞTE YEMEK YEDİK TELEFERİĞE BİNDİK MADOYA GİTTİK DİYE NİSPET YAPARCASINA ANLLATTILAR..EŞİME ABİ FALANDA DEMİYOLAR BU ARADA..BEN TABBİKİ UYUZ OLDUM ...NEYSE BUNLAR GİTTİLER BENDE EŞİME TAVIR ALDIM..KAYINVALİDEME ANLLATIM..BEN ONUN KARISIYIM DİYE ODA BENİ KISKANÇLIKLA SUÇLAdı..EŞİM BENİ ÇOK SEVER BANA NİYE BÖYLE YAPDI ÇOK SOĞUDUM KONUŞMAK BİLE İÇİMDEN GELMİYOR..LÜTFEN BİŞEYLEER YAZIN..KIZ BİRDE BENİ FACE DE EKLEMEK İSTEMİŞ

belkide gerçekten arkadaşça sohbet etmişlerdir düğünde bunu bilemeyiz
bence bundan sonrası için gözünüz üzerinde olsun
emin olmadığınız konular içinde hiç ağız dalaşına girmeyin
kayınvaliden de ne olursa olsun senin yanında olmalıydı oğluna karını üzme demeliydi konuşma yapmalıydı
ama nedense insanlar o yaşlarına gelince kendi gençlik yıllarını unutuveriyorlar

[ı][b[ı]eşime soruyorum düğünde niye senin yanına zıpladı babası kızx kardeşi nerdeydi diyorum cevap yok..görümcem kayınvalidem bile başka masdalardalar sinir oldum..birde eşim avukatı kesilmiş laf söyletmiyor..akrabasıymış [/ı]][/ı]

düğünden sonra gezdikleri gün sen neden gitmedin onlar ile orayı anliyamadım
onun dışında muhabbet etmişler bunda ne var?
kuaförden geldim kızın suratı asıldı felan diyorsun, belkide sana öyle gelmiştir olamazmı
kızdan hoşlanmadığın her halinden belli oluyor belkide kuruntu yapmıssındır
ortada çok anormal bi durum yok bence
ama tabii yinede gözünü eşinden ayırma bu aralar biraz takipde ol
o kızın telefon numarasını bul
eşinin cebinde kayıtlımı bi bak bakalım
sonra ara ara son aramaları takibe al aramışlarmı birbirini diye kontrol et
mesajlarını felan takibe al
ama sanmam bişey olsun
içini ferah tut derim

Düğüün ertesi günü ben anneme gittim eşimde ewe gelmiş bunları alıp bilet almaya gitmişler..Eşim beni çağırmadı çağırsa giderdim ..Kayınvalidemde onlar daha çocuk diyor ne alaka çocuksa eşime abi desin demiyor ama çocuk anlamadım

Düğüün ertesi günü ben anneme gittim eşimde ewe gelmiş bunları alıp bilet almaya gitmişler..Eşim beni çağırmadı çağırsa giderdim ..Kayınvalidemde onlar daha çocuk diyor ne alaka çocuksa eşime abi desin demiyor ama çocuk anlamadım

kayinvaldeni boşver sen
üni ye. giden birisi çocuk değildir
sen eşini takibe al çaktırmadan
umarım bişey çıkmaz

Kafam çok karışdı teşekkür ederim arkadaşım yorumların i,çin inan ki bunaltdı bu sorun beni..eşime dedim bir daha bu eve gelemezler dedim..Bana gelirler diyor..sinir edior beni bende onlar gelirse ben giderim dedim ben onun karısıyım yaa kaç senedir her şeyi yuttum bunu sindiremedim

ben okuduklarımda şüphelenecek bişey göremedim.

bekar bayanlara elimizde somut şeyler olmadan eşlerimize asıldı muamelesi yapmasak diyorum yazık günah her bekar kız biriyle konuşunca şüphelenecekmiyiz

bilemiyorum çok gaddarca geldi bana

.
dikkatli ol...
bunda anormal durum yok diyenleride anlamış değilim...
kendimi senin yerine koydum herhalde kafayı yerdim...
arkadaşça olsa bile kocamın bi kızla başbaşa bi masada oturmasını sohbet etmesini asla
normal karşılamam...
takibe alın kocanızı...

Son düzenleme:
Eşim beni ewe bırkıp tekrar düğüne döndü bu bekar bayanda cd gördüm üstünü başını düzelterek benim kocamı ayakda karşılıyor..sanki karısı gibi beraber tek başına oturup konurşa ben ne yazıkki huylanırım..Aynı davranışı ben yapsam eşimde benden huylanır..Ertesi günde yedik içtik gezdik muhabbeti yapıyor..Bana abla sen niye gelmedin demedi bile..Karşında ki insan bu adamın karısı yaa

acaba en basta hoslanmadigini belli mi ettin esin gizleme geregi duyuyor?

Öyle bir davranışım olmadı kuafördem geldim kızın suratı değişdi..neyse dedim düğüne giitik benim uyuz kocam ilk defa böle bir davranışa girerek benden uzak durdu..Bir kere dansa kaldırdı soğuk durdu neyse dedim.. Ben bu davranışını haketemedim hiç bir bayanda haketmez bence

çok sinir bozucu bir durum sen eşine tavırını koymakla iyi yapmışın kayınvalidende beklenen cevabı vermiş tabi kayınvalide olarak:(töbe töbe ..dua etde kayınvaliden yetiştirmesin kıskanım bizim gelin falan diye....kızı asla eve alma facede falan asla görüşme eşinide uzaklaştır allah korusun ya

Öyle bir davranışım olmadı kuafördem geldim kızın suratı değişdi..neyse dedim düğüne giitik benim uyuz kocam ilk defa böle bir davranışa girerek benden uzak durdu..Bir kere dansa kaldırdı soğuk durdu neyse dedim.. Ben bu davranışını haketemedim hiç bir bayanda haketmez bence

sen bu kişileri ilk defa görmüşsün..bu işin geçmişini bir araştır

Çok kıskanç bir kadın değilim, ancak şu davranışları benim eşim yapsa bilmemki ne yapardım alsanaalsanasmile
Kız sana resmen nisbet yapmış, sende eşinle samimi olup sen onu sinir etseydin.
Ayhhhhh! gerçekten sinir oldum neyse fazla yazmayım iyi olmaz sonra.

Eşim beni ewe bırkıp tekrar düğüne döndü bu bekar bayanda cd gördüm üstünü başını düzelterek benim kocamı ayakda karşılıyor..sanki karısı gibi beraber tek başına oturup konurşa ben ne yazıkki huylanırım..Aynı davranışı ben yapsam eşimde benden huylanır..Ertesi günde yedik içtik gezdik muhabbeti yapıyor..Bana abla sen niye gelmedin demedi bile..Karşında ki insan bu adamın karısı yaa

bu kızı hiç sevmedim ben
dikkatli olamkta fayda var
eşinin aklında yoksa bile sen işin ucunu bırakma
birde nispet yapiyor hasbam
keşke aman teleferiğe,madoyo felan biz hergün gidiyoruz bula bula oralaramı götürmüş sizi eşim gezilecek okadar güzel yerler varken gibi şeyler söyleyip gıcık etseydin lülülülülülü
buarada bende Samsundayım a.s.

Son düzenleme:
Bazen sallama şu salakları ne yaparlarsa yapsınlar diyorum..Ama bu düşünceyi kafamdan atamıyorum..sindiremedim..Böle davranışları olanlar Allahından bulsunlar..Kız geldi ewime benimle yarışa girdi ayyy sinirlerim bozuldu ..

kızla samimi olmasında sorun yokta,eşini dışlaması neden?

o koca benim olacaktı varya,neler yapardım neler...

sizde bence onu dışlayın,hergün kuaförde fön çektirin makyajsız çıkmayın,onun yanında pijamayla gezmeyin ama onun için süslendiğinizide düşünmesin,yüz vermeyin ona,biraz kıskandırın,umarsamaz davranın,o şimdi sizin onun üstüne gideceğinizi düşünüyor,ama görmezden gelin o ters bişey olduğunu anlar ona göre düzelir belki

kızla samimi olmasında sorun yokta,eşini dışlaması neden?

O koca benim olacaktı varya,neler yapardım neler...

Sizde bence onu dışlayın,hergün kuaförde fön çektirin makyajsız çıkmayın,onun yanında pijamayla gezmeyin ama onun için süslendiğinizide düşünmesin,yüz vermeyin ona,biraz kıskandırın,umarsamaz davranın,o şimdi sizin onun üstüne gideceğinizi düşünüyor,ama görmezden gelin o ters bişey olduğunu anlar ona göre düzelir belki
sindiremediğim de bu zaten çok bakımlıyım makyajsız dolaşmam kimse 2 çocuk annesi olduğuma inanmaz gezdirdiği kızlar da kimseyi küçümsemem ama beni zıvanadan çıkartılar tam bir köylü kızı..utanmadan birde çocuklarımı sewebiliyor.

Back